![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Πιστεύω μέχρι το τέλος της εβδομάδος, να έχω τελειώσει με τις φωτογραφίες.
Αντώνη μου, πάρε την δική σου.
|
|
|
|||
|
|||
|
Άντε, αφού δεν τα λέτε εσείς να τα πω εγώ...
Η εκδρομή είχε ατέλειες, οργανωτικές αστοχίες, απρόοπτα... Πολύ λογικό άλλωστε. Καμμιά 20αρια μηχανές, 1500 χλμ κατά μ.ο η κάθε μια, μας κάνουν 30.000 χλμ, 30 άνθρωποι, 3 ξενοδοχεία, 2 χώρες.... Ένας δρόμος έχει περισσότερες λακούβες από ότι περιμένεις, 1 μέρα που έχει 2 - 3 καθυστερήσεις περισσότερες και τελειώνει τη νύχτα, αντί για απόγευμα, ένα τσαντάκι που χάνεται, ένα ντους που δε βγάζει ζεστό νερό...... μπλα μπλα μπλα... Η μαγική εικόνα σ'αυτή την εκδρομή, ήταν, ότι κανείς από τους συμμετέχοντες δεν είχε καμμία διάθεση να δυσανασχετήσει, να γκρινιάξει, να χαλαστεί... Όποτε έσκαγε το απρόοπτο, όλοι περίμεναν την επόμενη καλή στιγμή, (συνήθως ήταν το φαγητό, ή η επόμενη πίστα), για να φτιαχτούν και κανένας δεν μιζέριαζε.... Ήταν η άνοιξη, που έσκασε τα πρώτα χαμόγελα, ήταν η απίστευτη και ατελείωτη φύση, ήταν οι πίστες που διαδέχονταν η μία την άλλη, δεν ξέρω τι ήταν.... Αυτό που ξέρω είναι, ότι 30 άνθρωποι ήμασταν αποφασισμένοι να περάσουμε καλά.... Και περάσαμε....... Ωχ, από το συμπέρασμα ξεκίνησα.. Αυτό έπρεπε να το γράψω στο τέλος.. Πρώτα, έπρεπε να σχολιάσω αυτά που είδα, και άκουσα... Καθρέφτης: Πλάκα μου κάνεις? Πες μου τώρα, ότι θα άρχισεις να κάνεις πλάκα με ανθρώπους, που μόλις έχεις γνωρίσει... Teo: Ναι γιατί? Τι πειράζει? Καθρέφτης: Τρελός είσαι παιδί μου? Δεν τους ξέρεις τους ανθρώπους, και δε σε ξέρουν και αυτοί, ειδικά οι βόρειοι.. Άσε που αυτοί εκεί πάνω είναι πιο άτεγκτοι και αν παρεξηγηθούν......... άστα να πάνε.. Teo: Εσύ μου κάνεις πλάκα τώρα.. Με ξέρουν οι άνθρωποι και επίσης, είμαι και γω βόρειος, από Κοζάνη. Μάλλον το ξέχασες αυτό μου φαίνεται... Καθρέπτης: Δεν μετράει αυτό. 1ον έχεις ψιλομπασταρδέψει 5 χρόνια στην Αθήνα, και στην Κοζάνη πεθαίνετε για κασμέρια... Δεν είναι όλοι έτσι.. Teo: Με ζάλησες. Εγώ ξέρω ότι θα σκααααααάσω αν δεν τα πώ... Βρήκα μάλιστα και μια μέση λύση.......... Αγαπητοί συναγωνιστές ζητώ προκαταβολικά συγνώμη από όσους δεν σχολιάσω.. Ήταν αδύνατο να είμαι μέσα σε όλες τις καλές φάσεις και να θυμάμαι τα πάντα.. Μία ακόμη μεγαλύτερη συγνώμη όμως ζητάω από αυτούς που θα σχολιάσω..... ![]() ![]() Φεύγω από μπροστά σου τώρα και πάω να κοιμηθώ... και όποιος δεν θέλει να σχολιαστεί, να μου στείλει πμ. Μόνο, να βιαστεί γιατί έχω 98 και δέχεται μέχρι 100... ![]() ![]() Ες αύριον τα σπουδαία.....
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Μες την έμπνευση είσαι .... Τυχαίο????? ![]() ![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Σούρδος, αμά τι Σούρδος;
Να 'σαι καλά και 'σύ κι ο καθρέφτης σου. Κι όταν με το καλό με το καλό μπορέσεις, πες μας που πήγαμε ![]() Ραϊόν (περιοχή) δρζαβνο λόβνο στοπάνστβο Ροδόπη. Μπορεί στα σρτοφιλίκια , να μην προλαβαίνουμε να σε ακολουθήσουμε, αλλά στην επόμενη που θα ετοιμάσεις, αν θέλει ο Στρως-Καν-ότι-Γουστάρ'σ, θα σε ματακολουθήσμε. Last edited by nikos-x; 29-03-2011 at 03:12. |
|
|
|||
|
|||
|
Η φύση.... Δεν υπάρχουν εικόνες που να μπορούν να αποτυπώσουν την εικόνα της διαδρομής Για να σας βοηθήσω.... Βάλτε αυτό... ![]() Και αυτό... ![]() Και αυτό... ![]() Και αυτό... ![]() επί 600 χλμ... Κλείστε τα μάτια και φανταστείτε το ....
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Thank you Nick, είσαι ο official φωτογράφος της εκδρομής. Έκανες τόσα και τόσα ακροβατικά, γονάτιζες, κυλιόσουν στα χώματα , για να μας βγάλεις αυτές τις τέλειες φωτογραφίες
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Θα το σκεφτώ πολύ για να το ξανακάνω. Μ' έχει "κομπλεξάρει" ο Ταττούλης με τα βιντεάκια του και μ' έκανε να νοιώθω, τόσο δααα μικρούλης .
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Οικονομία Καυσίμων έως 30% | alfred69 | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 13 | 11-05-2012 12:44 |
| Αυξήσεις 5% έως 15% στα ασφάλιστρα ξανά | MARK | Επικαιρότητα | 7 | 17-02-2011 17:37 |
| Χριστουγεννιάτικη Φαντασία στον Εθνικό Κήπο (έως τις 6 Ιανουαρίου (ώρες 10.00 έως 17. | MARK | Πολιτισμός | 2 | 24-12-2010 23:03 |
| Ξυλόκαστρο 27/6 έως 2/7/10 | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 36 | 16-07-2010 01:58 |
| R80 GS έως R1200gs | kostas_366 | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 18 | 08-04-2009 11:34 |