GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Γενικά > Ελλάδα και Κόσμος > Επικαιρότητα

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιό 31-07-2010, 13:05
gsmaniac Ο/Η gsmaniac βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2009
Περιοχή: πειραιας
Μoto: GS1200adve - BMW2002 MONT 1973
Προεπιλογή Απάντηση: Επιστράτευση των ιδ. φορτηγών & βυτιοφόρων!

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Arkas Εμφάνιση μηνυμάτων
Ακριβώς όπως ο συνάδελφός μου ο Αντωνίου ,
από το 1958 στην αγορά,
ο οποίος πωλούσε γυναικεία ταγέρ 30 ευρώ!!!
και χθες έκλεισε τα δύο καταστήματά του στην Αγίου Μάρκου...
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από diomiles Εμφάνιση μηνυμάτων
Απο θεωρίες για το πόσο καλά για την χώρα ειναι τα μέτρα της κυβέρνησης έχω ακούσει πάρα πολλές.Αυτό που ξέρω προσωπικά είναι ότι έχω μια οικογενειακή επιχείρηση απο τον πατέρα μου την οποία παρέλαβα ευρωστη χωρίς χρέη με καλό όνομα και εγώ με την σειρά μου την ανέπτυξα περισσότερο χωρίς δανεια απο τράπεζες χωρίς καν μπλοκ επιταγών.Πάντα δούλευα με δικά μου χρήματα χωρίς αγοραστικές υπερβολές και παντα τυπικός στη υποχρεώσεις μου.Σήμερα μετα απο τα μέτρα Παπανδρέου είναι σχεδόν σιγουρο ότι θα κλείσω αφου πρώτα απολύσω τα άτομα που δουλεύουν στην επιχείρηση.Τώρα εσείς μπορείτε να λέτε ότι θέλετε για το πόσο αυτα τα μέτρα ειναι επιστημονικά σωστά και κουραφέξαλα, αυτα να τα πείτε στούς υπαλλήλους μου οι οποιοι δουλεύουν ολοι τους την ζωή στην επιχείρηση και τους ανακοίνωσα το σοβαρό ενδεχόμενο να απολυθούν.
για αυτην την αγορα μιλησα εγω.....
Reply With Quote
Παλιό 31-07-2010, 13:11
saitman Ο/Η saitman βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jul 2009
Περιοχή: ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ
Μoto: GS 1200 2004

Σάββατο, 31 Ιουλίου 2010

Αν η κυβέρνηση είχε κότσια και φαντασία.

Αν η κυβέρνηση είχε κότσια, αν η εξουσία είχε θέληση, αν δεν την ενδιέφεραν τα ψηφαλάκια κι αν σε αυτόν το ψεύτη ντουνιά υπήρχε αυτό που λέμε φαντασία στην εξουσία ο διάλογος που επιθυμούν οι συνδικαλιστές των αδειούχων αυτοκινητιστών θα έπρεπε να είναι ο παρακάτω.

Κυβέρνηση: «Κύριε αυτοκινητιστή μου λες πως αν επιμένω να θέλω το άνοιγμα του επαγγέλματος θα πρέπει να σου αγοράσω πίσω την άδεια. Ωραία δέχομαι»

Αυτοκινητιστής: «Ωραία!»
Κυβέρνηση: Για να δούμε λοιπόν. Πόσο σου στοίχισε η άδεια του Δ.Χ. φορτηγού.
Αυτοκινητιστής: Πριν τρία χρόνια που την αγόρασα 110.000 ευρώ.

Κυβέρνηση: Ωραία. 110.000 ευρώ. Θα αφαιρέσουμε όμως την απόσβεση που έχεις κάνει αυτά τα τρία χρόνια δηλαδή 110.000 μείον 110.000 επί 10% επί τρία χρόνια. Μας κάνει 33.000. Δηλαδή σου χρωστάω 77.000. Πέρασε με την δήλωση αγοράς, το τιμολόγιο και τα άλλα παραστατικά αγοράς της άδειας από το δημόσιο ταμείο να πάρεις τα λεφτά σου. Μην ξεχάσεις στην έξοδο να παραδώσεις την άδεια, την οποία εγώ θα διαθέσω ελεύθερα σε όποιον θέλει. Μπορείς να την πάρεις κι εσύ αν θέλεις.
Αυτοκινητιστής: Μα ξέρετε τα 110.000 δεν τα έδωσα με απόδειξη. Ήταν μαύρα. Δηλαδή θέλω να πω πως δεν έχω παραστατικά για την αγοραπωλησία. Έχω δηλαδή αλλά μόνο για 3.000 ευρώ.
Κυβέρνηση: Μάλιστα. Φοροδιαφυγή. Και συναυτουργία σε φοροδιαφυγή. Πόση είναι η ζημιά για τα δημόσια οικονομικά; Για να δούμε. 110.000 μείον 3.000 ίσον 107.000. Έχουμε και λέμε. Είσαι συναυτουργός για φοροδιαφυγή ποσού 40.000 ευρώ. Το οποίο αντιστοιχεί στον φόρο που έχασε το κράτος από τα μαύρα 107 χιλιάρικα. Σαράντα λοιπόν χιλιάδες συν πρόστιμο 100% επί του ποσού που έχασε το κράτος μας κάνει 80.000 ευρώ. Σου χρωστάω 77 χιλιάρικα μου χρωστάς 80 χιλιάρικα. Πέρασε από το δημόσιο ταμείο ρίξε τα 3 χιλιάρικα που μου χρωστάς και παρέδωσε και την άδεια. Α ξέχασα να σο! υ πω. Ως φοροφυγάς για 5 χρόνια δεν έχεις δικαίωμα να εξασκήσεις το επάγγελμα του οδηγού φορτηγού Δ.Χ.

αυτο εγραψαν στο tro-ma-ktiko.gr
Reply With Quote
Παλιό 31-07-2010, 13:18
Senior Member

εχουν καταφερει να στρεψουν τον πολιτη εναντιον του αλλου....
μετεφεραν αλλου τις ευθυνες με πολυ εξυπνο τροπο και κανεις δεν ασχολειται με τους αλητες πολιτικους που τοσα χρονια εχουν καταληστεψει τα ταμεια,παρα με τους αλητες τους φορτηγατζηδες,βενζιναδες,δημοσιους,συμβασιουχους, γιατρους,δικηγορους,νεκροθαφτες....
ειναι μαστορες της παραπληροφορησης και του αποπροσανατολισμου της κοινης γνωμης....το νου σας
Reply With Quote
Παλιό 31-07-2010, 13:26
diomiles Ο/Η diomiles βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2010
Περιοχή: Αιγαλεω Αθηνα
Μoto: f650gs

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από gsmaniac Εμφάνιση μηνυμάτων
εχουν καταφερει να στρεψουν τον πολιτη εναντιον του αλλου....

μετεφεραν αλλου τις ευθυνες με πολυ εξυπνο τροπο και κανεις δεν ασχολειται με τους αλητες πολιτικους που τοσα χρονια εχουν καταληστεψει τα ταμεια,παρα με τους αλητες τους φορτηγατζηδες,βενζιναδες,δημοσιους,συμβασιουχους, γιατρους,δικηγορους,νεκροθαφτες....

ειναι μαστορες της παραπληροφορησης και του αποπροσανατολισμου της κοινης γνωμης....το νου σας
Συμφωνώ μαζί σου απολύτως .Ομως το έχω πει χιλιάδες φορές θα το πώ αλλη μία .Είμαστε συνυπεύθυνοι και μάλιστα το μερίδιο που μας αναλογεί ειναι μεγαλύτερο .Εμείς τους βάλαμε εκεί πάνω και μην μου πεις οτι εξαπατηθήκαμε διότι τους ξέραμε όλους καλά.....
Reply With Quote
Παλιό 31-07-2010, 14:02
italos Ο/Η italos βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Feb 2009
Περιοχή: Athens-Gerakas
Μoto: R1200GSadv

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP Εμφάνιση μηνυμάτων
Θοδωρα,

Με εβγαλες απο τον κοπο να απαντω στο Πολιτικης διαθεσης (με τα βιντεο) του φιλου Νικου (Ιταλου), του εταιριυ καλου φιλου Κωστα (GsManiac) και καποιων άλλων!!!!

Να΄σαι καλα και σε ευχαριστω!!!!

Σημ 1 (προς ιταλο): οι 150000 απολυμενοι συμβασιουχοι δεν εχουν ΙΚΑ αλλα ΤΕΒΕ το οποιο πληρωναν απο την τσεπη τους!!!! Τοσα χρόνια που ηταν ανεργοι το ΤΕΒΕ δεν ειχε εσοδα απο αυτους, πηρε κατι ψηλα για ενα διαστημα κα τωρα γυρισε στην προτερη του κατασταση!!!!
Σημ 2 (παλι προς ιταλο νομιζω): πολυ σωστα λες οτι η περιουσια προστατευται και το κρατος προστατευει την περιουσια του......τις αδειες Δ.Χ.!
Σημ. 3 (προς ιταλο): το οτι σε αφηνουν να κλεβεις (παρανομη πωληση αδειων Δ.Χ. σε άλλους-κλεπταποδοχους) δεν σημαινει οτι θα σε αφηνουν να το κανεις μια ζωη!!!!!! Ολα τα ωραια εχουν ενα τελος!!!
Σημ 4 (προς ιταλο): περιουσιακο στοιχειο του καθε ιδιοκτητη ειναι το οχημα και οχι η αδεια Δ.Χ. αν δεν του αρεσει να κρατησει το φορτηγο και να το κανει Ι.Χ.! Την αδεια Δ.Χ. ας την επιστρεψει στο κρατος να την παρει κανας φουκαρας με 3-4 παιδια να βαλει και γραμαμτια και να παρει ενα οχημα για να δουλεψει κι αυτος!
Σημ 5 -τελευταια-(προς ιταλο): ποιοι ειναι αυτοι οι ιδιοκτητες με 15, 17, και 20 αδειες Δ.Χ.? που τις βρηκαν και πως τις αποκτησαν? απαντηση: οι προεδροι των διαφορων Σωματειων ιδιοκτητων φορτηγων Δ.Χ.
Γιατι οι φουκαριαρηδες οδηγοι των ιδιοκτητων αμοιβονται με 800-900ε, δουλευουν 16 ωρες την ημερα και την υπερωριακη τους εργασια την αμοιβονται (οι τυχεροι) με μαυρα?
Γιατι οταν ο οδηγος συνιστα στον ιδιοκτητη αλλαγη ελαστικων (στα λινα το λαστιχο) αυτος απολυεται?
Μαλλον επειδη ειχαν οικονομικο προβλημα πηραν 5,000,000 δανεια απο τραπεζες για να αγορασουν αδειες Δ.Χ. και τωρα ......χρωστανε???
Γιώργο μου θα συμφωνήσω σε όλα εκτός απο τη σημείωση1. την απάντηση την έδωσε ο ARKAS/Δημήτρης!!

Απο τα πρώτα μου ποστ αναφέρθηκα στην ανάγκη να ανοίξουν τα "κλειστά" επαγγέλματα και εγλω συμφωνώ!!!!

Διαφωνώ όμως στο τρόπο με τον οποίο θα ανοίξοθν αυτά!! Είπα μάλιστα ότι οι ιδιοκτήτες φορτηγών που έουν άδεις απο το 1970 έχουν βγάλει και μετο παραπάνω τα λευτά αυτά που δώσανε ή δεν δώσανε....μην ξεχνάμε όμως ότι τα βγάλανε αφήνοντας τα κοκκαλάκια τους πάνω στο τιμόνι...προσωπικά το θεωρώ ώς ένα απο τα πιο δύσκολα επαγγέλματα!!

Διαφωνώ στον μη ανοιχτό διάλογο....και στο ότι έπρεπε να γίνουν κάποιες τροπολογίες...για τους νέους που χρεωθήκανε πολλά λεφτά Γιώργο να αγοράσουνε μια άδεια ίσως και πάνω απο 200000χιλαρικά ...σίγουρα μαζί με τον τράκτορα......σε αυτο΄ς η κυβέρνηση θα έπρεπε να δώσει κάποια αποζημίωση!!

Διαφωνώ ακόμα στη χρονική στιγμή που προσπάθησε η κυβέρνηση να το κάνει....προκάλεσε αυτή την κοινωνική τάξη εν μέσω τουριστικής σεζόν και τους έχει φέρει ενάντια στο υπόλοιπο κοινωνικο σύνολο....γτ ναι κάνουν κακό στην οικονομία της χώρας!!!

Και το μεγάλο μου διαφωνώ είναι στο να "ανοίξει" το επάγγελμα χωρίς τα εχέγγυα της κυβέρνησης το ότι όλα θα πάνε καλά και θα είναι υπέρ του κοινωνικού συνόλου και του κράτους!!! Γτ αν ανοίξουν και προμηθευτούνε άδεις μεγάλες εταιρείες πολυεθνικές πχ τα λεφτά θα φεύγουν έξω(δες carefour), αν ανοίξουνε μεγάλες εταιρείες θα χρησιμοποιούνε τους οδηγούς για 800-900 ευρώ το μήνα...για ένα τόσο δύσκολο επάγγελμα...που στο κάτω κάτω μπορεί να γίνει κ lobby όπως αυτό το supermarkets.....Μερικοί ιδιοκτήτες θα είναι σαν να ανταγωνίζονται μια μεγάλη εταιρεία...δηλαδή όπως ο ψιλικατζής στη γειτονιά θα ανταγωνίζεται το σουπερμαρκετ....είναι λογικό τα έσοδα τους να μειωθούνε πολυ πολύ και εν συνεχεία να κλεισουνε!!!

Σε όλα αυτά διαφωνώ....Ναι στο άνοιγμα των κλειστών επαγγελμάτων...όχι όμως με βιαστικό τρόπο...με εχέγγυα κ πάντα προς όφελος του καταναλωτή και του κράτους!!!

Όσο για τα κομματικά βιντεάκια....τα ανέβασα για να δούμε ποιοι είναι πάνω..τι λεγανε πριν 10 μήνες και τι λένε τώρα....
Reply With Quote
Παλιό 31-07-2010, 16:34
teo71 Ο/Η teo71 βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Apr 2009
Περιοχή: ζωγραφου
Μoto: R 1200 GS

Άνοιξα την ντουλάπα μου και έχω 30 πουκάμισα.
Τα περισσότερα από αυτά είναι αγορασμένα με κάρτες, οι οποίες όλες είναι φουλαρισμένες.
Οι τράπεζες δεν μου ανεβάζουν τα πλαφόν στις κάρτες.
Αποφάσισα να μην αγοράσω άλλο πουκάμισο τα επόμενα 2 χρόνια.

Ερωτήσεις:
  • Φταίει ο Καραμανλής που τόσα χρόνια αγόραζα πουκάμισα που δε χρειαζόμουν με δανεικά?
  • Φταίει ο Παπανδρέου που δεν θα αγοράσω άλλο πουκάμισο τα επόμενα 2 χρόνια?
  • Φταίω εγώ που αποφάσισα να μην κάνω τις 5 κάρτες μου 15, και τα 30 πουκάμισα μου 105?
Και τώρα η βασική ερώτηση:

Αν σαν και μένα είναι το 10% των ανδρών, (που εγώ νομίζω, ότι είναι πολλοί περισσότεροι),

Πόσα καταστήματα με πουκάμισα θα κλείσουν τα επόμενα 2 χρόνια?

Είναι οικονομικές θεωρίες όλα αυτά?

Reply With Quote
Παλιό 31-07-2010, 17:04
Xarleas Ο/Η Xarleas βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Feb 2010
Περιοχή: Άλιμος
Μoto: H-D Road King 1450cc

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP Εμφάνιση μηνυμάτων
H αδεια Δ.Χ. δεν ειναι περιουσια κανενος ιδιωτη παρα μονον του εκδοτη της δηλαδη του κρατους!!! Και οποταν νομισει εκεινο οτι θελει την κανει την σκιζει, την παιρνει, την μασαει!!!Ελπιζω να ειναι κατανοητο αυτο!!!

Ουτε δημοσιγραφακια ακουω και βλέπω ουτε τιποτε!!! Εχω πεντε γνωσεις και 2 δικηγορους Συνταγματικου Δικαιου με αυτες και αυτους ακουω, μαθαινω και βγαζω συμπερασματα τα οποια μεταφερω εδω (γιαυτο το θεμα)!!
Κάνεις ΜΕΓΑΛΟ λάθος φιλαράκι για τις ΔΧ άδειες.Ειναι ΠΕΡΙΟΥΣΑ και ανήκει σ΄ αυτόν που την κρατά είτε την πλήρωσε είτε του χαρίστηκε επεδή πχ ήταν πολύτεκνος είτε ανταλάχτηκε επειδή ήταν λεωφορειούχος είτε για ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ άλλο λόγο.. Τα την σκίζει, την μασάει κλπ είναι ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΙΑ και μόνο.
Βέβαια ΕΧΕΙ δικαίωμα να την αναιρέσει ή να την καταργήσει ΑΦΟΥ όμως την ΠΛΗΡΩΣΕΙ πίσω και γίνει πάλι δική του....
Το σπίτι μου ΜΠΟΡΕΙ να το κάνει πλατεία ΑΦΟΥ με αποζημιώσει...
Την σύνταξη ΜΠΟΡΕΙ να την κόψει ΑΦΟΥ επστρέψει τις εισφορές στον δικαιούχο....
ΟΛΑ ΑΥΤΑ συνιστούν εισόδημα άρα και ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ που ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΝΤΑΙ απο το ΣΥΝΤΑΓΜΑ και τους νόμους την δικαιωσύνη και την πολτική ΗΘΙΚΗ (που δεν έχουν)....
Οι (Συνταγματολόγιοι σου) όπως και οι κυβρνητικοί άλλωστε ερμηνεύουν κατά ο δοκούν και ότι τους συμφέρουν...
Την ΑΛΗΘΕΙΑ (αν δεν είναι κομματικά εξαρτημένοι) θα την δώσουν τα δικαστήρια και ΜΟΝΟ...
Όλα τα άλλα ειναι κυβερνητική προπαγάνδα και του κράτους ΜΠΑΤΑΧΤΣΗ που δεν θέλει να πληρώσει αλλά να ΙΔΙΟΠΟΙΕΙΘΕΙ περιουσίες όπου (τους παίρει).... (άραγε στην Ευρώπη ΓΙΑΤΙ τους αποζημίωσαν??? )
Σε αυτό βοηθάνε και οι απανταχού ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ που δεν λένε να βγάλουν τις παροπήδες ή είναι απλά ΚΟΤΕΣ (όπως το πρόσφατο παράδειγμα στη βουλή).....
Ενας απο αυτούς ΗΤΑΝ και ο γράφων σαν ΕΝΕΡΓΟ μέλος απο το 74 έως το 94 που ΕΦΑΓΕ την προπαγάνδα της ζωής του απο τα τότε ΕΚΣΥΧΡΟΝΙΣΤΗΡΙΑ που είναι ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΜΠΛΟΥΤΟΙ..... και ΟΧΙ οι φοργατζήδες, συνταξ/χοι, ταξιτζήδες κλπ...
The bottom line is

ότι (ΑΥΤΟ)το κράτος εγώ δεν εμπιστεύομαι και ΔΕΥΤΕΡΕΥΟΝΤΩΣ τους συνδικαλιστές....

Τελεία και παύλα .-
Reply With Quote
Παλιό 31-07-2010, 20:12
Senior Member

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από diomiles Εμφάνιση μηνυμάτων
Συμφωνώ μαζί σου απολύτως .Ομως το έχω πει χιλιάδες φορές θα το πώ αλλη μία .Είμαστε συνυπεύθυνοι και μάλιστα το μερίδιο που μας αναλογεί ειναι μεγαλύτερο .Εμείς τους βάλαμε εκεί πάνω και μην μου πεις οτι εξαπατηθήκαμε διότι τους ξέραμε όλους καλά.....
εσεις......
σορρυ,αλλα δεν τους εχω ψηφισει ποτε(πασοκ και ΝΔ)..
Reply With Quote
Παλιό 31-07-2010, 20:20
Senior Member

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από teo71 Εμφάνιση μηνυμάτων
Άνοιξα την ντουλάπα μου και έχω 30 πουκάμισα.
Τα περισσότερα από αυτά είναι αγορασμένα με κάρτες, οι οποίες όλες είναι φουλαρισμένες.
Οι τράπεζες δεν μου ανεβάζουν τα πλαφόν στις κάρτες.
Αποφάσισα να μην αγοράσω άλλο πουκάμισο τα επόμενα 2 χρόνια.

Ερωτήσεις:
  • Φταίει ο Καραμανλής που τόσα χρόνια αγόραζα πουκάμισα που δε χρειαζόμουν με δανεικά?
  • Φταίει ο Παπανδρέου που δεν θα αγοράσω άλλο πουκάμισο τα επόμενα 2 χρόνια?
  • Φταίω εγώ που αποφάσισα να μην κάνω τις 5 κάρτες μου 15, και τα 30 πουκάμισα μου 105?
Και τώρα η βασική ερώτηση:

Αν σαν και μένα είναι το 10% των ανδρών, (που εγώ νομίζω, ότι είναι πολλοί περισσότεροι),

Πόσα καταστήματα με πουκάμισα θα κλείσουν τα επόμενα 2 χρόνια?

Είναι οικονομικές θεωρίες όλα αυτά?
το κρατος θα επρεπε να σε ειχε προστατεψει απο τις τραπεζες,οι οποιες τοσο ευκολα δανεισαν χρημα,χωρις την παραμικρη εγγυηση...
το χρηματοπιστωτικο συστημα της ελλαδας ειναι συνυπευθυνο της οικονομικης καταστασης της χωρας...
αν σκεφτουμε οτι εδιναν τηλεφωνικως δανεια και καρτες...
και βεβαια φταιμε και εμεις,σαν νεοπλουτοι που ειμαστε...
Reply With Quote
Παλιό 01-08-2010, 21:40
Arkas Ο/Η Arkas βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Dec 2008
Περιοχή: Νέα Σμύρνη - Αθήνα
Μoto: R 1200 RT - R 1200 GS Adventure - KTM 640 Adventure - beverly 500 ie

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από gsmaniac Εμφάνιση μηνυμάτων
το κρατος θα επρεπε να σε ειχε προστατεψει απο τις τραπεζες,οι οποιες τοσο ευκολα δανεισαν χρημα,χωρις την παραμικρη εγγυηση...

το χρηματοπιστωτικο συστημα της ελλαδας ειναι συνυπευθυνο της οικονομικης καταστασης της χωρας...
αν σκεφτουμε οτι εδιναν τηλεφωνικως δανεια και καρτες...

και βεβαια φταιμε και εμεις,σαν νεοπλουτοι που ειμαστε...
Και όταν λέμε κράτος,
εννοούμε βέβαια την Τράπεζα της Ελλάδος
με τον ανύπαρκτο έλεγχο
και τα "παιχνίδια" του Χρηματιστηρίου!
Reply With Quote
Απάντηση

Κανόνες καταχώρησης