![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Αν προσεξες δεν ονοματισα το προσωπο σου αλλα αυτα που εγραψες στο υφος που τα εγραψες!!!!!! Πιστευεις οτι το ''ξερολας'' ειναι ελαφρυτερο ¨η βαρυτερο του ''προσωποποιημενες λαλακιες''?!!!! |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Ο καθενας κανει τις επιλογες του απο μικρη ηλικια!!!!!! Μηπως θεωρεις οτι 30,000ε ειναι πολλα λεφτα σημερα? Αξιοπρεπη λεφτα με 16 ωρες δουλεια την ημερα ναι, καλα λεφτα με αυτες τις συνθηκες οχι!! |
|
|||
|
|||
![]()
Τώρα ΦΤΑΙΩ να τον ρωτήσω σε πόσες ΠΟΡΕΙΕΣ έχει πάει στην ζωή του???????
![]() ![]() ![]() ΣΙΓΟΥΡΑ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ γιατί εγώ ο (παλιος) ΑΓΡΙΟΠΑΣΟΚΟΣ δεν τον είδα πουθενάαπο το 74 και δώθε...... Έστω και σε ακίνδυνη. Για την σωτηρία της Καρέτα-καρέτα ας πούμε.... ![]() Δεν λέω ο νεός είναι ΩΡΑΙΟΣ, αλλά ο παλιός είναι.........ΑΛΛΙΩΣ..... Πρέπει να φύγω ΟΜΩΣ.... φιλάάάάκια...... |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
2ον) οπου συνδικαλισμος ο γιωργος................................ μακριαααααααααααααααα!!!! Βρωμαει ο ατιμος απο οπου και να τον πιασεις!!!! |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Θέλει αγώνα η ζωή <μικρούλη> και όχι ΥΨΗΛΗ θεώρηση...... ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΗΣΟΥΝΑ ΑΚΟΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΕΣ αγαπητέ φίλε..... ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Θέλει αγώνα η ζωή <μικρούλη> και όχι ΥΨΗΛΗ θεώρηση...... ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΗΣΟΥΝΑ ΑΚΟΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΕΣ αγαπητέ φίλε..... ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
ΜΕΓΑΛΕ ΜΟΥ....... |
|
|||
|
|||
![]()
Ξεκινήστε την επανάσταση και χωρις εμένα, αρκετά πιά. Ααααα και μην φωνάζετε "Σιγά η Πατρίδα κοιμάται"
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Μείωση των τιμών των αυτοκινήτων, αλλά αύξηση των τιμών συντήρησης | MARK | Αυτοκίνητο | 0 | 09-07-2010 16:17 |
Οι φωνές των γονιών είναι ο εφιάλτης των παιδιών | MARK | Διάφορα | 4 | 23-05-2010 14:01 |
Ασφάλεια: Περί των υγρών των φρένων !!!!!!!!! | riko46 | Τεχνικά θέματα διάφορα | 7 | 02-12-2009 19:44 |
Παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων της μειονότητας των νήσων Ίμβρου και Τενέδου. | georgekostas | Κόσμος | 9 | 11-11-2009 00:22 |
Μέχρι τις 20 Ιουνίου η εξαργύρωση των εισιτηρίων της συναυλίας των Depeche Mode | wolferin | Ελλάδα | 5 | 27-05-2009 01:58 |