GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Μοτοσυκλέτα > Τεχνικά θέματα διάφορα

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιό 01-12-2010, 17:01
ThanDim Ο/Η ThanDim βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Feb 2009
Περιοχή: Καλαμάτα
Μoto: R1200GS 05
Προεπιλογή Απάντηση: Ταχυσύνδεσμος αντλίας βενζίνης - Κωδικός 13537674765

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP Εμφάνιση μηνυμάτων
Παρομοιως........ Ποσα απο αυτα........

Το οτι είσαι μηχανολόγος - και καλός στις θεωρίες - φαίνεται! Γιαυτό και συνεχίζεις να απλώνεις ολόκληρα σεντόνια με επιστημονικά μπλα μπλα και αριθμούς μιας και κανένας δεν μπορεί - και δεν θέλει - να τα εξακριβώσει!
Από την στιγμή όμως που έχεις μια ολοφάνερα εχθρική στάση ενάντια στην εταιρία αυτή που σε ταλαιπώρησε πριν χρόνια και επιπλέον, σε 5 πράγματα που τυγχάνει να γνωρίζω από ΠΡΩΤΟ χέρι - το δικό μου... - σε βρίσκω να λες ανακρίβειες, ε, τότε φίλε μου δε μπορώ παρά να βλέπω με υποψία τα γραφόμενα σου!
Posts που σίγουρα ενδιαφέρουν πολλούς κατόχους BMW και οι οποίοι έχουν γραφτεί σε αυτό το forum λογω αυτής της αγάπης τους, καταφέρνεις με εμπαθή σχόλια - έντεχνα καλυμμένα με τεχνικές σάλτσες - να τα μετατρέπεις σε κοκορομαχίες και τελικά να χάνουν το νόημα τους!!
Όσο αφορά αυτό που λες για "εμένα και κανα δυο ακόμα άτομα". μου θυμίζεις το ανέκδοτο με τον τρελό που οδηγούσε ανάποδα στην Πανεπιστημίου.... "τι ΕΝΑΣ τρελός;;; ΧΙΛΙΑΔΕΣ είναι....."

Απόσπασμα:
Μιας και εσυ δεν εχεις βαλει ποτε χερι σε Βαραντερο και σε ''αειμνηστα'' 1150 ασε τους αλλους που το εχουν κανει να εχουν αποψη και ολοκληρη γνωση, διοτι η δικη σου στο συγκεκριμενο ειναι απλα ανυπαρκτη!!!
ΑΥΤΟ ακριβώς κάνω!!! Δεν μπαίνω στο VaranderoForum και να λέω ανοησίες για το μηχανάκι τους! Σέβομαι οτι αυτοί το γουστάρουν κ ας έχει ότι προβλήματα έχει......
Μήπως θα πρέπει να κάνεις και εσύ το ίδιο αφού - είναι ολοφάνερο - δεν ξέρεις τίποτα από το 1200άρι GS; Καταντάς και κουραστικός ΚΑΙ γραφικός!!!
Reply With Quote
Παλιό 01-12-2010, 19:32
manosamos Ο/Η manosamos βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Nov 2009
Περιοχή: ΠΕΡΑΜΑ-ΑΕΚΑΡΑ
Μoto: Varadero 1000 CBR 600F4 Honda C70 6V

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ThanDim Εμφάνιση μηνυμάτων
Σέβομαι οτι αυτοί το γουστάρουν κ ας έχει ότι προβλήματα έχει......
!

Εχουν προβληματα τα Βαραντερο?????????............
Λοιπον εχουμε την λυση.
Τα βαπτιζουμε ασημαντα και παυουν να υπαρχουν...........
Reply With Quote
Παλιό 01-12-2010, 19:40
CPretenteriS Ο/Η CPretenteriS βρίσκεται εκτός σύνδεσης

Ημερομηνία εγγραφής: May 2010
Περιοχή: Spata
Μoto: BMW R1200GS (mod. 2010)

Για όλα φταίει ο Frits με το ρημαδο-ταχυσύνδεσμο... κι ο Mark με το ρημαδο-άξονα...
Reply With Quote
Παλιό 01-12-2010, 20:04
Arkas Ο/Η Arkas βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Dec 2008
Περιοχή: Νέα Σμύρνη - Αθήνα
Μoto: R 1200 RT - R 1200 GS Adventure - KTM 640 Adventure - beverly 500 ie

Απόσπασμα:
Το οτι είσαι μηχανολόγος - και καλός στις θεωρίες - φαίνεται! .............................................................
........................................................................................
Καταντάς και κουραστικός ΚΑΙ γραφικός!!!
Θάνο,
ο Γιώργος (George P) δεν νομίζω
ότι σχολιάζει τις BMW μας με σκοπό να τις μειώσει
ή να τις απαξιώσει...
Η αλήθεια είναι ότι έχει ένα θέμα με τα μακροσκελή posts
και τη συνήθεια να μην αφήνει τίποτα αναπάντητο.
Αυτό όμως οφείλεται στις σοβαρές τεχνολογικές του γνώσεις
και στην καλώς εννοουμένη "μανία" του να είναι αναλυτικός
και λεπτομερειακός.
Από εκεί και πέρα,
όλοι μας ανήκουμε σε ένα forum υψηλού επιπέδου τεχνικής καταρτίσεως,
οι περισσότεροι από εμάς είμαστε κάτοχοι BMW εδώ και αρκετά χρόνια,
διαβάζουμε, ενημερωνόμαστε, πληροφορούμαστε
και στην τελική, βγάζουμε τα συμπεράσματά μας.
Τα μέλη μας και γνώση έχουν και κρίση διαθέτουν.

Last edited by Arkas; 01-12-2010 at 20:05.
Reply With Quote
Παλιό 01-12-2010, 20:28
GeorgeP Ο/Η GeorgeP βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3

Απόσπασμα:
Το οτι είσαι μηχανολόγος - και καλός στις θεωρίες - φαίνεται! Γιαυτό και συνεχίζεις να απλώνεις ολόκληρα σεντόνια με επιστημονικά μπλα μπλα και αριθμούς μιας και κανένας δεν μπορεί - και δεν θέλει - να τα εξακριβώσει!!!!
Mιλας στον εαυτον σου για τον εαυτο σου!!!
Εγω δεν μιλαω στον εαυτο μου αλλα στο φορουμ!!!
Ασε τους άλλους κατα μερος!! Κι ενας να με διαβαζει μου ειναι αρκετο!!!!
Ενας εννοω περαν απο εσενα που με διαβαζεις και ασχολεισαι και μαζι μου, πραγμα για το οποιο μαλλον πρεπει να σε ευχαριστησω!

Απόσπασμα:
Από την στιγμή όμως που έχεις μια ολοφάνερα εχθρική στάση ενάντια στην εταιρία αυτή που σε ταλαιπώρησε πριν χρόνια και επιπλέον, σε 5 πράγματα που τυγχάνει να γνωρίζω από ΠΡΩΤΟ χέρι - το δικό μου... - σε βρίσκω να λες ανακρίβειες, ε, τότε φίλε μου δε μπορώ παρά να βλέπω με υποψία τα γραφόμενα σου! !!!!
Εχθρικη σταση??? σαν το σταση Κωλιατσου μου θυμιζει αυτο!!!! η μηπως ειναι καινουρια σταση....... στο sex? σοβαρεψου!!
Μονον εχθρικη σταση απεναντι σε κανενα και οτιδηποτε δεν εχω!!!
Οσο για αυτα που γνωριζεις απο ΠΡΩΤΟ χερι συμφωνω απολυτως!! Ομως διαφωνουνε μαζι σου ολοι οι αλλοι, που εχουν το ιδιο μηχανακι με εσενα, μελη αυτου του φορουμ (να μην παω σε αλλα φορα) και οι οποιοι γραφουνε για ταχυσυνδεσμους που τους αφησανε στο βουνο, για αξονες σπασμενους, για ρελεδες καμενους, για σπασμενες δαγκανες κ.λ.π.,κ.λ.π, κ.λ.π.
ΟΛΟΙ αυτοι γνωριζουν ΚΙ ΑΥΤΟΙ απο πρωτο χερι -το δικο τους- και ΔΕΝ συμφωνουν μαζι σου στο οτι λεω ανακριβειες!!!!!!!

Απόσπασμα:
Posts που σίγουρα ενδιαφέρουν πολλούς κατόχους BMW και οι οποίοι έχουν γραφτεί σε αυτό το forum λογω αυτής της αγάπης τους, καταφέρνεις με εμπαθή σχόλια - έντεχνα καλυμμένα με τεχνικές σάλτσες - να τα μετατρέπεις σε κοκορομαχίες και τελικά να χάνουν το νόημα τους!!!!!
Αποδειξε σε εμενα και ολο το φορουμ οτι τα ''εντεχνα καλυμενα με τεχνικες σαλτσες εμπαθη μου σχολια'' δεν εχουν βαση αληθειας και μετα τα ξαναλεμε!!!!!! μην με αναγκασεις και αρχισω τις παραθεσεις με τα ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΑ προβληματα που ποσταρονται σε αυτο το φορουμ να σου αποδειξω για το ποιος απο τους δυο μας ειναι ελαφαντας και εμπαθης !!!!

Απόσπασμα:
Όσο αφορά αυτό που λες για "εμένα και κανα δυο ακόμα άτομα". μου θυμίζεις το ανέκδοτο με τον τρελό που οδηγούσε ανάποδα στην Πανεπιστημίου.... "τι ΕΝΑΣ τρελός;;; ΧΙΛΙΑΔΕΣ είναι....." !!!!!
Ευτυχως που εδω μεσα εισαι εσυ και κανα δυο ακομα....μονον!!!!!!

Απόσπασμα:
ΑΥΤΟ ακριβώς κάνω!!! Δεν μπαίνω στο VaranderoForum και να λέω ανοησίες για το μηχανάκι τους! !!!!!
Η ''ανοησιες'' παυουν να ειναι ''ανοησιες'' οταν ειναι αληθινες ''ανοησιες'' και οχι κατα φαντασιαν!! αν εχεις λοιπον καποια ΑΛΗΘΙΝΗ ανοησια να τους πεις να εχεις το θαρρος και να την πεις!!!! Τα φορα συγκεκριμενων μοντελων αλλα και γενικως των μοτοσυκλετων δεν φτιαχτηκαν για να χαιδευουν τα αυτια των κατοχων και μελων τους αλλα για να ενημερωνουν για αληθειες οσο σκληρες και να ειναι!! ΑΥΤΟ το εκλαμβανεις ως εμπαθεια απο μερους μου γιατι δεν εχω GS....αποψη σου!! Αλλα δεν σε βλεπω να γκρινιαζεις και στους κατοχους GS που τα λενε χυμα και τσουβαλατα!!!!

Απόσπασμα:
Σέβομαι οτι αυτοί το γουστάρουν κ ας έχει ότι προβλήματα έχει......!!!!!
επιτελους καταληξαμε στο αυτονοητο και αυταποδεδειγμενο!!!!

Απόσπασμα:
Μήπως θα πρέπει να κάνεις και εσύ το ίδιο αφού - είναι ολοφάνερο - δεν ξέρεις τίποτα από το 1200άρι GS; !!!
Εχω το θαρρος της γνωμης μου και την λεω ξεκαθαρα.....αντιμετωπισε με με αληθειες και οχι με φανφαρες σαν την παραπανω παραγραφο, την οποια και αντιγραφεις απο εναν απο αυτους τους ''κανα δυο εκτος απο εσενα''!!!!! ειναι απλο!!!!
Τωρα, ξερω δεν ξερω......δεν εισαι αυτος που θα με κρινει!!!

Απόσπασμα:
Καταντάς και κουραστικός ΚΑΙ γραφικός !!!
Αυτο να το πεις και να το αποδειξεις σε αυτους ¨η αυτον τον εναν και μοναδικο που με διαβαζουν/διαβαζει!!! αλλιως η αβυσσος καταπινει τις αναποδεικτες κατηγοριες σου μαζι με την γραφικοτητα που τις διατρεχουν!!

Last edited by GeorgeP; 01-12-2010 at 20:35.
Reply With Quote
Παλιό 01-12-2010, 20:57
gsmaniac Ο/Η gsmaniac βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2009
Περιοχή: πειραιας
Μoto: GS1200adve - BMW2002 MONT 1973

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από xurxes Εμφάνιση μηνυμάτων
βρε παιδια

το θέμα δεν είναι αν θίγεται ο ένας η ο άλλος,
αν έχεις μετοχές της BMW η της HONDA,
αν ξέρω εγώ περισσότερα η λιγότερα από τον οποιοδήποτε εδώ μεσα,

τα πράγματα είναι απλά
και τα κάνουμε πολύ δύσκολα...

μπράβο σε εσας που ξερετε, απο οτι φαινετε πολλα,

άλλα λίγα λογία και κοφτά...
να διαβάζουμε ρομάντζα για να καταλάβουμε περί τίνος πρόκειται...
αυτό καταντάει κάπως...

tnx και πάλι για το υλικό που μας δίνετε...
στου κουφου την πορτα....
Reply With Quote
Παλιό 01-12-2010, 21:23
siraxanz Ο/Η siraxanz βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Moderator

Ημερομηνία εγγραφής: Aug 2009
Περιοχή: Argos-Argolidas
Μoto: r1200gsa '08, Cagiva elephant 750e '95

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από xurxes Εμφάνιση μηνυμάτων
βρε παιδια
το θέμα δεν είναι αν θίγεται ο ένας η ο άλλος,
αν έχεις μετοχές της BMW η της HONDA,
αν ξέρω εγώ περισσότερα η λιγότερα από τον οποιοδήποτε εδώ μεσα,

τα πράγματα είναι απλά
και τα κάνουμε πολύ δύσκολα...

μπράβο σε εσας που ξερετε, απο οτι φαινετε πολλα,

άλλα λίγα λογία και κοφτά...
να διαβάζουμε ρομάντζα για να καταλάβουμε περί τίνος πρόκειται...
αυτό καταντάει κάπως...

tnx και πάλι για το υλικό που μας δίνετε...
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Arkas Εμφάνιση μηνυμάτων
Θάνο,
ο Γιώργος (George P) δεν νομίζω
ότι σχολιάζει τις BMW μας με σκοπό να τις μειώσει
ή να τις απαξιώσει...
Η αλήθεια είναι ότι έχει ένα θέμα με τα μακροσκελή posts
και τη συνήθεια να μην αφήνει τίποτα αναπάντητο.
Αυτό όμως οφείλεται στις σοβαρές τεχνολογικές του γνώσεις
και στην καλώς εννοουμένη "μανία" του να είναι αναλυτικός
και λεπτομερειακός.
Από εκεί και πέρα,
όλοι μας ανήκουμε σε ένα forum υψηλού επιπέδου τεχνικής καταρτίσεως,
οι περισσότεροι από εμάς είμαστε κάτοχοι BMW εδώ και αρκετά χρόνια,
διαβάζουμε, ενημερωνόμαστε, πληροφορούμαστε
και στην τελική, βγάζουμε τα συμπεράσματά μας.
Τα μέλη μας και γνώση έχουν και κρίση διαθέτουν.
Ναι Δημήτρη σωστά όσα γράφεις, αλλά όπως λέει και ο Βόρειος φίλος

παραπάνω μέσα από την επιμονή για να αποδείξει ότι έχει το δίκιο,

αναλώνετε σε αναλύσεις μακροσκελείς και ανούσιες, που στην τελική

καταφέρνουν το αντίθετο αποτέλεσμα από αυτό που προσπαθεί να φέρει...

Όσο να προσπαθεί να πείσει ότι ο σκοπός του είναι η απόδειξη της

πραγματικότητας ο GeorgeP και γιατί να είναι αλλιώς, η επιμονή να μην

μείνει τπτ αναπάντητο παράγραφο παράγραφο, τελικά εμπάθεια είναι το

συναίσθημα που βγαίνει και εισπράτω.

Ας του μιλήσει κάποιος για το rexona
Reply With Quote
Παλιό 01-12-2010, 21:42
ThanDim Ο/Η ThanDim βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Feb 2009
Περιοχή: Καλαμάτα
Μoto: R1200GS 05

Απόσπασμα:
Mιλας στον εαυτον σου για τον εαυτο σου!!!
Εγω δεν μιλαω στον εαυτο μου αλλα στο φορουμ!!!
Ασε τους άλλους κατα μερος!! Κι ενας να με διαβαζει μου ειναι αρκετο!!!!
Ενας εννοω περαν απο εσενα που με διαβαζεις και ασχολεισαι και μαζι μου, πραγμα για το οποιο μαλλον πρεπει να σε ευχαριστησω!

Φυσικά και πρέπει να με ευχαριστήσεις καθώς προσπαθώ να διορθώσω τις όποιες ανακρίβειες γράφεις!!! Δεν κάθομαι να ασχολούμαι με τα 2000 posts που έχεις γράψει! Δεν έχω τόσο ελεύθερο χρόνο! Αλλά όταν διαβάζω ανακρίβειες δεν μπορώ να μην μιλήσω κι ας σε ενοχλεί αυτό!!!

Απόσπασμα:
Εχθρικη σταση??? σαν το σταση Κωλιατσου μου θυμιζει αυτο!!!! η μηπως ειναι καινουρια σταση....... στο sex? σοβαρεψου!!
Μονον εχθρικη σταση απεναντι σε κανενα και οτιδηποτε δεν εχω!!!
Οσο για αυτα που γνωριζεις απο ΠΡΩΤΟ χερι συμφωνω απολυτως!! Ομως διαφωνουνε μαζι σου ολοι οι αλλοι, που εχουν το ιδιο μηχανακι με εσενα, μελη αυτου του φορουμ (να μην παω σε αλλα φορα) και οι οποιοι γραφουνε για ταχυσυνδεσμους που τους αφησανε στο βουνο, για αξονες σπασμενους, για ρελεδες καμενους, για σπασμενες δαγκανες κ.λ.π.,κ.λ.π, κ.λ.π.
ΟΛΟΙ αυτοι γνωριζουν ΚΙ ΑΥΤΟΙ απο πρωτο χερι -το δικο τους- και ΔΕΝ συμφωνουν μαζι σου στο οτι λεω ανακριβειες!!!!!!!

Μάλλον πρέπει να τα κάνω πιο λιανά για να το καταλάβεις.... Εγώ μιλάω όταν έχω προσωπική άποψη! Όταν λέω πως τα τακάκια αλλάζουν με τον άλφα τρόπο σημαίνει πως τα έχω αλλάξει εγώ. Αν λέω πως οι ταχυσύνδεσμοι είναι 2, σημαίνει πως έχω προσωπική άποψη για όλο το σύστημα τροφοδοσίας!! Εσύ μιλάς από την άνεση του πληκτρολογίου σου.... ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ!!!!! Το κακό είναι πως δεν παραδέχεσαι τα λάθη σου και επιμένεις..... Για ψάξτο και αυτό......

Απόσπασμα:
Αποδειξε σε εμενα και ολο το φορουμ οτι τα ''εντεχνα καλυμενα με τεχνικες σαλτσες εμπαθη μου σχολια'' δεν εχουν βαση αληθειας και μετα τα ξαναλεμε!!!!!! μην με αναγκασεις και αρχισω τις παραθεσεις με τα ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΑ προβληματα που ποσταρονται σε αυτο το φορουμ να σου αποδειξω για το ποιος απο τους δυο μας ειναι ελαφαντας και εμπαθης !!!!

Τι να κάτσω να σου αντιπαραθέσω;; Σάμπως θα καταλάβεις τίποτα;

Απόσπασμα:
Ευτυχως που εδω μεσα εισαι εσυ και κανα δυο ακομα....μονον!!!!!!

Δυστυχώς μόνο αυτοί μιλάμε.... Τελικά οι υπόλοιποι ίσως να είναι πιο "σοφοί" που απλά δεν ασχολούνται μαζί σου!

Απόσπασμα:
Η ''ανοησιες'' παυουν να ειναι ''ανοησιες'' οταν ειναι αληθινες ''ανοησιες'' και οχι κατα φαντασιαν!! αν εχεις λοιπον καποια ΑΛΗΘΙΝΗ ανοησια να τους πεις να εχεις το θαρρος και να την πεις!!!! Τα φορα συγκεκριμενων μοντελων αλλα και γενικως των μοτοσυκλετων δεν φτιαχτηκαν για να χαιδευουν τα αυτια των κατοχων και μελων τους αλλα για να ενημερωνουν για αληθειες οσο σκληρες και να ειναι!! ΑΥΤΟ το εκλαμβανεις ως εμπαθεια απο μερους μου γιατι δεν εχω GS....αποψη σου!! Αλλα δεν σε βλεπω να γκρινιαζεις και στους κατοχους GS που τα λενε χυμα και τσουβαλατα!!!!

Μα για αυτούς τους κατόχους φωνάζω!!!
Ποια η προσφορά σου σε αυτό το συγκεκριμένο post;;; Να μας ενημερώσεις πως οι Ιάπωνες βάζουν ρακόρ ακόμα και στα παπιά τους - άχρηστη πληροφορία -, να μπερδέψεις κόσμο με την εμμονή σου για λάθος ποσότητα ταχυσυνδέσμων στην GS - έπρεπε για να δικαιολογήσεις το υπέρογκο ποσό προς αντικατάσταση τους;;;; -, να μας μας πληροφορήσεις πόσα γραμμάρια έιναι το κάρτερ της μηχανής μας - αλήθεια από που τα βρήκες αυτά; θα ήταν ενδιαφέρον να έβλεπα πόσα γραμμάρια είναι κάθε εξάρτημα στις GS!!!
Και μετά από όλα αυτά θα πρέπει να σε ευχαριστήσουμε που έγραψες εδώ μέσα....;;;

Απόσπασμα:
επιτελους καταληξαμε στο αυτονοητο και αυταποδεδειγμενο!!!!
Άστα.... έχεις καταρρίψει κάθε έννοια....

Απόσπασμα:
Εχω το θαρρος της γνωμης μου και την λεω ξεκαθαρα.....αντιμετωπισε με με αληθειες και οχι με φανφαρες σαν την παραπανω παραγραφο, την οποια και αντιγραφεις απο εναν απο αυτους τους ''κανα δυο εκτος απο εσενα''!!!!! ειναι απλο!!!!
Τωρα, ξερω δεν ξερω......δεν εισαι αυτος που θα με κρινει!!!
Ποιος είμαι εγώ που θα σε κρίνει;;;; Απλά θα σε διορθώνω....

Απόσπασμα:
Αυτο να το πεις και να το αποδειξεις σε αυτους ¨η αυτον τον εναν και μοναδικο που με διαβαζουν/διαβαζει!!! αλλιως η αβυσσος καταπινει τις αναποδεικτες κατηγοριες σου μαζι με την γραφικοτητα που τις διατρεχουν!!
Μήπως χρειάζομαι και τον δικηγόρο μου;;;;;;
Reply With Quote
Παλιό 01-12-2010, 22:19
frits Ο/Η frits βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αχαρνές
Μoto: BMW R1200 GS 2005 YAMAHA TTR 250

Βρε παιδιά αν ήθελα ξεκατίνιασμα θα έβλεπα BigBrother.

Γράψτε την γνώμη σας και αφήστε εμάς που διαβάζουμε να κρίνουμε, μην μπαίνετε σε λογική προσωπικής αντιπαράθεσης με χαρακτηρισμούς και σχόλια που σας αδικούν και τους δύο...

Ας αποφασίσει ένας να μην δώσει συνέχεια....
Reply With Quote
Παλιό 02-12-2010, 00:24
peterv Ο/Η peterv βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Dec 2008
Περιοχή: Athens
Μoto: BMW R 1200 GS

Μέχρι σήμερα στο συνεργείο ήξερα για 2 ταχυσυνδέσμους στο GS1200 , τώρα ακούω και για άλλους.

Στο link που έδωσε ο GeorgeP (και τον ευχαριστώ για αυτό, σίγουρα θα τους παραγγείλω) βλέπω δύο ταχυσυνδέσμους με τις δύο αντίστοιχες θηλυκές υποδοχές τους που βιδώνουν πάνω στο ντεπόζιτο.
(μήπως εννοείς και τις θηλυκές υποδοχές σαν ταχυσυνδέσμους οπότε μιλάς για τέσσερις ?)

Αν λοιπόν ισχύουν τα παραπάνω ο Thandim έχει δίκιο όταν μιλάει για δύο ταχυσυνδέσμους (με τα αντίστοιχα θηλυκά κουμπώματά τους στο ντεπόζιτο συμπληρώνω εγώ).

Για να μην διαφωνήσουμε άλλο περί του τι είναι ταχυσύνδεσμος και τί όχι

παρακαλώ πολύ αν ξέρει κανείς άλλος σημεία πάνω στην μηχανή GS 1200 εκτός (από τα δύο αυτά σημεία) από αριστερά και δεξιά του ντεπόζιτου που υπάρχουν οι συγκεκριμένοι ταχυσύνδεσμοι ας μας τους υποδείξει ώστε να τους αλλάξουμε και αυτούς.

Ευχαριστώ προκαταβολικά
Φιλικά πάντα

Last edited by peterv; 02-12-2010 at 00:26.
Reply With Quote
Απάντηση

Κανόνες καταχώρησης