![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Δεν είμαστε μακριά από το 1996 όταν για πρώτη φορά καταργήθηκε η περιβόητη «μπάρα» (φυλάκιο για έλεγχο χαρτιών και άδειας από την Αστυνομική Διεύθυνση Ξάνθης) για να πας από την πόλη της Ξάνθης στα Πομακοχώρια, δηλαδή συνοριακός έλεγχος μέσα στην Ελλάδα.. Οι Πομάκοι έτειναν δυστυχώς μέχρι τις τελευταίες δεκαετίες να διαμορφώνουν τουρκική συνείδηση. Επρόκειτο για ένα είδος γενοκτονίας, γιατί τα δικά μας λάθη στέλνουν το λαό των Πομάκων κατευθείαν στο στόμα του νεοτουρκικού εθνικισμού καθώς ευρίσκοντο στο στόχαστρο της Τουρκικής προπαγάνδας. Όσον αφορά τις κάθε είδους μειονότητες είναι λίγοι αυτοί που ενσωματώνονται στις τοπικές κοινωνίες ακριβώς επειδή είναι λίγες οι τοπικές κοινωνίες που τους δέχονται. Συμφωνώ μαζί σου όμως, μακριά κουβέντα όλα αυτά, δίχως σίγουρες απαντήσεις και χρειάζονται ανοιχτό μυαλό, καλή παρέα και κρασί.. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Φίλτατοι συνφορουμίτες όλων των ειδικοτήτων, γνώσεων κι απόψεων, άς μου επιτρέψετε να θέλω να σταματήσω το περισσότερο ξεχείλωμα του thread στο οποίο ούτε λίγο ούτε πολύ έχουν ακουσθεί σ' αυτό οι απόψεις και οι θέσεις των άμεσα ενδιαφερομένων στο θέμα..Οι υπόλοιποι που γνώση έχουν ή όχι, δεν νομίζω οτι μορφώνονται ή πληροφορούνται περισσότερο απο τις συνεχείς αντιπαραθέσεις που εύλογα δημιουργούνται...Δεν κρίνω απόψεις και συνηθίζω να σέβομαι τα πιστεύω του καθενός, παρ' όλα αυτά θεωρώ άτοπο, εντός κάποιων ορίων, να προκαλείται το δημόσιο αίσθημα σε ένα χώρο που στοχεύει στην σύμπνοια των ενδιαφερόντων που το απασχολεί.
Θα παρακαλούσα με την κατανόησή σας να συμβάλλετε ώστε να τερματίσει το θέμα και να αποφευχθούν μελλοντικά παρόμοια παραδείγματα που δεν συμπνέουν με τις αρχές ενός φόρουμ του είδους μας και καταστέλλουν έστω και ευκαιριακά την ιδέα του μοτοσυκλετισμού..! Σας ευχαριστώ..! |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Πάνω που ήμουνα έτοιμος να βάλω δυναμίτη στη σέλλα του Captain-andreas και να λιμάρω τα σωληνάκια από το GS του manosamos! ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() Βαραντερο εχω.... ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
΄
Έτσι εξηγείται βρε παιδί μου! ![]() ![]() Εχεις πμ! |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Επειδή από τις διαφωνίες βγαίνουν και ωραία πράγματα αν γίνονται με πολιτισμένο τρόπο, θα σου πω με την σειρά μου πως το link της Βικιπαιδείας που μας παρέθεσες μιλά για αλβανόφωνα Ελληνικότατα φύλα. Τέλος πάντων το θέμα μας έιναι άλλο και αλλού βρεθήκαμε. Εγώ προσωπικώς δεν πιστεύω ότι άνθρωποι κατα-ταλαιπωρημένοι, νομάδες, μαθημένοι στο έγκλημα και στην καταπίεση (για όλα αυτά ΔΕΝ φταίνε αυτοί, φταίνε όμως στο ότι δεν κάνουν κάτι να το αλλάξουν αλλά το συντηρούν-εξελίσσουν) δεν πιστεύω λοιπόν πως μπορούν καθ' ουδένα τρόπο να ενσωματωθούν σε κοινωνίες όπως η δικιά μας. Θα ξαναπω το παράδειγμα των Τούρκων της Γερμανίας... η Γερμανική κοινωνία, μια κοινωνία πολύ ωριμότερη κι εξελιγμένη από την δικιά μας, δεν κατάφερε να ενσωματώσει τους καθ' έξην εδώ και πολλά έτη συμμάχους της Τούρκους και θα καταφέρουμε να ¨"ενσωματώσουμε" εμείς τους Αλβανούς; Τους Αλβανούς που κατά κρατική τους επιταγή μας μισούν και αναφέροντια σε ψευτοτσαμουριές και λοιπές αηδίες; Δεν μπορώ να το δεχτώ λυπούμαι. Παρ' 'ολα αυτά τον διάλογο τον ευχαριστήθηκα και σας ευχαριστώ όλους γ' αυτό.
|
|
|||
|
|||
![]()
Αετος εισαι......Πειραιωτικος.
![]() Αλλα γαυρος ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Αξίζει να δούμε λίγο την άποψη ενός πρωθυπουργού απο την άλλη πλευρά της γης...
Ήρθανε τ' άγρια να διώξουνε τα ήμερα!!! |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Ηρθαν οι ξενοι και αμα δεν σου αρεσει....φευγεις... ![]() Στην Κινα ,εχει ο καθε ενας δικαιωμα να πιστευει οτι θελει....σπιτι του.. ![]() Αν βγει παραεξω και κραξει για τζαμί πχ. τον εφαγε το μαυρο σκοταδι. ![]() Στο Κουβειτ-Ντουμπαι-Σ.Αραβια ,αν φιλησεις την γυναικα σου σε κοινη θεα,πηγατε παρεα στην στενη. Ρωτα το ζευγαρι των Αγγλων που φιληθηκε σε εστιατοριο και τους κατηγγειλε μια μουσουλμανα,ακομα φυλακη ειναι... Στην Ζιμπαμπουε εκτελεσαν πριν 3 μηνες τον τελευταιο λευκο πολιτη,ενα αγροτη... ![]() Κατα τα αλλα......... ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Να γιατί έχουμε "κατσικόδρομους" ....... | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Χιούμορ | 24 | 17-11-2011 01:15 |
Τον Πάνο (Wolferin) ....τον "πάτησε" νταλίκα .... | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Τι μας έτυχε | 50 | 01-04-2010 20:48 |
Στην "αγκαλιά" της Τζούλιας το "αυγό του φιδιού" | MARK | Επικαιρότητα | 0 | 13-03-2010 11:45 |
Χωράφι με "χόρτο" εντοπίστηκε από το Google Earth | Black_Shadow | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 14 | 12-02-2009 11:19 |