![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Καλοτάξιδη.....................
Κανόνισε τώρα κανένα στροφιλίκη..... |
|
|
|||
|
|||
|
Ξενοφών τι να σε κάνω αγόρι μου;
Εσύ φταίς που στο φράγμα τον λυπήθηκες και δεν τον δάγκωσες κανονικά για να του αφαιρέσεις κανά δυό κιλά παϊδάκια με τη μία
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Εγώ το 'χω κανονίσει το στροφιλίκι.... ΕΣΥ δεν έχεις δηλώση συμμετοχή ακόμη... ![]() Για δες εδώ............ http://www.gsforum.gr/%CE%A0%CF%81%C...-2010-a-14097/ |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Λοιπόν.... σας χαιρετώ προς το παρόν.....
Πάω να παραλάβω την κοπελιά.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Αντε με το καλό........
|
|
|
|||
|
|||
|
Κωστή, καλοτάξιδη αγόραρε, καλορίζικη, με πολλά πολλά χιλιόμετρα!!
Διάλεξες από τις καλύτερες μοτοσυκλέτες στην πιάτσα, και σε πολύ όμορφο χρώμα. Τώρα, μπορείς να πας για τα 100Κ. Στείλε φώτο! |
|
|
|||
|
|||
|
Ότι θέλετε..... στο κινητό... 6973886010!!!
Ελπιζω να δω αρκετους απο εσας στους μεζεδες απόψε...
|
|
|
|||
|
|||
|
φτουυυυυ κριμα που δεν μπορω!!!!
|
|
|
|||
|
|||
|
Κωστή ποιός σε πιάνει τώρα!!!!
![]() ![]() έτοιμη για εκκλησία την βλέπω από τώρα... ![]() να είσαι καλά να την χαρείς φιλαράκι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ![]() ![]() ![]()
|
![]() |
| Tags |
| r1200gs |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Η δικιά μου μπουμπού... | georgepip | Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) | 16 | 21-06-2010 13:46 |
| Νάτη και η δικιά μου ..... | GEO_K | Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) | 14 | 07-02-2010 23:08 |
| Σαν Σήμερα...11 Αυγούστου | essel | Χρήσιμα | 6 | 13-08-2009 14:28 |
| Σαν Σήμερα 18 Ιουλίου | Gazi | Χρήσιμα | 5 | 19-07-2009 05:08 |
| Σαν Σήμερα...(21 Φεβρουαρίου) | Gazi | Κόσμος | 5 | 21-02-2009 16:34 |