![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Επεστρεψα κ'εγω πριν απο λιγες ωρες, μαζι με Κωστα και Νατασα.. Τωρα τι να πω κ'εγω...ακομα ειμαι εκει στην βολτα και δεν μπορει το μυαλο να σκεφτει κατι αλλο. Ηταν μια εκδρομη που ειχε λιγο απ'ολα. Οπως το φαγητο που τρωγαμε, αλλα εδω ηταν πολυ απ'ολα..
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
τα λουλουδακια αφιερωμενα στις κυριες της εκδρομης που μας ανεχτηκαν.
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Κάποιες φώτο και από μένα .
Εδώ στη Σόφια βρεθήκανε μέλη του φόρουμ , στην Εθνική όδό δεν θα βρισκόμασταν .... Lakis gs με έναν φίλο του στα διόδια των τεμπών , με προορισμό τη Σόφια . ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Θεσσαλονίκη .. Κάστρα .. Τσινάρι
Πάλι χάλια γίναμε... ![]() ![]() ![]() Όταν τελειώνουν τα ποτήρια το κρασί σερβίρετε σε κράνη ![]() Στον δρόμο για τα σύνορα , περνώντας από την λίμνη Κερκίνη ![]() ![]() ΤΕΟ .. συναίτερος με κάποια από τις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας ![]() Να προλάβω να βάλω βενζίνη πριν τελειώσει . ![]() revit η BMW . Τι μπουφάν να αγοράσει κάποιος . ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Διαδρομές και στάσεις ...
![]() ![]() Να πάρω αυτό η το επόμενο ; ![]() Εντουράδα ... ![]() ![]() Αουτομπαν στη νότια βουλγαρία ...εκπληκτικό πέρασμα ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Άξιζε όμως τον κόπο επειδή μετά από αυτήν την διαδρομή αποζημιωθήκαμε με εικόνες εκπληκτικές . ![]() ![]() ![]() ![]() Δεν πεινάω , για μεζέ .. ![]() Κάτι ψάχνει .... ![]() Το βρήκε ... ![]() ΤΕΟ . Η δική μου είναι καλύτερη .. ![]() Αντώνης . Από που το κατάλαβε ; ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Μου αρέσει που απορεί κιόλας !!!!!!
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Δεν ξέρω εσείς, αλλά εγώ ακόμα εκεί είμαι. ΑΡΝΟΥΜΑΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΩ!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Εκτος κι αν με προλαβει ο Siraxanz ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Κάθε φορά που δεν μπορώ να ακολουθήσω σε μία εκδρομή με πιάνει μία στεναχώρια.........
![]() Αλλά αυτή τη φορά έχω πάθει κατάθλιψη........ ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Οικονομία Καυσίμων έως 30% | alfred69 | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 13 | 11-05-2012 11:44 |
Αυξήσεις 5% έως 15% στα ασφάλιστρα ξανά | MARK | Επικαιρότητα | 7 | 17-02-2011 16:37 |
Χριστουγεννιάτικη Φαντασία στον Εθνικό Κήπο (έως τις 6 Ιανουαρίου (ώρες 10.00 έως 17. | MARK | Πολιτισμός | 2 | 24-12-2010 22:03 |
Ξυλόκαστρο 27/6 έως 2/7/10 | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 36 | 16-07-2010 00:58 |
R80 GS έως R1200gs | kostas_366 | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 18 | 08-04-2009 10:34 |