GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Γενικά > Ελλάδα και Κόσμος > Επικαιρότητα

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιό 10-02-2011, 15:57
GeorgeP Ο/Η GeorgeP βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3
Προεπιλογή Απάντηση: Κερατέα, ή αλλιώς, τα κανάλια το κάνουν αβαβά...

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ortho Εμφάνιση μηνυμάτων
Ναρκωτικά Γιώργο δεν έχω κάνει ποτέ. Ούτε στο ιατρείο δεν έχω, όχι ναρκωτικά, ούτε καν αναισθητικό, άλλη είναι η δουλειά μου.!
Δεν ειπα ουτε υπενοησα κατι τετοιο!!!!!

Απόσπασμα:
Δεν αναφέρθηκα γενικά στην αστυνομία. Αναφέρομαι πάντα στις μονάδες καταστολής..!
Δε με ενδιαφέρει αν έχουν απολυτήριο γυμνασίου ή μεταπτυχιακό. Εγραψα παραπάνω ότι όσο είναι με τη στολή δεν τους υπολογίζω για συμπολίτες μου κι ανθρώπους. Δεν είναι, είναι ενάντιά μου. Δεν προστατεύουν εμένα, προστατεύουν τα λαμόγια τα αφεντικά τους...!
Τοτε οταν θα σπασουν το ιατρειο σου οι γνωστοι/αγνωστοι ''συμπολιτες'' σου να μην φωναξεις τις μοναδες καταστολης να σε γλυτωσουν απο τα νυχια τους αλλα τους.....άαααααλλους συμπολιτες σου!!
Μιας κι εγω ειμαι ενας απο αυτους του άααααλους συμπολιτες σου μην με φωναξεις γιατι δεν θα ερθω, φοβαμαι (πραγματικα) οπως φυσικα και οι υπολοιποι άααααλλοι συμπολιτες σου!

Απόσπασμα:
Επειδή έχω πάει σε πολλές πορείες κι έχω παρακολουθήσει άλλες τόσες, τα επεισόδια είναι επιθυμητά. Ακόμη κι αν αυτοί που τα προκαλούν δεν είναι προβοκάτορες ( εδώ γελάμε ), το κράτος τα θέλει....!
αλλο παλι και τουτο!!!

Απόσπασμα:
Το ότι η αστυνομία πιά γενικά έχει πάντα "χουντική" νοοτροπία είναι γεγονός. Οι φωτισμένοι άνθρωποι είναι η εξαίρεση. ...!
το οτι χρησιμοποιεί βια στην βια ειναι χουντικη νοοτροπια????
Δηλαδη, αν με κτυπησεις και σε κτυπησω πισω ¨η αν μου σπασεις την τζαμαρια του μαγαζιου μου και σε μαυρισω στο ξυλο ειμαι χουντικος???
Τι να πω, αντιληψεις ειναι αυτες, ο καθενας με μια!

Απόσπασμα:
Και τελικά, όπως αρχικά είπα, αυτό που με ενοχλεί πιά σφόδρα είναι η γενική γραμμή αντιμετώπισης του κόσμου. Η κυβέρνηση τα έχει κάνει ##### και τρομοκρατεί τον κόσμο....!
πάλι ιδίες αντιληψεις με τις οποιες εγω δεν συμφωνω! Αλλα αλλο εγω κι αλλο οι άλλοι!

Απόσπασμα:
Ακουσα τον ΓΑΠ πριν λίγο να μιλά σε ημερίδα του αμερικανοεβραιϊκού λόμπυ στην Αθήνα. Αυτό που μου την έδωσε είναι ότι μίλησε στα Αγγλικά. Εχεις ακούσει πολλούς πρωθυπουργούς όταν μιλούν στην πατρίδα τους να χρησιμοποιούν ξένη γλώσσα;;;; Για μένα αυτό είναι απαξίωση εκ μέρους του πρωθυπουργού της χώρας του και των πολιτών της. Αυτό και μόνο αρκεί για να είμαι καχύποπτος και να εντάσσω κάθε ενέργειά του, αυτού και των κομματόσκυλων του σε σχέδιο καταστροφής της πατρίδας μου.....!
Στο αμερικανοεβραικο λομπυ μιλησε, τι καλυτερο για εναν πρωθυπουργο μιας χωρας να μιλαει στην μητρικη γλωσσα των ακροατων του????
Δεν εχεις προσεξει οτι ολοι οι ξενοι ηγετες που ερχονται στην χωρα μας λενε και κατι μικρο στην γλωσσα μας??
Οταν πανε οι δικοι μας εξω παλι το ιδιο κανουν, λενε δυο λεξεις στα Ελληνικα!!!!!

Απόσπασμα:
Να πάει να ψοφήσει αυτος και οι πραιτωριανοί του!
Γιατι δεν του το λες κατ ιδιαν???? Ντρέπεσαι, φοβασαι, δεν εχεις την δυναμη........τι?
__ / Γιώργος Α. Παπανδρέου :: Προσωπικός Κόμβος \ __

George A. Papandreou | Facebook

Last edited by GeorgeP; 10-02-2011 at 15:58.
Reply With Quote
Παλιό 10-02-2011, 16:11
Neo Ο/Η Neo βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Nov 2009
Περιοχή: Αθήνα

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP Εμφάνιση μηνυμάτων
Μιας και εισαι εριστικος και προκλητικος διαβαζοντας και κρατωντας μονον τα μισα θα σου απαντησω στον ιδιο τονο νεουδι μου!!!! καταρχήν τα ''τα νεούδι μου'' και διάφορους τέτοιου είδους χαρακτηρισμούς κράτα τους για εκεί που σε παίρνει δεν με ξέρεις και από χθες και οι λαϊκισμοί τέτοιου είδους σε ανυψώνει μόνο σε απαίδευτο κοινό κάτι που δεν νομίζω πως είναι το forum. Όσο για την ηλικία μου -αφού σε βλέπω να αδημονείς να αποδείξεις πόσο πιο ''εμπειρος'' είσαι- σου έχω ξαναπαντήσει σε άλλο thread πως είμαι 28. Λογικό είναι να ξεχνάς, όχι τόσο λόγω της ηλικίας σου αλλά βλέπω από τον τρόπο σκέψης σου πως εγκεφαλικά βρίσκεσαι σε προχωρημένη σήψη.
Απόσπασμα:

Ξεχασες Νέε μου να διαβασεις και να αναφερεις εσκεμενα την παρακατω παραγραφο μου που ελεγε '''Φυσικα το παραπανω ειναι ενα ακομα σεναριο απο αυτα που γραφονται σε αυτο το νημα και γιαυτο το θεμα αλλα δεν παυει να εχει μια δοση αληθειας!!''

Καθόλου Μεσήλικά μου δεν τα ξέχασα, ''scripta manent'' όποιος ήθελε τα διάβαζε στο δικό σου πόστ και πήγαινε παρακάτω. Από εκεί και πέρα τεχνάσματα τέτοιου είδους (γράφω και κάτι για να επικαλεστώ ότι δεν εκράζει απολύτως εμένα να το έχω καβάτζα για αργότερα αν στριμωχτώ)τα έχουμε φάει στη μάπα από διάφορους πολιτικάντηδες χρόνια τώρα. Το αν εκφράζουν ή όχι τα πιστεύω σου πίστεψέ με φαίνεται πολύ καλά από το υπόλοιπο ύφος σου. Επίσης είναι κρίμα να έχεις φτάσει όσο χρονών είσαι (δεν με νοιάζει πόσο) και αντί να έχεις το θάρρος της γνώμης σου να κρύβεσαι πίσω από τέτοιου είδους τεχνάσματα.

Οποιος βριζει την μανα μου του βριζω την δικια του και μετα τον πλακωνω σε κλωτσομπουνιδια ακομα και αν ειναι διπλασιος απο εμενα, ειτε ειμαι ΜΑΤατζης ειτε ειμαι ναυαγοσωστης!!! Δεν εχει να κανει το επαγγελμα σε αυτο......και ως εκ τουτου ΝΑΙ αυτα τα ιδανικα πρεσβευω!!!

Αν και δεν έχω βρίσει κανενός τη μάνα, καλά κάνεις κι εγώ κάνω τα ίδια. Αλλά ίσος προς ίσο αφού θα τον πλακώσω θα τον αφήσω κάτω και θα φύγω.Έχω να ακουμπήσω άνθρωπο τουλάχιστον 10 χρόνια είμαι 1.93 και 100kg δεν χρειάζομαι ούτε γκλοπ, ούτε ασπίδα, ούτε θα φωνάξω παρέα να τον βαράμε όλοι μαζί. Επίσης ότι νομικές συνέπειες θα έχουν τα δικά του χτυπήματα θα έχουν και τα δικά μου και δεν θα τον κλείσω μέσα για αντίσταση κατά της αρχής. Ματατζής φυσικά απαγορεύεται δια ροπάλου να ακουμπήσει άνθρωπο που δεν άπλωσε χέρι επάνω του αν δεν αντέχει ας βρει δουλειά αλλού.

Μου φαινεται οτι οποιος ανακατευεται με τα πιτουρα τον τρωνε οι κοτες!!!! Να στο μεταφρασω? Ο κόσμος στις πορείες είναι τα πίτουρα???
Αυτη η αντιληψη του ''ειμαι ηλικιωμενος και θα με σεβαστουν'' χαθηκε απο τοτε που τα παιδια σταματησαν να σηκωνονται απο το καθισμα τους στο λεωφορειο οταν εμπαινε ηλικιωμενος και δεν υπηρχε πουθενα να καθισει!!! Παιδί δυστυχώς πλέον δε με λες αλλά πάντα σηκώνομαι να καθίσει ένας ηλικιωμένος. Μην προσπαθείς να σχηματίσεις λάθος εντυπώσεις... Το ενδεχόμενο η γενιά των νέων να σταμάτησε να σέβεται τη γενιά σου και τις μεγαλύτερες επειδή ακριβώς εσείς κατασρέψατε το μέλλον τους σου έχε περάσει από το μυαλό??
Επισης αυτη η αντιληψη χαθηκε οταν οι μαθητες απαξιωνουν τους καθηγητες τους και κοντα σε αυτους ολους τους μεγαλυτερους τους!!
Πάλι πρσπαθείς να σχηματίσεις λάθος εντυπώσεις, είχα καθηγητές στη σχολή που όχι μόνο σέβομαι και κρατάω επαφή αλλά είναι και μέντορές μου.

Εγω δεν ανηκω σε αυτην την καστα των αναρχοαυτονομων ξερόλων.......εσυ???? Σου απάντησα παραπάνω.

Συμφωνοι, τοτε γιατι δεν αφησαν να κανει η αστυνομια την δουλεια της -να προστατευει τον κοσμο - οταν μπηκε ΝΟΜΙΜΑ με ενταλμα και εισαγγελεα στο σπιτι εκεινο, πραξη για την οποια ξεκινησε η φασαρια, παρα πηραν πετρες, ξυλα και μολοτοφ? εεεεε? γιατι?????? Ξερανε γιατι μπηκε η αστυνομια σε αυτο το σπιτι?
Γιατί προφανώς διαπίστωσαν ότι τα ΜΑΤ πήγαν για να φοβίσουν τον κόσμο και να τον αναγκάσει να κλειστεί στα σπίτια του και να μη βγει να διαδηλώσει. Τα ταραχοποιά στοιχεία πιστεύεις πως τόσα χρόνια η Ελλάς αδυνατεί να τα συλλάβει? Μήπως την εξυπηρετούν? Μήπως έτσι μπαίνει σε όποια σπίτια θέλει και συλλαμβάνει υποκινητές διαδηλώσεων?
Θα επρεπε η αστυνομια να οτυς ρωτησει..''να μπω?''Υπάρχει κάτι που λέγεται ένταλμα ξέρεις... άσχετα αν στις μέρες μας έχει καταντήσει ####χαρτο...

Σε μια μαχη οταν σου πετανε χειρομβοβιδα (σε πολεμο), πετρες, ξυλα, τουβλα κ.λ.π. ενστικτωδης αντιδραση ειναι να αρπαξεις μερικες και να τις πεταξεις πισω!!!! Το ακους πρωτη φορα εεεε? Βρε σε μια μάχη γίνεται έτσι γιατί έχει 2 αντίπαλα στρατεύματα. Στην προκειμένη περίπτωση τα Ματ είναι εκεί για να διατηρήσουν την τάξη και αν χρειαστεί να συλλάβουν αυτόν που τη διαταράσσει. Όχι για να τραυματίσουν ούτε να σκοτώσουν κανέναν, έλεος στο 2011 είμαστε.
Προβοκατσια!!!! Αυτο λεω κι εγω, προβοκατσια κατα της αστυνομιας που πηγε να πραξει το νομιμο εργο της, με νομιμοτατο τροπο και σε συγκεκριμενιο σπιτι ηταν τα επεισοδια αυτα!!! Προβοκατσια απο μεριδα ντοπιων πολιτικαντιδων εναντι της αστυνομιας!!!! Να σε κάτι τέτοια διαπιστώνω πως μιλάω σε τοίχο...

Εσυ φαινεται ησουν πρωταθλητης στο παιχνιδι της......μυγας!!! Ξερεις αυτο που ενω κοιτουσες μπροστα ερχοντουσαν 20 φιλοι σου απο πισω σε κτυπαγανε στον ωμο και μετα ολοι μαζι κανανε μπιιιιιιζζζζζζ κι εσυ εψαχνες να βρεις αυτος που σε κτυπησε!!! Πρωταθλητης σου λεω!!!!!! Μάλλον κρίνεις εξ ' ιδίων τα αλλότρια πρωταθλητισμό έχω κάνει στο Βόλλευ αν και όχι τίποτα τρομερό,μέχρι Β" Εθνική έπαιζα. Ήμουν φοιτητής τότε και δεν είχα χρόνο για κάτι παραπάνω. Ωστόσο αφού σου αρέσει να λαικίζεις και να προσβάλλεις τόσο περιμένω να δω που θα το φτάσεις...

Σωστα τα λες, αλλα για πες μου εσυ που τα ξερεις τοσο καλα, αν σε ενα κλαμπ, που ισως εισαι ,γινει καυγας τι θα κανεις? θα κοιταξεις να την κανεις προς τα εξω σιγα σιγα ¨η θα κατσεις να τις φας κι εσυ κατα λαθος? Δεν πάω σε κλαμπ, μου αρέσουν τα ύσηχα παρείστικα μπαράκια αλλά τι συγκρίνεις πάλι? Ο κόσμος του κλαμπ και της πορείας βρίσκεται για τον ίδιο λόγο εκεί? Στο κλαμπ θα σηκωθείς να φύγεις γιατί χέστηκες τι κάνουν οι μεθύστακες, στην πορεία αν βαράνε τον διπλανό σου το ίδιο είναι?
Αν εισαι στην πλατεια της γειτονιας σου και βγουν ροπαλα απο παρεες νεαρων τι θα κανεις? θα κατσεις να ρωτησεις το πως και το γιατι??? Τόσα χρόνια ποτέ δεν ήρθε στη γειτονιά μου κανείς με ρόπαλα να με ενοχλήσει. Αν φτάσω στην ηλικία σου και έχε αλλάξει κάτι θα σου πω.

Για σενα φιλε μου αυτα παραπεμπουν σε άλλες εποχες γιατι δεν τις εζησες και νομιζεις οτι ετσι ηταν....δεν ηταν ομως ετσι, ηταν πολυυυυυυυ χειροτερα!!! Εσείς που τη ζήσατε τις άλλες εποχές τι κάνατε? Τι αφήνετε πίσω σας έχετε γυρίσει το κεφάλι να δείτε?
Αυτα που λεω φιλε μου παραπεμπουν στο ''εχουν γνωσι οι φυλακες'', κοινως απο καβγαδες, οδομαχιες κ,λ.π. που προξενουν ΑΛΛΟΙ ,ο εξυπνος ανθρωπος την κανει με ελαφρα πηδηματακια!! Κι αν ειναι το σπιτι του κοντα παει με το ελικοπτερο, κοινως απο αλλου!!!!
Σου ξαναλέω πως είμαι κατά της βίας από όπου και αν προέρχεται και έχω να εμπλακώ σε φασαρία από 18 χρονών και τηρώ το ''του φευγάτου η μάνα δεν έκλαψε ποτέ'' Από εκεί και πέρα αν δω να χτυπάνε δικό μου άνθρωπο δεν είμαι από αυτούς που θα γυρίσουν την πλάτη και θα φύγουν.

Το οτι εχεις αντιπαθεια σε καθε τι το οποιο ειναι προορισμενο να διαφυλαττει με οποιον τροπο την ασφαλεια σου.....φαινεται, κανει μπαμ!!!!! Απο αυτο απορρεει και η αμφιβολια σου για το παραπανω. Πάλι κάνεις το ίδιο λάθος, είμαι ιδιαίτερα ολιγαρκής άνθρωπος αλλά κάποια πράγματα όπως ελευθερία, υγεία, παιδεία, ασφάλεια δεν τα διαπραγματεύομαι. Το θέμα είναι ποιος μου τα προσφέρει και ποιος μου τα παραβιάζει... Αυτο ομως στην επομενη πορεια που θα πας να ξερεις οτι θα ειναι και η αιτια για να τις φας!!!!! Δεν κατάλαβα τώρα, με απειλείς? Αν θες σου μεταφραζω την τελευται προταση αν δεν την καταλαβες!! Για λέγε...

Γιαυτο, γελα οσο θες...........!!! ?????

Τωρα δηλαδη πόοοσο μεγαλωσες? Σου είπα παραπάνω μεγάλε σοφέ!

Α, μαλιστα, ειδες τους ΜΑΤ ατζηδες να βαρανε χωρις λογο κι αιτια!!! Αυτο δεν ειδες???? Ναι δυστυχώς το χω δει και αυτό...
Ξεχασες ομως εσκεμενα (παλι) να δεις αυτους οι οποιοι ξεκινανε τα επεισοδια πετωντας μολοτοφ και σπαζοντας το ΜΑΓΑΖΙ ΜΟΥ προκαλοντας τους ΜΑΤατζηδες να βαρεσουν!! Καθόλου δεν τους ξέχασα, είπα εγώ τέτοιο πράγμα?? Που?? Εγώ ξεκίνησα να λέω για τα ΜΑΤ κι εσύ πειράχτηκες... Ξεχασες ομως εσκεμενα να μας πεις (παλι) οτι αυτοι οι αναρχοαυτονομοι αλητες ανακατευονται μαζι σας στην πορεια κια καλυπτονται στο ΔΙΚΟ ΣΑΣ πληθος και επιτιθονται μεσα απο εσας!!! Είπα εγώ πως πάω στην πορεία μαζί με κάποιο πλήθος? Πάλι δημιουργείς εντυπώσεις?? Όσες φορές έχω πάει (λίγες) είμαι μόνος με την παρέα μου και αυτό γιατί δεν ανήκω σε κανένα πολιτικό κόμμα και δεν γουστάρω το καπέλωμα. Πως δηλαδη να ξεχωριστουν και να τις φανε μονον αυτοι οι αναρχοαυτονομοι? Οπότε η λογική λέει τους βαράμε όλους μαζί για να τις φάνε και αυτοί που πρέπει, σωστά? Μηπως η πορεια διαθετει συστημα excel ωστε να γινεται ''sort by koukoula'' ¨η ''sort by molotof type''? Έχεις δει φωτογραφίες πούλμαν να κατεβάζουν κουκουλοφόρους?? Ματ δίπλα να συνομιλούν μαζι τους? ε, εγώ τα έχω δει και live...

[COLOR=black]

το γαλακτομπουρεκο μου αρεσει!!!
'Eννοια σου δεν θα τα χαλάσουμε εκεί.
Reply With Quote
Παλιό 10-02-2011, 16:17
gsmaniac Ο/Η gsmaniac βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2009
Περιοχή: πειραιας
Μoto: GS1200adve - BMW2002 MONT 1973

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από wet & dirty Εμφάνιση μηνυμάτων
Γιωργο μην εισαι προβατο και τρως το κουτοχορτο τον ΜΜΕ κανενας μα κανενας δεν ειχε ναρκωτικα.ειδα τις δικογραφίες!!!ενας ηταν μονο συλληψη απο ερευνα σε σπιτι και οι αλλοι 5 απλα δεν ετρεξαν σε επιθεση που εκαναν τα ματ με αποτελεσμα να τους σθλλαβουν και φυσικα να τους φορτοσουν πανω τους κακουργίματα....αυτη την στιγμη δικο μου προσωπο ειναι στο κρατητηριο που δεν εχει καμια σχεση με φασαριες κτλ του εκαναν συλληψη και τον φορτοσαν 2 κακουργηματα επιδη φορουσε μπουφαν μηχανης...σεβασου αυτο και κοψε τις σε παρακαλω πολυ!!!
πολυ στενο συγγενικο προσωπο του φιλου μας τακη(wet-dirty),ταλαιπωρειται αυτη την στιγμη που λεει ο καθενας μας την παπ@ρια του και δεν σεβεται,οτι ο τακης το εχει αναφερει.....
δειχνει κακια,για να μην πω τιποτα χειροτερο,να λες οτι καλα κανουν και βαρανε συλαμβανουν κλπ.....ενω το φιλαρακι μας περναει δυσκολες στιγμες
λιγο συντροφικοτητα δεν βλαπτει....ολοι την χρειαζομαστε
Reply With Quote
Παλιό 10-02-2011, 16:38
griv_gs Ο/Η griv_gs βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Mar 2009
Περιοχή: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Μoto: R 1200 GS ADVENTURE

Απόσπασμα:
Το θέμα το ανέβασα όχι για να δείξω τι κάνουν τα ΜΑΤ, προσωπικά μου είναι αδιάφορο αν ζουν ή πεθαίνουν, όσο είναι πίσω από τις μάσκες και σιδερόφραχτοι, απλά δεν τους θεωρώ ανθρώπους και συμπολίτες μου.

.
Απόσπασμα:

Να πάει να ψοφήσει αυτος και οι πραιτωριανοί του!

Γιάννη, πολλά μπορεί να πει ο καθένας για το θέμα. Εξαλλου αυτή είναι η έννοια του φόρουμ. Υπάρχει ελευθερία απόψεων.
Σε καφέ έχω και εγώ να σου πω πολλά περισσότερα που δεν μπορώ να τα γράψω λόγω όγκου αλλα και θα είναι διαφορετικά από το πληκτολόγιο.
Ένα όμως έχω να πω.

Δεν έυχομαι για κανέναν Έλληνα και οποιασδήποτε άλλης υπηκοοότητας άνθρωπο να πεθάνει ή ακόμη όπως χρήσιμοποιείς την λέξη να ψοφήσει.

Ούτε αν είναι ματατζής, ούτε ορθοδοντικός, ούτε χουντικός ούτε αριστεριστής, ούτε αναρχικός. Καμία μανούλα όπως λες δεν πρέπει να κλαίει για το παιδί της.

Τι να πω. Αν φτάσαμε στο σημείο να εύχεται ο ένας τον ''ψοφο'' του άλλου, για μένα είναι ιδιαίτερα λυπηρό γεγονός και αρρωστημένο.

Και κάτι ακόμη. Στην αστυνομία μπορεί να τύχει να υπηρετείς στα ΜΑΤ, μέτά στην Τροχαία, μετά στους πυροτεχνουργούς, μετά στην Ασφάλεια κ.ο.κ.

Όταν μπαίνεις στην αστυνομία δεν επιλέγεις ξεχωριστά ΜΑΤ ή αλλού.

Ένα σώμα είναι. Αυτό προς ενημέρωση.
Reply With Quote
Παλιό 10-02-2011, 16:57
griv_gs Ο/Η griv_gs βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Mar 2009
Περιοχή: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Μoto: R 1200 GS ADVENTURE

Neo, η έρευνα σε οικία πραγματοποιείται από την αστυνομία παρουσία εισαγγελέα, ο οποίος έχει κληθεί και λάβει γνώση των ενδείξεων, και της δικογραφίας, χωρίς ένταλμα.Διαδικασία προβλεπόμενη από τον Κώδικα Ποινικής Δικονομίας.
Αυτά περί εντάλματος έρευνας που αναφέρεις τα συναντάμε στον αμερικάνικο κινηματογράφο.

Προς ενημέρωση
Reply With Quote
Παλιό 10-02-2011, 18:13
element Ο/Η element βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jul 2010
Περιοχή: Θεσσαλονίκη Α.Τούμπα
Μoto: GS 1200 ADV 07'

Για το θεματάκι πάντως σχετικά με την αποτροπή των αγροτών στο να κλείσουν τα σύνορα δεν νομίζω ότι στεναχώρησε εκτός από τα κανάλια που τους έδωσε ψωμί και πολλούς συμπολίτες μας,ίσα-ίσα πιστεύω το αντίθετο.Το θέλανε γιατί δεν πήγαινε άλλο πια με το κλείσιμο των συνόρων.
Έχω άδικο>?
Reply With Quote
Παλιό 10-02-2011, 18:26
Neo Ο/Η Neo βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Nov 2009
Περιοχή: Αθήνα

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από grivgs Εμφάνιση μηνυμάτων
Neo, η έρευνα σε οικία πραγματοποιείται από την αστυνομία παρουσία εισαγγελέα, ο οποίος έχει κληθεί και λάβει γνώση των ενδείξεων, και της δικογραφίας, χωρίς ένταλμα.Διαδικασία προβλεπόμενη από τον Κώδικα Ποινικής Δικονομίας.
Μέχρι πριν κάποια χρόνια κι εγώ αυτά ήξερα... ή μάλλον ήθελα να πιστεύω.
Reply With Quote
Παλιό 10-02-2011, 19:30
GeorgeP Ο/Η GeorgeP βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Neo Εμφάνιση μηνυμάτων
καταρχήν τα ''τα νεούδι μου'' και διάφορους τέτοιου είδους χαρακτηρισμούς κράτα τους για εκεί που σε παίρνει δεν με ξέρεις και από χθες και οι λαϊκισμοί τέτοιου είδους σε ανυψώνει μόνο σε απαίδευτο κοινό κάτι που δεν νομίζω πως είναι το forum. Όσο για την ηλικία μου -αφού σε βλέπω να αδημονείς να αποδείξεις πόσο πιο ''εμπειρος'' είσαι- σου έχω ξαναπαντήσει σε άλλο thread πως είμαι 28. Λογικό είναι να ξεχνάς, όχι τόσο λόγω της ηλικίας σου αλλά βλέπω από τον τρόπο σκέψης σου πως εγκεφαλικά βρίσκεσαι σε προχωρημένη σήψη.
γιαυτο και το ''νεουδι'' μου!!
Εχουμε 20 χρονια διαφορα νεε μου (αυτο ειναι καλυτερο?), ο γραπτος σου λογος στο πρωτο σου μηνυμα ηταν εριστικος και σε αντιμετωπισα με τον ιδιο τροπο.
Αυτα που εχω ζησει, πολιτικα εννοω, θελεις ακριβως άλλα 20 χρονια για να τα ζησεις εσυ, και μαλιστα δεν θα τα ζησεις με τον τροπο που τα εζησα εγω (Χουντα, διωξεις των αδελφων του πατερα μου, γυαρο, ξυυυυυυυυλο, φιλακισεις, μεταπολιτευση κ.λ.π.)
Κρατα λοιπόν την ακμαζουσα λιμπιντο σου, που σε οδηγει σε λεκτικους παροξυσμους, για ευρυχωρα διπλα κρεβατια και ασε τους άλλους με την εγκεφαλικα προχωρημενη σηψη να σκεπτονται πολιτικα!! Εσυ δεν........ ακομα εισαι ''προωρος'' πολιτικα και βγαζεις βιαστικα συμπερασματα μονον με την ιδεα οτι ισως/μπορει να.......!!
Απόσπασμα:
Καθόλου Μεσήλικά μου δεν τα ξέχασα, ''scripta manent'' όποιος ήθελε τα διάβαζε στο δικό σου πόστ και πήγαινε παρακάτω. Από εκεί και πέρα τεχνάσματα τέτοιου είδους (γράφω και κάτι για να επικαλεστώ ότι δεν εκράζει απολύτως εμένα να το έχω καβάτζα για αργότερα αν στριμωχτώ)τα έχουμε φάει στη μάπα από διάφορους πολιτικάντηδες χρόνια τώρα. Το αν εκφράζουν ή όχι τα πιστεύω σου πίστεψέ με φαίνεται πολύ καλά από το υπόλοιπο ύφος σου. Επίσης είναι κρίμα να έχεις φτάσει όσο χρονών είσαι (δεν με νοιάζει πόσο) και αντί να έχεις το θάρρος της γνώμης σου να κρύβεσαι πίσω από τέτοιου είδους τεχνάσματα.
Μετα απο αυτο δεν ειναι να απορει κανεις γιατι βλεπεις παντου εχθρους!!!!
Αν νομιζεις οτι χρησιμοποιω ''τεχνασματα'' για να την βγαλω καθαρη....γελιεσαι!! ¨η μαλλον σε ξεγελαει η απειρια σου!!!!!!

Η απειρια σου, οπως και η αυξημενη λιμπιντο, ειναι επισης οι αιτιες που δεν σε αφηνουν να δεις, μεσα απο τον γρα;πτο μου λογο, οτι παντα εχω το θαρρος της γνωμης μου την οποια μαλιστα υποστηριζω σθεναρα και στις συναντησεις μου στους καφεδες του φορουμ!! Face to face doude που λενε και οι γάλλοι!!!
Πες μου εχεις δει κανεναν αλλον που να γραφει τοσα και τοσα εναντιον των BMW? Eχεις δεις κανεναν άλλον να απανταει τοσο αιχμηρα και τοσο επιμονα σε ποστς σαν το δικο σου, απο το πρωτο σε αυτο το νημα μεχρι τωρα????
Αυτο λεγεται θαρρος της γνωμης!!! αλλα χρειαζεσαι +20 ακομα για να το καταλαβεις!!
Απόσπασμα:
Αν και δεν έχω βρίσει κανενός τη μάνα, καλά κάνεις κι εγώ κάνω τα ίδια. Αλλά ίσος προς ίσο αφού θα τον πλακώσω θα τον αφήσω κάτω και θα φύγω.Έχω να ακουμπήσω άνθρωπο τουλάχιστον 10 χρόνια είμαι 1.93 και 100kg δεν χρειάζομαι ούτε γκλοπ, ούτε ασπίδα, ούτε θα φωνάξω παρέα να τον βαράμε όλοι μαζί. Επίσης ότι νομικές συνέπειες θα έχουν τα δικά του χτυπήματα θα έχουν και τα δικά μου και δεν θα τον κλείσω μέσα για αντίσταση κατά της αρχής. Ματατζής φυσικά απαγορεύεται δια ροπάλου να ακουμπήσει άνθρωπο που δεν άπλωσε χέρι επάνω του αν δεν αντέχει ας βρει δουλειά αλλού.
δηλαδη αν στην πεσει καποιος 1.60 θα τον λυπηθεις? Εγω οχι!!! Ισα ισα θα μου κανει την δουλεια πιο ευκολη!!!!!!! Εκτος κι αν ειναι καρατεγκας οποταν εγω θα ειμαι ευκολη δουελια γιαυτον!!! αλλα ετσι ειναι οι μαχες σωμα με σωμα...καποιος χανει και οχι παντα ο αδυνατοτερος!!!
Απόσπασμα:
Ο κόσμος στις πορείες είναι τα πίτουρα???
τα πιτουρα ειναι οι πορειες οχι οι ανθρωποι που τις κανουν. Πιτουρα επισης ειναι και οι ταραξιες που ανακτευονται στις πορειες.
Κοτες ειναι οι ισχυροι οι ΜΑΤατζηδες!!!!!
Ολοι το καταλαβαν εσυ ο οξυδερκης πως και οχι?
Απόσπασμα:
Παιδί δυστυχώς πλέον δε με λες αλλά πάντα σηκώνομαι να καθίσει ένας ηλικιωμένος. Μην προσπαθείς να σχηματίσεις λάθος εντυπώσεις......Πάλι πρσπαθείς να σχηματίσεις λάθος εντυπώσεις, είχα καθηγητές στη σχολή που όχι μόνο σέβομαι και κρατάω επαφή αλλά είναι και μέντορές μου
ειδες πουθενα το ονομα σου γραμμενο σε αυτην μου την παραγραφο? μηπως εχεις την μυγα και μυγιαζεσαι?
Αλλος προσπαθει για δημιουργια αλλων εντυπωσεων οχι εγω!
Απόσπασμα:
Το ενδεχόμενο η γενιά των νέων να σταμάτησε να σέβεται τη γενιά σου και τις μεγαλύτερες επειδή ακριβώς εσείς κατασρέψατε το μέλλον τους σου έχε περάσει από το μυαλό??
Για συζητησε το και με τους οικειους σου αυτο κατι θα ξερουν κι αυτοι, εξάλλου καπου κοντα στην ηλικια θα ειμαστε!!
Απόσπασμα:
Σου απάντησα παραπάνω.
Εισαι σιγουρος? που?
Απόσπασμα:
Γιατί προφανώς διαπίστωσαν ότι τα ΜΑΤ πήγαν για να φοβίσουν τον κόσμο και να τον αναγκάσει να κλειστεί στα σπίτια του και να μη βγει να διαδηλώσει..........Μήπως έτσι μπαίνει σε όποια σπίτια θέλει και συλλαμβάνει υποκινητές διαδηλώσεων?
Ε, το ακουσα κι αυτο!! μετα απο αυτο.....αστο!!! Ζητω το ΚΚΕ!!!
Ειπαμε +20!!
Απόσπασμα:
Τα ταραχοποιά στοιχεία πιστεύεις πως τόσα χρόνια η Ελλάς αδυνατεί να τα συλλάβει? Μήπως την εξυπηρετούν?
Ναι, σε δουλεια να βρισκομαστε μην τυχον και ξεμινουμε απο δαυτην!!!
Απόσπασμα:
Υπάρχει κάτι που λέγεται ένταλμα ξέρεις... άσχετα αν στις μέρες μας έχει καταντήσει ####χαρτο...?
Αμα δεν ξερεις καλο θα ειναι να μην μιλας!!! Ρωτα καποιον που ξερει απο ενταλματα, πως βγαινει ενα ενταλμα, τι σημαινει ενταλμα...... και μετα αποφασισε κατα ποσον ειναι ####χαρτο!!!!
Ειπαμε....+20!
Απόσπασμα:
Βρε σε μια μάχη γίνεται έτσι γιατί έχει 2 αντίπαλα στρατεύματα. Στην προκειμένη περίπτωση τα Ματ είναι εκεί για να διατηρήσουν την τάξη και αν χρειαστεί να συλλάβουν αυτόν που τη διαταράσσει. Όχι για να τραυματίσουν ούτε να σκοτώσουν κανέναν, έλεος στο 2011 είμαστε.

Και πως διατηρειται η ταξη οταν οι μολοτοφ βαζουν φωτιες εδω κι εκει? πως διατηρηται η ταξη οταν πετρες και μαρμαρα σπανε κεφαλια ακομα και αθωων? αυτα δεν τραυματιζουν κανεναν? Αυτα δεν ειναι οπλα δηλαδη? τι ειναι....τουρτες??????
Ειπαμε +20!
Απόσπασμα:
Να σε κάτι τέτοια διαπιστώνω πως μιλάω σε τοίχο...
Ξαναψαχτο!!!!!!! Τα εχω ζησει πολλες φορες!!!!
Απόσπασμα:
...........................................Ωστόσο αφού σου αρέσει να λαικίζεις και να προσβάλλεις τόσο περιμένω να δω που θα το φτάσεις...
Για θυμησου, ''.......σε ειχε βαλει το κομμα να τραβηξεις φωτογραφιες και να γραψεις ονοματα?''
Δικα σου λογια! Ποιος λαικιζει και ποιος προσβάλει??? απο αυτο ξεκινησε η ''διαμαχη'' μας!
Αλλα ειπαμε +20!!!!
Απόσπασμα:
.......................................στην πορεία αν βαράνε τον διπλανό σου το ίδιο είναι?
Χειροτερο, ''ο διπλανος σου σε μια πορεια δεν ειναι φιλος σου, δεν ειναι καν γνωστος σου, ειναι ενας αγνωστος ο οποιος δεν ξερεις για ποιον λογο κατεβηκε σε αυτην την πορεια. Στις πορειες ειμαστε ολοι μαζι αλλα ο καθενας ειναι μονος του αν ξεσπασουν επεισοδια. Η βοηθεια προς τον διπλανο μας, ακομα κι αν ειναι γνωστος μας, να δινεται μετα την απομακρυνση της αστυνομιας και αν δεν εχει συληφθει,........κ.λ.π.'', λογια των κομματικων ''ομαδαρχων'' της ΕΦΕΕ πριν απο την εναρξη της οποιασδηποτε πορειας, εν προκειμενω του Πολυτεχνειου τον Νοεμβρη, εν ετει 1979-1982 τοτε που συμμετειχα!! Κατι ηξεραν αυτοι!!!!
Ειπαμε +20, συν αλλες εποχες που δεν θα ζησεις!!!
Απόσπασμα:
Τόσα χρόνια ποτέ δεν ήρθε στη γειτονιά μου κανείς με ρόπαλα να με ενοχλήσει. Αν φτάσω στην ηλικία σου και έχε αλλάξει κάτι θα σου πω.
Τοτε πως εχεις αποψη για τις συλληψεις των ΜΑΤατζηδων? Πως ξερεις πως κρινουν ποιον και γιατι θα τον συλλαβουν? Αν εισαι μεσα στον καυγα, σε οποιονδηποτε καυγα (και σε αυτους των πορειων) φυσικα θα πας σουμπιτος μεσα!!! Τρεις φορες εχω παει ετσι μεσα....απο ΜΑΤατζηδες.....αλλα ημουν ανηλικος τις δυο και την τριτη με εβγαλε ο μπαμπας μου (διπλωματης)!
Ειπαμε +20!!!!
Απόσπασμα:
Εσείς που τη ζήσατε τις άλλες εποχές τι κάνατε? Τι αφήνετε πίσω σας έχετε γυρίσει το κεφάλι να δείτε?
Αυτο να το ρωτησεις σε αυτους που ακολουθεις (πολιτικα) σημερα εσυ!!!! Αυτοι ηταν στο πολυτεχνειο, αυτοι κυβερνησαν μετα και μεχρι σημερα οχι εγω και η γενια μου. Απλα ανηκαν στην γενια μου και μαλιστα οχι ακριβως, στο περιπου!!!
Απόσπασμα:
Σου ξαναλέω πως είμαι κατά της βίας από όπου και αν προέρχεται και έχω να εμπλακώ σε φασαρία από 18 χρονών και τηρώ το ''του φευγάτου η μάνα δεν έκλαψε ποτέ'' Από εκεί και πέρα αν δω να χτυπάνε δικό μου άνθρωπο δεν είμαι από αυτούς που θα γυρίσουν την πλάτη και θα φύγουν.?
Αν χτυπανε δικο σου ανθρωπο σε συμπλοκη στην πλατεια κοιτα να τους μιλησεις με ωραιο τροπο να τον αφησουν με οσο το δυνατον λιγοτερα τραυματα.
Αν τον χτυπησουν σε πορεια ακολουθα τον κανονα του ''ομαδαρχη'' πιο πανω!! Οι ηρωισμοι του ειδους εχουν στειλει πολλους στα νοσοκομεια αλλα και στα θυμαρακια καποιους.
Απόσπασμα:
Δεν κατάλαβα τώρα, με απειλείς?
Που την ειδες την απειλη?? Παω εγω,πια, σε πορειες για να συναντηθουμε και να στις βρεξω? 1,93 και 100 κιλα εσυ 1,93 και 105 κιλα εγω συνηγορουμενης και της ηλικιας (28 εναντι 48) μαλλον θα με διαλυσεις....ελπιζω να με σωσει το γυμναστηριο που κανω χρονια!!!!!!!

Απόσπασμα:
Για λέγε...
οταν εχεις αντιπαθεια και μαλιστα τοσο εντονη εναντι των ΜΑΤατζηδων, σε μια πορεια θα κανεις κατι για να βγαλεις αυτο σου το συναισθημα. Θα βρισεις, θα κτυπησεις, θα πεταξεις πετρα, θα........κατι θα κανεις (αντι να φυγεις), και ο ΜΑΤατζης δεν θα σε λυπηθει!!!! Αυτο εννοουσα!

Απόσπασμα:
Είπα εγώ πως πάω στην πορεία μαζί με κάποιο πλήθος? Πάλι δημιουργείς εντυπώσεις?? Όσες φορές έχω πάει (λίγες) είμαι μόνος με την παρέα μου και αυτό γιατί δεν ανήκω σε κανένα πολιτικό κόμμα και δεν γουστάρω το καπέλωμα. ...
Το θεμα μου δεν ησουν εσυ, αναφερθηκα σε δευτερο προσωπο διοτι ανεμενα απαντηση του τι θα εκανες εσυ σε μια τετοπια περιπτωση!

Απόσπασμα:
Οπότε η λογική λέει τους βαράμε όλους μαζί για να τις φάνε και αυτοί που πρέπει, σωστά?
Η λογικη λεει ''φευγω μακρια για να μην τις φαω εγω, αυτος δηλαδη που δεν πρεπει να τις φαει''. Αν κατσω παω γυρευοντας εστω και αθελα μου, εστω κι αν δεν φταιω, εστω κι αν πηγα να βοηθησω τον φιλο μου κ.λ.π. Σε εναν καυγα (αντε παλι) ο ισχυροτερος βαραει επι παντων παρευρισκομενων διοτι δεν ξερει απο που θα του ερθει η επομενη, αν εισαι κοντα τις αρπαξες κι εσυ.......χωρις να φταις!

Απόσπασμα:
Έχεις δει φωτογραφίες πούλμαν να κατεβάζουν κουκουλοφόρους?? Ματ δίπλα να συνομιλούν μαζι τους? ε, εγώ τα έχω δει και live...
Αμεεεεεε!! που ζω εγω!!! Μονον που εγω ειδα και τι εφεραν πισω στο λεωφορειο (της ΕΛΑΣ εννοειται) αυτοι οι κουκουλοφοροι που ειχαν πρωτιτερα κατεβει απο αυτο!!!!

Απόσπασμα:
'Eννοια σου δεν θα τα χαλάσουμε εκεί.
βρε πουθενα δεν θα τα χαλασουμε!!

Last edited by GeorgeP; 10-02-2011 at 19:45.
Reply With Quote
Παλιό 10-02-2011, 22:41
ortho Ο/Η ortho βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Sep 2009
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ, ΚΑΡΕΑΣ
Μoto: F 650 GS 2001, tweety!

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από grivgs Εμφάνιση μηνυμάτων
Γιάννη, πολλά μπορεί να πει ο καθένας για το θέμα. Εξαλλου αυτή είναι η έννοια του φόρουμ. Υπάρχει ελευθερία απόψεων.
Σε καφέ έχω και εγώ Για θύμησέ μου που αναφέρθηκα σε σένα να σου πω πολλά περισσότερα που δεν μπορώ να τα γράψω λόγω όγκου αλλα και θα είναι διαφορετικά από το πληκτολόγιο. Αυτό είναι απειλή;
Ένα όμως έχω να πω.

Δεν έυχομαι για κανέναν Έλληνα και οποιασδήποτε άλλης υπηκοοότητας άνθρωπο να πεθάνει ή ακόμη όπως χρήσιμοποιείς την λέξη να ψοφήσει.

Ούτε αν είναι ματατζής, ούτε ορθοδοντικός, ούτε χουντικός ούτε αριστεριστής, ούτε αναρχικός. Καμία μανούλα όπως λες δεν πρέπει να κλαίει για το παιδί της.

Τι να πω. Αν φτάσαμε στο σημείο να εύχεται ο ένας τον ''ψοφο'' του άλλου, για μένα είναι ιδιαίτερα λυπηρό γεγονός και αρρωστημένο. Αν θες να δεις κάτι αρρωστημένο, που έρχεται καιμε επαληθεύει κοίταξε αυτό

http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&ct=1&artId=383783&dt=10/02/2011

Και κάτι ακόμη. Στην αστυνομία μπορεί να τύχει τυχαίνει να υπηρετείς στα ΜΑΤ; θες να πεις ότι σε υποχρεώνουν; έλα σε παρακαλώ! να υπηρετείς στα ΜΑΤ, μέτά στην Τροχαία, μετά στους πυροτεχνουργούς, μετά στην Ασφάλεια κ.ο.κ.

Όταν μπαίνεις στην αστυνομία δεν επιλέγεις ξεχωριστά ΜΑΤ ή αλλού.

Ένα σώμα είναι. Αυτό προς ενημέρωση. Δεν ενημερώνεις σωστά φίλε μου

Οπως έγραψα, ο σιδερόφραχτος ΜΑΤατζής δεν είναι συμπολίτης μου, είναι εναντίον μου.

Last edited by ortho; 10-02-2011 at 22:42.
Reply With Quote
Παλιό 10-02-2011, 22:49
ortho Ο/Η ortho βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Sep 2009
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ, ΚΑΡΕΑΣ
Μoto: F 650 GS 2001, tweety!

Απόσπασμα:
Δεν ειπα ουτε υπενοησα κατι τετοιο!!!!!

Τοτε οταν θα σπασουν το ιατρειο σου οι γνωστοι/αγνωστοι ''συμπολιτες'' σου να μην φωναξεις τις μοναδες καταστολης να σε γλυτωσουν απο τα νυχια τους αλλα τους.....άαααααλλους συμπολιτες σου!!
Μιας κι εγω ειμαι ενας απο αυτους του άααααλους συμπολιτες σου μην με φωναξεις γιατι δεν θα ερθω, φοβαμαι (πραγματικα) οπως φυσικα και οι υπολοιποι άααααλλοι συμπολιτες σου! Ολο κάτι τέτοια γράφεις και με ξενερώνεις!

αλλο παλι και τουτο!!!

το οτι χρησιμοποιεί βια στην βια ειναι χουντικη νοοτροπια????
Δηλαδη, αν με κτυπησεις και σε κτυπησω πισω ¨η αν μου σπασεις την τζαμαρια του μαγαζιου μου και σε μαυρισω στο ξυλο ειμαι χουντικος??? Είναι επιχείρημα αυτό; είναι το ίδιο; σου έχει τύχει να σου πει αστυνομικός να κατεβάσεις το βλέμμα και να μην τον κοιτάς. Της τροχαίας κιόλας; Γιατί νόμισε ότι κάτι είναι;
Τι να πω, αντιληψεις ειναι αυτες, ο καθενας με μια!

πάλι ιδίες αντιληψεις με τις οποιες εγω δεν συμφωνω! Αλλα αλλο εγω κι αλλο οι άλλοι!

Στο αμερικανοεβραικο λομπυ μιλησε, τι καλυτερο για εναν πρωθυπουργο μιας χωρας να μιλαει στην μητρικη γλωσσα των ακροατων του???? Βασική αρχή του εμπορίου είναι πως δε μιλάς στη γλώσσα του εταίρου σου. Αλλά εδώ μιλάμε για τον πρωθυπουργό της χώρας!
Δεν εχεις προσεξει οτι ολοι οι ξενοι ηγετες που ερχονται στην χωρα μας λενε και κατι μικρο στην γλωσσα μας?? Ας τους καλοσωρίσει στα Αγγλικά κι ας κάνει το ίδιο και στο τέλος της ομιλίας.
Οταν πανε οι δικοι μας εξω παλι το ιδιο κανουν, λενε δυο λεξεις στα Ελληνικα!!!!!

Γιατι δεν του το λες κατ ιδιαν???? Ντρέπεσαι, φοβασαι, δεν εχεις την δυναμη........τι?
__ / Γιώργος Α. Παπανδρέου :: Προσωπικός Κόμβος \ __

George A. Papandreou | Facebook

Επειδή δεν είναι δυνατόν να απαντάω γραμμή γραμμή, δες αυτό κι εσύ

Ναζιστικό σύμβολο σε κράνος αστυνομικού - TO BHMA

Ο νεαρός αστυνομικός δικαιολογήθηκε ότι τα αρχικά του ονόματος του είναι ΣΣ, δεν είναι βέβαια ακριβώς το ίδιο με το σύμβολο των Ες-Ες

Εβαλα αυτό το λινκ που ελπίζω ότι δε θα το χαρακτηρήσεις blog.
Reply With Quote
Απάντηση

Κανόνες καταχώρησης