![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Κ να συμπληρώσω κ κάτι που ξέχασα.
Ποιος ο λόγος να κάτσω να ασχοληθώ με ένα τέτοιο μπλεξιμο; Να φάω το χρόνο μου (αυτόν τον οποίο δεν έχω), να μη βγάλω άκρη στο τέλος κ να νευριασω που δε μπορω να το φτιάξω μόνος μου; Κ στο κάτω κάτω, 15 χιλιαρικα μηχανάκι είναι. Να λυπηθω τα 100 Ευρω ενω παράλληλα υπάρχει κίνδυνος να γίνει χειρότερη ζημια; Δε νομίζω Τάκη!!! |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
H περιπτωση σου ειναι μονοδρομος ![]() Για αλλους... ΟΧΙ !!! |
|
|||
|
|||
![]()
Φιλε BOXER δυστυχως η περιπτωση μου ειναι μονοδρομος (οπως κ για πολλους αλλους).
Πραγματικα ζηλευω αυτη την γνωση. Ισως καποια στιγμη βρεθουμε κ μου δειξεις 1-2 πραματακια επανω στο θεμα. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Ευχαριστως να βρεθουμε φιλε μου ![]() Σε λιγες εβδομαδες ερχομαι Ελλαδα, και αν κατσει, θα δεις και απο κοντα (αλλα και με πλουσιο φωτογραφικο υλικο ![]() ![]() Οπως ειπε και ο Βασιλης (vasorfa), ολα εγιναν απο το μηδεν. Αγορα, πλεξιμο και τοποθετιση καινουργιων ακτινων, καθως και ακτινολογιση! |
|
|||
|
|||
![]()
το θεμα ειναι μετα το λυσιμο-δεσιμο-ακτινολογηση κλπ,
ποσο % θα ''ερθει" η ροδα σε σχεση με την αρχικη της κατασταση. εχετε ρωτησει το μονομοτο ή σε οποιον αλλο μπορει να αποπειρανθει εν ελλαδι να κανει ακτινολογηση σε αυτες τις ζαντες, ποσο τα εκατο μπορει να τις φερει; εκει ειναι το ζουμι.. |
|
|||
|
|||
![]()
Στη δική μου περίπτωση ήταν στραβό το EXP μπροστά,
ούτε ο λαστιχάς μου το είπε ενώ ήξερε την περίπτωση με τα στραβά που έφερε η metzeler... στο monomoto όπου απευθήνθηκα, για λύση στο πρόβλημα μου, αφού μου πούλησε όμορφα την μοναδικότητα του και καλά και αφού μου χρέωσε 100 ευρώ την ακτινολόγηση συν βενζίνες Άργος-Αθήνα, το τρέμουλο παρέμεινε, σε ελαφρότερη μορφή αλλά έμεινε. όταν άλλαξα ελαστικά και αφού ξαναέβαλα EXP ελείψει των 501-502 που ζητησα, κανένα μα κανένα τρέμουλο. |
![]() |
|
|