![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
οχι......
![]() |
|
|||
|
|||
![]() το θεμα ξεφυγε.........οι περισσοτεροι συμφωνουμε οτι καλως δερνουν ή προσπαθουν να δειρουν τους πολιτικους,
αυτο δεν σημαινει οτι θα το κανουμε και οι ιδιοι......οι πιο πολλοι οικογενειαρχες σκεφτονται τα παιδια τους και αυτος ειναι ο λογος που παραμενουν νηφαλιοι......απο την στιγμη που εκανα οικογενεια,αρχισα να κανω την κοτα σε πολλες φασεις τις ζωης μου,που θα τουλουμιαζα καποιον.... ![]() το να χαιρεσαι που καποιοι μπορουν και κυνηγουν τα λαμογια πολιτικους μας,δεν ειναι κακο.....ο συγκεκριμενος κατεστρεψε πολλους,οταν σαν πρωθυπουργος προετρεψε τον λαο του να αγορασει μετοχες .... ![]() ολα τα αλλα περι αποδειξεων και ΦΠΑ....τα θεωρω ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΑ απο ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ......ολοι εχετε ψωνισει ή πληρωσει κατι χωρις αποδειξη,ΟΛΟΙ ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Οσοι το παραδεχονται δεν ειναι υποκριτες αλλα ρεαλιστες!! Ισως και γιαυτο να μην κατεβαινουν στους δρομους αλλα τρωνε, οπως ολοι, την μπούφλα!!! Οι υπόλοιποι ΝΑΙ, ειμαστε ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ!!!!!! Last edited by GeorgeP; 27-01-2011 at 17:03. |
|
|||
|
|||
![]()
Αρα λοιπόν ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ!! ΤΕΛΟΣ._
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
δεν τα ειπες ετσι ακριβως,φιλε γιωργη......
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
πες τα!
|
|
|||
|
|||
![]()
Ως προς με τα κοκκινα που εχω σημειωσει στο δικο σου δεν βρισκω διαφορα καμια!!!
Απλα ειμαι λιγο πιο ωμός εγω!!!!!!! Και γραφω και πολλα!!!!! ![]() Στα υπόλοιπα περι ξυλοδαρμου που γραφεις ειμαι τελειως αντιθετος και σαν σκεψη! Το οτι συμφωνειτε οι περισσοτεροι αλλα δεν εχετε τα κοτσια να το κανετε με διαφορες δικαιολογιες παλι δεν με βρισκει συμφωνο!! Ξερεις, το ''ειμαι γονιος, γερασα, και δεν τον δερνω αλλα πηγαινε εσυ που εισαι νεος και το λεει η καρδια σου ΚΙ ΕΓΩ θα σε επικροτω και χειροκροτω απο κατω'' μου κανει προς την θρασυδειλια και στο ξυλοδαρμο εκ του ασφαλους!!! Το οτι ενας πρωθυπουργος, οποιοσδηποτε Πρωθυπουργος, παροτρυνε τον λαο του να παιξει στο χρηματιστηριο πρωτη φορα το ακουω!!!! Το οτι ενας πρωθυπουργος ειπε οτι, το χρηματιστηριο θα φτασει στις 6000 μοναδες και ο κουτοφραγκος λαος μετεφρασε τα λογια αυτα σε χρημα κι ετρεξε να παιξει τις οικονομιες του και οσοι δεν ειχαν πηγαν και πηραν διακοποδανειο για να το παιξουν ναι ειναι αληθεια. Αυτος ηταν ο σημιτης!!!! Αλλα για πες μου ρε φιλαρακι, αν σου πω οτι το νουμερο 42 ο Αστραχαν (ιπποδρομος) ειναι σιγουρα στην πρωτια θα με πιστεψεις και θα οπας να παιξεις οτι εχεις και δεν εχεις? ακομα κι αν ειμαι ο Πρωθυπουργος!!!!! Ελα τωρα ρε Κωστα, οπως σε ολα ετσι και σε αυτο ο Ελληνας ειανιμεσα στην υπερβολη και παντα θελει ευκολο χρημα!!! Το οτι παιχτηκαν παιχνιδια φουσκων ναι παιχτηκαν, αλλα κι εγω τι ειμαι? βλακας? να μεταφραζω τα λεγομενα του καθε Πρωθυπουργου οπως εγω θελω?? Οχι βεβαια!! Ξερεις τι μου θυμιζει αυτο? το καλοκαιρι του 2009 που ο ειδικος ΕΦΚ στα αυτοκινητα επεσε δραματικα και ολοι οι κουτοφραγκοι πηραν απο 2500 κυβικα και πανω!!΅Εγιναν ετσι ''αξιοσεβαστοι''! Μετα εφαγαν την αρβυλα στην μαπα και τωρα λενε οτι φταιει η κυβερνηση, του τοτε και του τωρα! Μωρε τι μας λες!!! Last edited by GeorgeP; 27-01-2011 at 17:30. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Δε μιλάω... δε μιλάω... αλλά τώρα δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω πλήρως μαζί σου !!!
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
γραφεις πολλα,αλλα δεν βγαζεις θυμο για ολα οσα εχουν κανει οι αλητες πολιτικοι.......
![]() ολοι νομιζουν οτι εισαι με την δικη τους πλευρα και οχι με του κοσμου,που πραγματικα εχει αρχισει να περναει δυσκολες στιγμες.... ![]() εχεις καταφερει να τρελλανεις αρκετους, που δεν σε γνωριζουν και σε κρινουν μονο απο τα γραφομενα σου.......αλλα αυτος ειναι ο γιωργος που ολοι αγαπαμε.....keep writting,που λενε οι φιλοι μας οι γερμανοι ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Last edited by geolag; 27-01-2011 at 17:48. |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Τρομοκρατική επίθεση | Hekima | Επικαιρότητα | 9 | 31-12-2010 00:00 |
Ο Κώστας............ | evan400f | Ανέκδοτα | 7 | 03-12-2010 14:10 |
'Εφυγε' ο Κώστας Θεοχάρης... | kostasvar | Διάφορα | 10 | 26-06-2010 16:24 |
3D επίθεση από τη Sony | skippybi | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 3 | 28-09-2009 00:16 |
Μεθυσμένος Κώστας | gma21 | Ανέκδοτα | 8 | 14-01-2009 22:58 |