![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Φιλαράκι και εμείς Σόφια είμαστε αυτή την στιγμή. Εγώ με την γυναίκα μου, και ένα φιλικό ζευγάρι με LT. Την Κυριακή το πρωί θα αναχωρήσουμε για Ελλάδα. Μακάρι να συναντηθούμε κάπου στη διαδρομή. Την Πέμπτη συνάντησα και τον kas έξω από την Λάρισα που ανέβαινε για Μπάνσκο. Εύχομαι να περάσουμε όλοι καλά και να έχουμε καλή επιστροφή!!
Last edited by LakisGS; 26-03-2011 at 02:19. |
|
|
|||
|
|||
|
Α, και κάτι που ξέχασα. Αν σε ενδιαφέρει, λέμε αύριο Σάββατο αν είναι ανοιχτά να πάμε στην BMW motorrad Σόφιας που μάθαμε ότι βγάζει κάτι τρελές προσφορές...
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Η μοτοσυκλετιστική αλληλεγγύη – κοινότητα είναι παντού!!!
Χθες το απόγευμα, μόλις έφτασα Σόφια και αφού ποστάρισα πιο πάνω το “καλημέρα από Σόφια”, ντριν, χτυπά το τηλέφωνο - Ναι, παρακαλώ; - Γεια σου Στράτο, δε με ξέρεις, με λένε Παναγιώτη και είδα στο gsforum ότι είσαι Σόφια, εγώ μένω μόνιμα εδώ και αν θέλεις μπορούμε να συναντηθούμε. - Γεια σου Παναγιώτη! Μετά χαράς να συναντηθούμε! Να μην τα πολυλογώ, η συνάντηση με τον Παναγιώτη και τη Μαρία ήταν απολαυστικότατη!!! Περάσαμε τόσο ωραία που στο εστιατόριο (στο δείπνο σε μια super μπιραρία) είχαμε τόσο ωραία κουβέντα που δεν καταλάβαμε πως πέρασαν 3 ώρες!!! Σήμερα έπεται συνέχεια με μίνι GS εκδρομή
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
είδες ρε Στρατό να γιατί gs forum....!!!!!
|
|
|
|||
|
|||
|
Ακριβώς, έτσι όπως το λες Θεολόφε φίλε!!!
|
|
|
|||
|
|||
|
Παιδιά, σήμερα στη Σόφια, είχα τη μεγάλη χαρά να γνωρίσω τον συμφορουμίτη Λάκη – LakisGS, με την παρέα του! Λάκη φίλε, είσαι εξαιρετικό παιδί, δε χρειάζεται να σου πω πόσο χάρηκα που συναντηθήκαμε, το κατάλαβες αυτό νομίζω
Άντε και στην επόμενη!!! Φωτογραφικό υλικό και βίντεο από Borovetz, σε νέο topic, αφού με το καλό επιστρέψω
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Αυτά είναι τα ωραία .
![]() ![]() |
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Οικονομία Καυσίμων έως 30% | alfred69 | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 13 | 11-05-2012 12:44 |
| Αυξήσεις 5% έως 15% στα ασφάλιστρα ξανά | MARK | Επικαιρότητα | 7 | 17-02-2011 17:37 |
| Χριστουγεννιάτικη Φαντασία στον Εθνικό Κήπο (έως τις 6 Ιανουαρίου (ώρες 10.00 έως 17. | MARK | Πολιτισμός | 2 | 24-12-2010 23:03 |
| Ξυλόκαστρο 27/6 έως 2/7/10 | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 36 | 16-07-2010 01:58 |
| R80 GS έως R1200gs | kostas_366 | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 18 | 08-04-2009 11:34 |