![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Mπράβο παιδιά!
Καλά και ασφαλή ταξίδια με τα καινούργια σας GPS! ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() για να βρει το σπιτι του.....
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Κώστα οταν έχουμε εκδρομούλα θα του προγραμματίζουμε το προορισμό από την Τετάρτη στο καφέ για να είμαστε σίγουροι.... ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστούμε Κωστή και Δημήτρη για όλα.
![]() Ανυπομονώ να το δοκιμάσω στο passo di Gavia ....τι ? δεν ξέρεις που είναι ? χα χα χα!!!!!! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Εγώ παιδιά το παρέλαβα με κουριερ στην πάτρα αλλά ανακάλυψα ότι δεν μου έχουν περάσει τον ελληνικό χάρτη και αφού επικοινώνησα μαζί τους το έστειλα σήμερα πίσω με κουριερ για να το βάλουν ελέγξτε αν το έχετε και εσείς .
|
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστω πολυ και εγω ολους που ηταν υπευθυνοι για αυτη την ομαδικη αγορα....δε μπορεσα να ερθω χθες στο καφε λογω καποιον υποχρεωσεων και ετσι ειχα συναντηθει με τον gsmaniac προχθες και μου το εδωσε το εβαλα πανω στην μηχανη και ειναι ολα τα λεφτα ειδικα οι αναμονες που βγαζει....ευχαριστω και παλι...
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
μιας και δεν μπορέσαμε να στα πούμε χθες από κοντά! |
|
|||
|
|||
![]()
Μεγιά σε όλους σας και ελπίζω να γράψουν πολλά χιλιόμετρα, ασφάλτινα, αλλά και χωμάτινα.
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
ευχαριστουμαι......σακη
![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
GARMIN ZUMO 660 | MHTSOS | Πλοήγηση - Hardware και Software | 62 | 11-03-2013 23:25 |
ΟΜΑΔΙΚΗ ΑΓΟΡΑ GPS !!! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ομαδικές Αγορές | 150 | 06-04-2010 19:03 |
Πώληση GPS Garmin Zumo 550 | Jefe | Πωλήσεις GPS & ενδοσυνεννοήσεων | 14 | 16-06-2009 09:01 |