![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Νίκο μου ευχαριστούμε αλλά η παρέα της Θεσσαλονίκης σήμερα τον καφέ τον ήπιε στο σπίτι. ![]() Συναντηθήκαμε στην Ταβέρνα και μπήκαμε κατευθείαν στα σκληρά, πολλές ρακές και παγωμένες. ![]() Τη σερβιτόρα δυστυχώς δεν την είδαμε πάλι είχε εξαφανιστεί πίσω από την κουρτίνα. ![]() ![]() ![]() Η παρέα άνετη και χαλαρή, πολύ γέλιο να ΄σαι καλά ρε Δημητρό γράφω και ακόμα γελάω με την ατάκα του Δημάρχου εκεί στη Σάρτη "του μισαίου πουδάρ"
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Απόσπασμα:
Μπράβο ρε παίδες .... πάντα τέτοια .... ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Αργησάμη λίγου, αλλά έπρεπε να ολοκληρώσω και την αποτύπωση των εμπειριών μου από το πρόσφατο ταξιδάκι μας, στην χώρα του "τσισάκια παντού". . . κατά κόσμον Παρίσι.
Ας τους αφήσουμε όμως αυτούς κι ας έρθουμε στην χώρα του ΔΝΤ και του "δε βαριέσαι" Αλκοολικοί κοντεύουμε να γίνουμε με τους "καφέδες", παγκόσμια πρωτοτυπία. Το ραντεβού δώθηκε σ' ένα μαγαζί που διαφημίζει μια σερβιτόρα, αλλά αυτή καταφέρνει πάντα να εξαφανίζεται, χωρίς ποτέ να εμφανίζεται ![]() Πρώτοι οι γενναίοι του Βορά: Δημήτρης και Χρήστος. Στη μεσαία κατηγορία η Ελίτ του χώρου Πασχάλης Ειρήνη και μία πανέμορφη, πανέξυπνη και γλυκήτατη κοπελίτσα, Χ. (σκόρδα), επίσης η μανούλα μας: Σάκης και η-χε-κύμα. . .Σοφία. Τελευταίοι οι κάτοικοι των Δυτικών συνοικιών Ανδρέας, Νίκος και Ειρήνη. ![]() Τζααα . . . . . . . . . ![]() Στον στοματάκι το τάιζα το γλυκούλη μου ![]() Βρε μανία με τα κίτρινα αυτό το παιδί. ![]() ![]() Η συνέχεια του στριπ σόου θα δωθεί στην Χαλκιδική. ![]() Ευχαριστούμε για την παρέα σας και για την ζωντάνια που έχετε και μας την μεταδίδεται. Ανδρέα, Πασχάλη, Σάκη, Σοφία, Ειρήνη, Ειρήνη, κύριε σκηνοθέτα κι εσύ με το "ποδάρ" Με το καλό να ξανανταμώσουμε. |
|
|||
|
|||
![]()
Το μοναδικο μαγαζι που παραγγελνεις το ''κοτσι την υπερπαραγωγη'' και τον ''κοκκορο μακαρο''(κοκκορα με μακαρονια δηλαδη) και τα τρως πινοντας παγωμενη ρακη!!!
ΓΕΙΑ ΜΑΣ!! |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μπράβο ρε παιδιά!
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Έλαμψες δια της απουσίας σου Χρήστο ![]() θα έχω απουσιολόγιο στην επόμενη ![]() ![]() ![]() Η Σίνδος χτυπήθηκε από το ΔΝΤ και δεν εμφανίζεται????
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
![]()
Λίγες φωτό κι από μένα
Και αρχίζω με την Ηekima μου ετοιμοπόλεμη...ξεκινάμε ![]() Νίκος και Σάκης στην τρελή χαρά, ο Δημήτρης απεγνωσμένα ζητάει λίγο ρακί αλλά κανείς δε του δίνει σημασία, ακόμα και ο tatoo είναι αλλού ![]() ![]() ![]() Ειρήνη,Ανδρέας Πασχάλης ![]() Όταν βγήκαμε είχε ομίχλη και υγρασία αλλά το Σοφάκι δεν πτοήθηκε το ρίξε στο ζεϊμπέκικο ![]() Χρήστος και Δημήτρης ετοιμάζονται για επιστροφή Χαλκιδική ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Καφές Θεσσαλονίκη Τετάρτη 10-11-10 | Sakis | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 65 | 12-11-2010 11:23 |
Καφές Θεσσαλονίκη 3-11-2010 | Sakis | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 79 | 05-11-2010 12:17 |
Καφές Θεσσαλονίκη Τετάρτη 27/10 | Sakis | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 15 | 27-10-2010 23:38 |
Καφές στη Θεσσαλονίκη | Sakis | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 110 | 18-10-2010 12:29 |
Καφές στην Θεσσαλονίκη - Δευτέρα 14 Ιουνίου !!! | tsapte70 | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 24 | 16-06-2010 01:28 |