GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Γενικά > Ελλάδα και Κόσμος > Επικαιρότητα

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιό 27-01-2011, 16:27
gsmaniac Ο/Η gsmaniac βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2009
Περιοχή: πειραιας
Μoto: GS1200adve - BMW2002 MONT 1973
Προεπιλογή Απάντηση: Γλίτωσε από επίθεση ο Κώστας Σημίτης

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από LakisGS Εμφάνιση μηνυμάτων
Ασχετο αλλά και σχετικό... Πριν από ένα χρόνο έβαψα το σπίτι μου. Πήρα λοιπόν ένα συνεργείο τους πλήρωσα κανονικά ΙΚΑ, ΣΥΚΑ κλπ, ΖΗΤΗΣΑ και ΠΗΡΑ απόδειξη και όλα καλά..... Μετά από 2-3 μήνες μου έρχεται ένα ραβασάκι από το ΙΚΑ για ένα πρόστιμο σε βάρος μου γιατί λέει δεν δήλωσα το πέρας των εργασιών..... Πάω, κάνω φασαρία, κάνω ένσταση και πέρασα σήμερα από επιτροπή. Τους εξηγώ ότι αφού κατά τ΄άλλα ήμουν νόμιμος δεν είχα κανένα λόγω να κρύψω κάτι ούτε μου ήταν κόπος να πάω να δηλώσω το πέρας των εργασιών αν το ήξερα ότι χρειάζεται. Μου λένε ότι υπάρχει τέτοιος νόμος, μου την λένε ότι έχω άγνοια νόμου, και τελικά μου κάνουν την χάρη από 150 ευρώ να πλήρώσω μόνο 50. Και λέω εγώ τώρα.... ΠΟΥ ΜΑΜΩ ΤΗΝ Π....ΑΝΑ μου έβλαψα εγώ το κράτος τώρα και πληρώνω έστω αυτά τα 50 ευρώ που στο φινάλε δεν τα βρίσκω και στον δρόμο, και όλοι αυτοί που έχουν φάει τ΄αντερά τους δεν δίνουν λόγο σε κανέναν??? Θα είμαι λοιπόν και άνανδρος και τιποτένιος αν ρίξω καμιά σφαλιάρα σε κανέναν από τα λαμόγια που φτιάχνουν αυτούς τους νόμους και κάνουν πάρτυ και γάμους αυτοκρατορικούς ενω βρωμούσε το χνώτο τους από την πείνα μέχρι που μπήκαν στη βουλή.... Θα είμαι ανεγκέφαλος και αλήτης.... Αλλά ξέχασα, αφού είμαι έμπορος.... τι περιμένεις.....
οχι......
Reply With Quote
Παλιό 27-01-2011, 16:47
Senior Member

το θεμα ξεφυγε.........οι περισσοτεροι συμφωνουμε οτι καλως δερνουν ή προσπαθουν να δειρουν τους πολιτικους,
αυτο δεν σημαινει οτι θα το κανουμε και οι ιδιοι......οι πιο πολλοι οικογενειαρχες σκεφτονται τα παιδια τους και αυτος ειναι ο λογος που παραμενουν νηφαλιοι......απο την στιγμη που εκανα οικογενεια,αρχισα να κανω την κοτα σε πολλες φασεις τις ζωης μου,που θα τουλουμιαζα καποιον....
το να χαιρεσαι που καποιοι μπορουν και κυνηγουν τα λαμογια πολιτικους μας,δεν ειναι κακο.....ο συγκεκριμενος κατεστρεψε πολλους,οταν σαν πρωθυπουργος προετρεψε τον λαο του να αγορασει μετοχες ....
ολα τα αλλα περι αποδειξεων και ΦΠΑ....τα θεωρω ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΑ απο ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ......ολοι εχετε ψωνισει ή πληρωσει κατι χωρις αποδειξη,ΟΛΟΙ
Reply With Quote
Παλιό 27-01-2011, 17:02
GeorgeP Ο/Η GeorgeP βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από gsmaniac Εμφάνιση μηνυμάτων
το θεμα ξεφυγε.........οι περισσοτεροι συμφωνουμε οτι καλως δερνουν ή προσπαθουν να δειρουν τους πολιτικους,

αυτο δεν σημαινει οτι θα το κανουμε και οι ιδιοι......οι πιο πολλοι οικογενειαρχες σκεφτονται τα παιδια τους και αυτος ειναι ο λογος που παραμενουν νηφαλιοι......απο την στιγμη που εκανα οικογενεια,αρχισα να κανω την κοτα σε πολλες φασεις τις ζωης μου,που θα τουλουμιαζα καποιον....
το να χαιρεσαι που καποιοι μπορουν και κυνηγουν τα λαμογια πολιτικους μας,δεν ειναι κακο.....ο συγκεκριμενος κατεστρεψε πολλους,οταν σαν πρωθυπουργος προετρεψε τον λαο του να αγορασει μετοχες ....

ολα τα αλλα περι αποδειξεων και ΦΠΑ....τα θεωρω ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΑ απο ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ......ολοι εχετε ψωνισει ή πληρωσει κατι χωρις αποδειξη,ΟΛΟΙ
Ετσι ερχεσαι στα λογια μου.......ΟΛΟΙ φταιμε!!!!!!!!!
Οσοι το παραδεχονται δεν ειναι υποκριτες αλλα ρεαλιστες!! Ισως και γιαυτο να μην κατεβαινουν στους δρομους αλλα τρωνε, οπως ολοι, την μπούφλα!!!
Οι υπόλοιποι ΝΑΙ, ειμαστε ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ!!!!!!

Last edited by GeorgeP; 27-01-2011 at 17:03.
Reply With Quote
Παλιό 27-01-2011, 17:08
LakisGS Ο/Η LakisGS βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Moderator

Ημερομηνία εγγραφής: Dec 2010
Περιοχή: Λάρισα
Μoto: BMW R 1200 GS adventure '10

Αρα λοιπόν ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ!! ΤΕΛΟΣ._
Reply With Quote
Παλιό 27-01-2011, 17:13
Senior Member

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP Εμφάνιση μηνυμάτων
Ετσι ερχεσαι στα λογια μου.......ΟΛΟΙ φταιμε!!!!!!!!!
Οσοι το παραδεχονται δεν ειναι υποκριτες αλλα ρεαλιστες!! Ισως και γιαυτο να μην κατεβαινουν στους δρομους αλλα τρωνε, οπως ολοι, την μπούφλα!!!
Οι υπόλοιποι ΝΑΙ, ειμαστε ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ!!!!!!
δεν τα ειπες ετσι ακριβως,φιλε γιωργη......
Reply With Quote
Παλιό 27-01-2011, 17:16
saitman Ο/Η saitman βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jul 2009
Περιοχή: ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ
Μoto: GS 1200 2004

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από yns Εμφάνιση μηνυμάτων
Καλά ακόμα έτσι κυκλοφορούν όλοι αυτοί; Δεν το πήραν το μάθημα τους;
πες τα!
Reply With Quote
Παλιό 27-01-2011, 17:16
GeorgeP Ο/Η GeorgeP βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3

Απόσπασμα:
δεν τα ειπες ετσι ακριβως,φιλε γιωργη......

Ως προς με τα κοκκινα που εχω σημειωσει στο δικο σου δεν βρισκω διαφορα καμια!!!
Απλα ειμαι λιγο πιο ωμός εγω!!!!!!!

Και γραφω και πολλα!!!!!

Στα υπόλοιπα περι ξυλοδαρμου που γραφεις ειμαι τελειως αντιθετος και σαν σκεψη!
Το οτι συμφωνειτε οι περισσοτεροι αλλα δεν εχετε τα κοτσια να το κανετε με διαφορες δικαιολογιες παλι δεν με βρισκει συμφωνο!!
Ξερεις, το ''ειμαι γονιος, γερασα, και δεν τον δερνω αλλα πηγαινε εσυ που εισαι νεος και το λεει η καρδια σου ΚΙ ΕΓΩ θα σε επικροτω και χειροκροτω απο κατω'' μου κανει προς την θρασυδειλια και στο ξυλοδαρμο εκ του ασφαλους!!!

Το οτι ενας πρωθυπουργος, οποιοσδηποτε Πρωθυπουργος, παροτρυνε τον λαο του να παιξει στο χρηματιστηριο πρωτη φορα το ακουω!!!!
Το οτι ενας πρωθυπουργος ειπε οτι, το χρηματιστηριο θα φτασει στις 6000 μοναδες και ο κουτοφραγκος λαος μετεφρασε τα λογια αυτα σε χρημα κι ετρεξε να παιξει τις οικονομιες του και οσοι δεν ειχαν πηγαν και πηραν διακοποδανειο για να το παιξουν ναι ειναι αληθεια. Αυτος ηταν ο σημιτης!!!!
Αλλα για πες μου ρε φιλαρακι, αν σου πω οτι το νουμερο 42 ο Αστραχαν (ιπποδρομος) ειναι σιγουρα στην πρωτια θα με πιστεψεις και θα οπας να παιξεις οτι εχεις και δεν εχεις? ακομα κι αν ειμαι ο Πρωθυπουργος!!!!!

Ελα τωρα ρε Κωστα, οπως σε ολα ετσι και σε αυτο ο Ελληνας ειανιμεσα στην υπερβολη και παντα θελει ευκολο χρημα!!!
Το οτι παιχτηκαν παιχνιδια φουσκων ναι παιχτηκαν, αλλα κι εγω τι ειμαι? βλακας? να μεταφραζω τα λεγομενα του καθε Πρωθυπουργου οπως εγω θελω?? Οχι βεβαια!!

Ξερεις τι μου θυμιζει αυτο? το καλοκαιρι του 2009 που ο ειδικος ΕΦΚ στα αυτοκινητα επεσε δραματικα και ολοι οι κουτοφραγκοι πηραν απο 2500 κυβικα και πανω!!΅Εγιναν ετσι ''αξιοσεβαστοι''! Μετα εφαγαν την αρβυλα στην μαπα και τωρα λενε οτι φταιει η κυβερνηση, του τοτε και του τωρα! Μωρε τι μας λες!!!

Last edited by GeorgeP; 27-01-2011 at 17:30.
Reply With Quote
Παλιό 27-01-2011, 17:18
CPretenteriS Ο/Η CPretenteriS βρίσκεται εκτός σύνδεσης

Ημερομηνία εγγραφής: May 2010
Περιοχή: Spata
Μoto: BMW R1200GS (mod. 2010)

Απόσπασμα:

Δε μιλάω... δε μιλάω... αλλά τώρα δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω πλήρως μαζί σου !!!
Reply With Quote
Παλιό 27-01-2011, 17:23
Senior Member

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP Εμφάνιση μηνυμάτων
δεν βρισκω διαφορα καμια!!!
Απλα ειμαι λιγο πιο ωμός εγω!!!!!!!

Και γραφω και πολλα!!!!!
γραφεις πολλα,αλλα δεν βγαζεις θυμο για ολα οσα εχουν κανει οι αλητες πολιτικοι.......
ολοι νομιζουν οτι εισαι με την δικη τους πλευρα και οχι με του κοσμου,που πραγματικα εχει αρχισει να περναει δυσκολες στιγμες....
εχεις καταφερει να τρελλανεις αρκετους, που δεν σε γνωριζουν και σε κρινουν μονο απο τα γραφομενα σου.......αλλα αυτος ειναι ο γιωργος που ολοι αγαπαμε.....keep writting,που λενε οι φιλοι μας οι γερμανοι
Reply With Quote
Παλιό 27-01-2011, 17:46
geolag Ο/Η geolag βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Oct 2009
Περιοχή: ELLINIKO

Απόσπασμα:
γραφεις πολλα,αλλα δεν βγαζεις θυμο για ολα οσα εχουν κανει οι αλητες πολιτικοι.......
ολοι νομιζουν οτι εισαι με την δικη τους πλευρα και οχι με του κοσμου,που πραγματικα εχει αρχισει να περναει δυσκολες στιγμες....
εχεις καταφερει να τρελλανεις αρκετους, που δεν σε γνωριζουν και σε κρινουν μονο απο τα γραφομενα σου.......αλλα αυτος ειναι ο γιωργος που ολοι αγαπαμε.....keep writting,που λενε οι φιλοι μας οι γερμανοι
και για τους υπόλοιπους keep σφαλιαρίζειν.Eίναι και για μας μια ικανοποίηση να βλέπουν το λαό και να τρέμουν για την σφαλιάρα

Last edited by geolag; 27-01-2011 at 17:48.
Reply With Quote
Απάντηση

Κανόνες καταχώρησης