![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() Το troffy.....ηταν μια αηδια και μιση Το κρυο πολυ.... Τα βουνα ψηλα..... Η προβατινα ψητη..... Η παρεα για κλωτσες... Τα πουλια μας ξυπνουσαν... Το ποταμι μας ξεκουφανε...... Τα χιλιόμετρα πολλα...... Οι στροφες περισσοτερες...... Καλα που συμμετειχε ο LAμπρος......... ![]() Φιλια........ ![]() |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Επανέρχομαι λοιπόν...μπουκωμενος απο χώματα λάσπες πράσινο δέντρα χαλίκια κοτρωνες αλλα και με απίστευτες εικόνες στο μυαλο και την καρδιά!
Πρώτη φορα γνώρισα τόσο καλα τους βόρειους και μπορω να πω ειναι μια απίστευτη παρέα δεμένη με πολυ χαβαλέ και αγάπη για βόλτες και παρεακια! Σας ευχαριστω όλους έναν προς έναν, ο Πασχαλης ακούραστος leader με ελαστικότητα στα θέλω και τις κουζουλαδες μου ![]() ![]() ΝικοσΧ ο γίγαντας με το μεγάλο χαμόγελο!! Σάκης μια απο τις ψυχές αυτής της παρέας...Μπάμπης με το F800 ήξερε κάθε μονοπάτι ήρεμη δύναμη και φοβερά σταθερός στο χώμα! Τολης γίγαντας καλοσυνης καταπληκτικός με τις πιττες της μαμάς αλλα και Κρητική ρακή παρακαλω! Χάρηκα που σε γνώρισα απο κοντα φίλε!! Επίσης element ckalfas alxk ήρεμη δύναμη μας πρόσεξαν εκει πίσω σκορπίζοντας και τρώγοντας όλη τη σκόνη! Χάρηκα που ξαναδα όλα τα φιλαράκια απο Αθήνα maniac mits lempoi αλλα και Μουτρο και τους άλλους που γνώρισα! Σας ευχαριστω όλους, η διοργάνωση ηταν απλα εκπληκτική δεν γίνεται πιο τέλεια νομίζω και πρέπει να γίνει θεσμός κάθε χρόνο!! Ήταν κάτι το διαφορετικό και πρωτοπόρο το τονίζω! ![]() Πολλα φιλια σε όλους κι αν ξέχασα κανένα συγχωρατε με ήταν τόσοι πολλοι!! Είς το επανιδειν αδέρφια!! ![]() Sent from my Hand using Fingers Last edited by jmar; 27-05-2013 at 00:23. |
|
|||
|
|||
![]()
.,.,χάρηκα για την γνωριμία αδελφέ.,.,.,
η Κρήτη έστειλε άξιο αντιπρόσωπο.,.,, μάχιμο το κοπέλι.,.,. και κουζουλό.,., ![]() Last edited by tattoopanther; 27-05-2013 at 00:37. |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() Κι εγω χαρηκα πολυ φιλε θα τα ξαναπουμε σιγουρα! ειστε φοβερη παρεα και χαιρομαι που ανεχτικατε την κουζουλαδα μου ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Και φυσικα καποιον ξεχασα που δεν επρεπε να ξεχασω γιατι ειναι πραγματικα αξεχαστος!
![]() ![]() Ευχαριστω φιλαρακι και για τις καταπληκτικες μποεμικες κρεπουλες αλλα και για την βοηθεια σου στην αλλαγη ελαστικων που εκανα! ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Επιτελους κ κατι τοσο ομορφο να ξεχασουμε τις μακακιες!
Μπραβο ρε μαγκες για το τολμημα να το κανετε με τοσα ατομα, για την σχεδιαση, για την εκτελεση, για ολα....για την παρεα ρε γμτ!!!! Ζηλευουμε κ θα θελαμε να μαστε μαζι σας κ το ξερετε... στην επομενη να μαστε καλα!!! γονατιστε μας κ αποτελιωστε μας τωρα με το υλικο που μαζεψατε... ![]() ![]() υ.γ. τατουυυυ θελουμε κ το αφτερ τροφι βιντεακι να λιωσουμε εντελως! υ.γ.2.......κι αν δεν εχεις προνοησει για δηλωσεις εκει πανω στα βουνα.....βαλε τον Λαμπρο να στα πει αφτερ σοου ολα κ για τους αλλους....θα ναι οκ! Last edited by giamil; 27-05-2013 at 01:06. |
|
|||
|
|||
![]()
Να μην ξεχναμε και τους δυο μπομπιρες που μας κρατησαν συντροφια αυτες τις 3, απιστευτα ομορφες μερες!
![]() ![]() ![]() ![]() Αναποσπαστο κομματι της ομορφιας της Πινδου! Εστάλη από ΤΑΠΑΤΟΚ-ΤΑΠΑΤΟΚ! |
|
|||
|
|||
![]() |
![]() |
|
|