![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Κώστα θα έρθεις στην Aegean, ή στα διόδια μετά την Κόρινθο ;
|
|
|||
|
|||
![]()
Μεγάλε... τι να πω τώρα.
Είμαι στο χωριό. Σκεφτόμουν να έρθω σήμερα, Σάββατο, και να ξεκινήσουμε μαζί από Αθήνα. Τώρα εδώ βρέχει. Δεν με νοιάζει η βροχή, αλλά ο ``άπλυτος`` γλυστερός δρόμος. Τι να πω, θα σας ενημερώσω πάλι αργότερα. |
|
|||
|
|||
![]()
Άντε ρε Κώστα μπράβο, τα λέμε λοιπόν!
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Arkas να είσαι σίγουρος ότι θα περάσουμε καλά ![]() ![]() Ούτε ο συμοφε να ήμασταν ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Τελική συννενόηση: Η μοτοπαρέα από Άργος θα αναχωρήσουμε κατά 09.15και θα είμαστε στο Σ.Ε.Α ΑΛΕΑ στις 09.40 (βρίσκετε μετά το τούννελ Αρτεμισίου δεξιά προς Τρίπολη). Θα περιμένουμε τους συμπολεμιστές από την Αθήνα και στις 10.00 που αναμένετε να φτάσετε βουρ γιά τα ωραία της Πελλοπονήσου. κιν στο προφιλ |
|
||||
|
||||
![]() Απόσπασμα:
Mε το καλό Χάρη ..... καλά να περάσετε ..... ![]()
|
|||
|
|||
![]()
καλά να περάσετε παίδες
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Και μια συμετοχη της τελευταιας στιγμης για μενα παρακαλω. Προλαβαινω;;;
Μεχρι τις 10:00 θα ειμαι στο Σ.Ε.Α. Τα λεμε το πρωι,(εκτος αν βρεχει) |
|
|||
|
|||
![]()
Υπάρχει και αλλή "νέα" συμμετοχή, θα είμαι στην aegean 8:30
|
|
||||
|
||||
![]() Γρηγόρη .... 08.15 συγκέντρωση .... 08.30 αναχώρηση ... ![]()
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Δεν θέλω να στεναχωρήσω τους φίλους με τα 1200gs.... | kostas_366 | Χιούμορ | 18 | 04-04-2010 02:19 |
ΑΛΥΚΕΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ Κυριακή 28/2/2010 | danaos | Χωμάτινες εξορμήσεις | 62 | 14-03-2010 09:27 |
Πως να τρελανετε τους συνεπιβατες σας στο αεροπλανο!!! | DERTILAS | Χιούμορ | 15 | 09-03-2010 14:02 |
Που θα βρούμε led flash για το 1200 GS??? | evanslam | Ζήτηση | 6 | 02-02-2010 16:32 |
για αυτούς που η δουλειά, τους επιτρέπει ακόμα να ονειρεύονται... | skippybi | Διάφορα | 4 | 27-01-2010 22:55 |