![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μεσα κι εμεις....εγω θα ντυθω varaderistas και η γεωργια varaderina.....
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Καλά να περάσετε φιλαράκια!!!
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Aααα μου αρέσουν τα σχόλια σας..!!!!
![]() ![]() Αρκά μου, οι τσιπουροκατανύξεις μου, ουδέν σχέση έχουν με τους π@π@ροζούμηδες που μας κυβερνούν.. Τα τσίπουρα μας, φτιάχνουν κεφάλι, και ΟΧΙ κόψει κεφάλι ..!!!! ![]() ![]() Ηekina μου, πιστεύεις εσύ, ότι θα έρθω στην Θεσσαλονίκη, μόνο εγώ, η γυναίκα μου και το παιδί μου, χωρίς να έχω τα απαραίτητα καύσιμα μαζί μου..??? Με έχετε συναντήση εμένα ποτέ, και να μην έχω μαζί μου, τα τυχερά "μπουκαλάκια μου"..?? ![]() ![]() ![]() ![]() Ρε, μιλάτε με τον Αrgi....!!!! ...Kαλό σας απόγευμα... ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μέσα και ο Μits με την Mitsena και ισως και ο ........
|
|
|||
|
|||
![]() αντε .....να σε δουμε με μαλλι
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Καλή διασκέδαση σε όλους....
|
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Ψάχνω το Μαρκάκη... να ντυθώ Λιμενικός....
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Αποκριάτικο Πάρτυ το Σάββατο 26/2/11 !!! | Arkas | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 24 | 18-02-2011 14:39 |
Το GS Forum και το newsit.gr στον καφέ της Τετάρτης 10-3-2010! | Arkas | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 59 | 13-03-2010 18:41 |
Αποκριάτικο Πάρτυ!!! | Arkas | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 13 | 04-02-2010 15:46 |
Το GS Forum θα επισκεφθεί το νομό Μαγνησίας!!! | riko46 | Εκδρομές εντός Ελλάδος | 337 | 30-09-2009 13:17 |
Το Πάρτυ | pepax66 | Ανέκδοτα | 14 | 07-09-2009 12:44 |