![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Γεια σου Ελενη.Καλα εγω δουλευα εσυ γιατι δεν πηγες?εγω νομιζα οτι θα τρωγατε σπιτι σου και μετα θα πηγαινατε μαζι.
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Καλό.... Σαν αυτό που λέει αν δεν κόψεις κανά μέτρο τά'φαγα τα παιδάκια στο σχολικό....
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Γεια σου Κωνσταντινε.
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() forum για κλωστες σταυροβελονια κ,ο,κ είναι σε άλλο παράθυρο..... Εδώ είναι μοτο forum.......!!!!
![]() |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Παιδιά καλησπέρα. Σόρυ αλλά δεν κατάφερα να έρθω γιατί δυστυχώς ξεκινώντας να έρθω προς τα εκεί, με το που εβαλα πρώτη και ανέβασα τα πόδια παίρνοντας δεξιά στροφή, μου έσβησε και δεν μπόρεσα να την κρατήσω. Είχε χτυπήσει το δεξί προστατευτικό του boxer και λίγο στα κάγκελα. Το χειρότερο ήταν ότι δεν έπαιρνε μπρος με τίποτα. Η μπέμπα μεταφερθηκε με την οδική στο παρκινγκ στη Λαμπρινή και θα περάσει το βράδυ εκει περιμένοντας να την πάνε το πρωι στην motion n style. Όπως καταλαβαίνετε μου ήταν αδύνατο να έρθω γιατί πέρα από τη μηχανή έχω βάλει κ το γόντατό μου στον πάγο. Μια βραδιά που πήγαινε να εξελιχθεί όμορφα, στράβωσε με το χειρότερο τρόπο. δεν πειράζει όλα στο πρόγραμμα είναι. εύχομαι να περάσατε καλά.
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Καφεδάκι στήν Αίγλη Ζαππείου την Τετάρτη 1/12/2010 | frits | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 113 | 04-12-2010 22:14 |
Καφεδάκι στήν Αίγλη Ζαππείου την Τετάρτη 28/04/2010 | frits | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 28 | 02-05-2010 19:03 |
Καφεδάκι στήν Αίγλη Ζαππείου την Μ. Τετάρτη 31/3/2010! | Arkas | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 32 | 04-04-2010 20:04 |
Καφεδάκι στήν Αίγλη Ζαππείου την Τετάρτη 13/1/10 | arisxios | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 42 | 15-01-2010 15:45 |
Καφεδάκι στήν Αίγλη Ζαππείου την Τετάρτη 30 /12/09 | riko46 | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 33 | 04-01-2010 12:52 |