![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Προς Θεού ΟΧΙ τσίχλες, patch και άλλα υποκατάστατα νικοτίνης! 2-3 μέρες είναι ο φυσικός εθισμός της, τα υπόλοιπα είναι λανθασμένοι συνειρμοί στο μυαλό μας, αυτό πρέπει να καταλάβει ο υποψήφιος πρώην καπνιστής.
Να κάνω και μια διαφήμιση ενός βιβλίου που με βοήθησε πάρα πολύ! Και ειλικρινά, αν και ο τύπος δίνει το μεγαλύτερο μέρος του βιβλίου δωρεάν για κατέβασμα μέσα στην ιστοσελίδα του, πιστεύω πως αξίζει να το αγοράσει κανείς (15 € κάνει νομίζω, η καλύτερη επένδυση μου μέχρι τώρα!). Όποιος θέλει θα το βρει ΕΔΩ. Να εξηγηθώ, δεν έχω καμία σχέση με τον συγγραφέα, απλά πιστεύω πως αυτά πρέπει να διαφημίζονται. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Ο μόνος εθισμός που έχω φίλε μου, είναι η γυναίκα μου. Αν θελήσω κάποτε να το κόψω είμαι σίγουρος πως θα το πω στο μυαλό μου και θα το κάνω. Φιλικά Βασίλης. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
τι ειχες κομμενο;;;το ΓΑ;;;
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
εσυ εχεις για εθισμο την γυναικα σου. αυτος που να την βρει την γυναικα για να εθιστει!!!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
[QUOTE=gandreas;225159]Αν καπνίζαμε για κάθε γυναίκα που χάναμε θα ήταν τα πνευμόνια μας σαν εξάτμιση από νταλίκα.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
όλα είναι στο μυαλό μας
μπράβο, καλώς ήθρες στον κόσμο των μη καπνιστών (για να μετρηθούμε.... ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() |
![]() |