![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Περαστικά μας! ![]() Jefe |
|
|
|||
|
|||
|
Δεν μπορεί μια οικονομία που βασίζεται τόσο στην κίνηση..στο πετρέλαιο..να διατηρεί τέτοιες τιμές !
Απλώς δεν γίνεται !! Αμφιβάλλω αν θα μπορέσει για πολύ καιρό να αντέξει τέτοιες τιμές.. Οπότε φίλοι μου, κάποια στιγμή μπορεί να αρχίσουμε να ξανα ταδιξεύουμε χωρίς να σκεφτόμαστε τη βενζίνη.. ![]() Λέω μπορεί...
|
|
|
|||
|
|||
|
GS1200/08 σε μια γρήγορη βόλτα... στα δεν έκανα πάνω από 190χλμ..και τέλος
![]() αλλα και σε άλλη βόλτα που πήγαμε έκανα 290χλμ.και ελεγε οτι ειχα ακομα 10 να κάνω?και στις 2 περιπτώσεις ήμουν μονοκαβαλος και χωρίς έξτρα φορτίο. Υ.Γ ποτε δεν εχει τυχη να βαλω πανω απο 20litra βενζινα... |
|
|
|||
|
|||
|
Για βοηθηστε λιγο κι εμενα τον bmw-ανιδεο,καθ'οτι εγινε το πρωτο ταξιδακι στο πηλιο και δεν μπορω να καταλαβω αν το καυσιμο ηταν φυσιολογικο η οχι.Εκανα λοιπον συνολικα 685χλμ με 80 euro βενζινη,με τις ενδειξεις του gps να δειχνουν μεση ωριαια ταχυτητα στο πηγαινε 122χλμ και στο ελα 110 χλμ.Α, και δικαβαλος με μια βαλιτσα.Εγω παντως για νορμαλ το βλεπω....
|
|
|
|||
|
|||
|
Αν και λίγο off topic(λόγω οχήματος) να πω και εγώ τα έξοδα μετακίνησης μου (και για όλη την οικογένεια βεβαιως) προς την πατρίδα Λαμία. Τα χιλιόμετρα τα έκανα φυσικά με το νέο μου αυτοκίνητο που ακόμα στρώνω και που πλεον καίει πολύ λιγότερα και απο το GS μου οπότε αφήνω τα συμπεράσματα σε εσάς!
Οχημα: Opel Astra 1.3 Ecoflex Cdti 95ps Diesel 3 επιβάτες και γεμάτο πορτ-παγκαζ Φουλάρισα με 64,00 ευρώ δηλαδή πετρέλαιο περίπου 43-44 λιτρα (1.47 ευρω το λίτρο diesel) Range (αυτονομία) 890 - 910 km με μικτή κίνηση σε Εθνικη (έως 125km/h) και μέσα σε πόλη και μέση κατάναλωση 5.2 l / 100 km. Πήγα και γύρισα (εκανα 530 km) δηλαδή και ακόμα έχω αυτονομία περίπου 350 - 370 km Για την ιστορία αν πήγαινα με το GSA που έχω, για να κάνω τα ίδια περίπου χιλιόμετρα 900 περίπου θα ήθελα γύρω στα 100 ευρώ και φυσικά μόνο 2 ατομα το πολύ, άντε και με τριβάλιτσο. Συμπέρασμα: πλέον το GS ουτε και και για καφέ να βγείς δεν συμφέρει!
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
ΚΛΑΨ ΚΛΑΨ συνέχεια...
Ο "πεθερός" ήρθε για Πάσχα από Βουκουρέστι με μια BMW 5άρα τουρμποντίζελ. 1350 χιλιόμετρα σε 11 "καθαρές ώρες οδήγησης" με ένα τεπόζιτο χωρίς να ανησυχήσει για να μείνει. Δεν ξέρει πόσα λίτρα παίρνει αλλά στην Κόρινθο που γέμισε, πλήρωσε 93 ευρώ. Άντε και στα δικά μας!! |
|
|
|||
|
|||
|
ε μόλις βγει ντίζελ μηχανή σε ευρεία παραγωγή ενημερώστε
το κέρδος της μηχανής δεν είναι μόνο το καύσιμο και ειδικά μετρημένο στα ταξίδια |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
http://www.gsforum.gr/Γενικά-Μοτοσυκ...ετε-17179/ Για φανταστείτε αυτονομία κοντά στα 1000 χλμ!!! Για να μην πούμε για τα κιλά ροπης!!! |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
![]() |
|
|