![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Όπως το πάτε το νταλαβέρι, στο τέλος θα ζητάτε να σας παραχωριθεί και κανά περίπτερο, καμιά άδεια πρακτορείου ΠΡΟΠΟ, άντε και καμιά σύνταξη αξ. Πολεμικού Ναυτικού...
Last edited by Uriah Heep; 30-03-2011 at 09:39. |
|
|
|||
|
|||
|
Τι νομίζεις κυρ' Βασίλη, ότι άιντε έτσι απλά κάναμε μια βόλτα στο βουνό και τελείωσε;
Άιντε, άιντεεε, άμα ήταν έτσι απλά τα πράγματα, δεν θα μιλούσαμε, ντιπ. Μιλάμε, δώσαμε πραγματικές μάχες εκεί πάνου. . .Κεμπάπ με Κεμπάπ. . . Συγνώμη. Σώμα με σώμα ήθελα να γράψω . . . . . . . . . . . . Δεχθήκαμε επίθεση από πεινασμένες αρκούδες . . Ο αγώνας ήταν κοινός, το χώμα, λάσπη, ο ένας βοηθούσε τον άλλον, τον παρ' άλλον ούτε που τον κοιτούσαν . . Οι στιγμές ξεκούρασης, ελάχιστες και ο καθένας τις εκμεταλλεύονταν όπως μπορούσε. Αυτοί που ήταν καβάλα σε Γερμανίδες, ήταν και οι πιο ταλαιπωρημένοι . . |
|
|
|||
|
|||
|
Μεικές photo και από εμένα εδώ!!
ΥΓ: Δεν είναι οτι κούραζαν η Γερμανίδες!!!Είναι ότι υπήρχε τεχνικό πρόβλημα με το ξύλινο παγκάκι και δεν είμασταν για συντρίμια!!!! ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Οι κουμπάροι λοιπόν.... Επειδή μ'αυτα και μ'αυτά, παρατραβάει το θέμα και θα μας πιάσει Σαββατοκύριακο και ακόμη θα γράφουμε αντί να οδηγούμε.... Το τρέχω λίγο και ξεκινάω από το συμπέρασμα ... Κυρίες & Κύριοι Ο Kas είναι ήδη παντρεμένος, απλά έχουν ξεχάσει να του το πουν... Και τις 3 μέρες της εκδρομής, τις πέρασε παρέα με τον Mits... Μαζί στις διαδρομές, μαζί στον καφέ, μαζί στην ταβέρνα... Αυτό δεν είναι κατ'αναγκη κακό αλλά........ Αλλά, όταν 2 ζευγάρια είναι μαζί, και στη μία πλευρά οι γυναίκες να μιλάνε για τα παιδιά και οι άνδρες να διαγωνίζονται στην κατανάλωση κεμπάμπ και μπύρας..... αυτό που παραπέμπει??? Όταν 1 άντρας δοκιμάζει την adve.... ![]() και δεν λέει "μου πάει μωρό μου?" αλλά λέει "μωρό μου πρέπει να δώσουμε τη δική μας και 10 χιλιάρικα, για να την πάρουμε", αυτό που παραπέμπει?? Και κλείνω.... Αν ερχόταν ένας άγνωστος και ήθελε να καταλάβει, ποιο από τα 2 ζευγάρια είναι παντρεμένο με 2 παιδιά και ποιο ανύπαντρο..... Θα έπρεπε να κάμει το υπέρτατο τεστ... Το τεστ "του αθλητή και του χορευτή" Γιατί ως γνωστόν τοις πάσοι, άλλες γυναίκες παντρευόμαστε πριν και άλλες έχουμε μετά.... Η δουλειά του χορευτή είναι πιο δύσκολη από αυτή του αθλητή, γιατί ενώ κάνουν τις ίδιες ασκήσεις και καταπονούν το σώμα τους το ίδιο, ο χορευτής πρέπει να δείχνει ότι το απολαμβάνει και να χαμογελάει ενώ ο αθλητής, μπορεί να εκφράσει όλη την ένταση και κούραση που νιώθει..... . . . Ο αθλητής... . . . ![]() Ο χορευτής....
. . . ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Ευτυχισμένες οικογενειακές στιγμές... ![]() ![]() ![]() "Κώστα μήπως να πέρναμε και μεις ένα σκυλάκι?"
|
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|||
|
|||
|
Επειδή όμως, εγώ δεν αφήνω τους φίλους μου έτσι..... "Επιμορφωτικά σεμινάρια για παντρεμένους" Από τον ένα και μοναδικό Nvythoul (Νίκο) ![]() Σάββατο πρωί στο Bansko... Teo.. Νίκο την κυρά την βλέπω λίγο άκεφη... Μήπως κουράστηκε.... ![]() Νίκος... Όχι μωρέ.. Απλά της είχα πει, ότι το Σάββατο το πρωί θα έχουμε κανένα τετράωρο ελεύθερο για ψώνια στο Bansko... Teo... Μα... δεν το έλεγε αυτό το πρόγραμμα.... ![]() ![]() ![]() ![]() Νίκος.... Το ξέρω... Εεε λέμε και κάνα ψέμα πότε πότε να κάνουμε τη δουλειά μας..... ...
|
|
|
|||
|
|||
![]() ![]() Που θα πάει ρε Τεο θα σε τυλίξει καμία και μετά αλοίμονό σου....
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
![]() ![]()
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Οικονομία Καυσίμων έως 30% | alfred69 | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 13 | 11-05-2012 12:44 |
| Αυξήσεις 5% έως 15% στα ασφάλιστρα ξανά | MARK | Επικαιρότητα | 7 | 17-02-2011 17:37 |
| Χριστουγεννιάτικη Φαντασία στον Εθνικό Κήπο (έως τις 6 Ιανουαρίου (ώρες 10.00 έως 17. | MARK | Πολιτισμός | 2 | 24-12-2010 23:03 |
| Ξυλόκαστρο 27/6 έως 2/7/10 | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 36 | 16-07-2010 01:58 |
| R80 GS έως R1200gs | kostas_366 | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 18 | 08-04-2009 11:34 |