![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
για δουμε και το καινουργιο εσα!!!! τα νεα τα μαθατε απο το πασχαλη!!!!
|
|
|||
|
|||
![]()
παίδες μια απο τα ίδια νομίζω και σε μένα..,.,
εύχομαι να μήν.,.,. κόλλησε τον ιό απο του Μήτσου .,τι να πώ.,. μετά το ταξίδι Κωνσταντινούπολη .,. στο πλύσιμο είδα δάκρυα απο λάδι στην ανάρτηση.,., μόλις βρώ χρόνο θα πάω στην μαμά.,.,., και ο Βούδας βοηθός.,.,.,.,., μου φαίνεται δεν την γλιτώνουμε την διαδήλωση.,.,.,. |
|
|||
|
|||
![]()
spam on..
Aπαξ και εισαι εκτος εγγυησης....και εχειε φορτωμενα χιλιομετρα..δηλαδη αντι να καθεσε στον καναπε σου...κυκλοφορεις με το εργσλειο...την εκατσες....sto press direct που αλλαξα,μια απο τις χαζοδικαιολογιες της bmw,ηταν τα πολλα χιλιομετρα σε 2 χρονια και 4 μηνες....φυσικα με την γννωστξ ευγενεια και πειθω μου....εγιναν τα πραγματα οπως HΘEΛA... AN EXETE ΛOIΠON χιλιομετρα φορτωμενα ...ξεχαστε την καλης θελησεως εγγυηση..EKTOΣ αν εχερε ορεξη για καυγα...... spam off μακαρι να σαε καλυψουν....αυτο ειναι KATAΣKEYAΣTIKO Aτοπημα.... ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Υπάρχει κάποιος με GS 2008 με ESA που να μην του έχει σκάσει το αμορτισέρ;
Ψύχωση μου έχει γίνει. Κάθε φορά που παίρνω τη μηχανή, κοιτάω το αμορτισέρ άμα δακρύζει και λέω τη γλύτωσα και σήμερα. Αλλά από αυτά που ακούω, δεν το βλέπω να τη σκαπουλάρω για πολύ ακόμα. Οι τύποι είναι εμφανές ότι έχουν κατασκευάσει ελαττωματικό προϊόν και οφείλουν να αναλάβουν τις ευθύνες τους, εντός ή εκτός εγγύησης και ανεξαρτήτως χλμ. Κατά την ταπεινή γνώμη μου, έπρεπε να γίνει ανάκληση και αν όχι τουλάχιστον να αντικαταστούσαν την ανάρτηση χωρίς δεύτερη σκέψη σε μηχανή με αστοχία. Ερώτηση 1η: Τα Adventure είναι πιο επιρρεπή στην συγκεκριμένη αστοχία;Στατιστικά μιλώντας με το περιορισμένο δείγμα του forum. Ερώτηση 2η: Για το μπροστινό δεν έχει υποπέσει στην αντίληψη μου κάποιο πρόβλημα εν γένει. Σωστά; Στο κάτω-κάτω δεν έχουμε όλη την "πειθώ" του Βασίλη vasorfa...(γεια σου Billάρα!!!) |
|
|||
|
|||
![]()
[QUOTE=victorakos;354776]Υπάρχει κάποιος με GS 2008 με ESA που να μην του έχει σκάσει το αμορτισέρ;
Ψύχωση μου έχει γίνει. Κάθε φορά που παίρνω τη μηχανή, κοιτάω το αμορτισέρ άμα δακρύζει και λέω τη γλύτωσα και σήμερα. Αλλά από αυτά που ακούω, δεν το βλέπω να τη σκαπουλάρω για πολύ ακόμα. Οι τύποι είναι εμφανές ότι έχουν κατασκευάσει ελαττωματικό προϊόν και οφείλουν να αναλάβουν τις ευθύνες τους, εντός ή εκτός εγγύησης και ανεξαρτήτως χλμ. Κατά την ταπεινή γνώμη μου, έπρεπε να γίνει ανάκληση και αν όχι τουλάχιστον να αντικαταστούσαν την ανάρτηση χωρίς δεύτερη σκέψη σε μηχανή με αστοχία. Ερώτηση 1η: Τα Adventure είναι πιο επιρρεπή στην συγκεκριμένη αστοχία;Στατιστικά μιλώντας με το περιορισμένο δείγμα του forum. Ερώτηση 2η: Για το μπροστινό δεν έχει υποπέσει στην αντίληψη μου κάποιο πρόβλημα εν γένει. Σωστά; Στο κάτω-κάτω δεν έχουμε όλη την "πειθώ" του Βασίλη vasorfa...(γεια σου Billάρα!!!)[/QUOTE OI KATAΣΚΕΥΑΣΤΕΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΥΠΕΡΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΣΕΙΡΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΠΩΝΕΖΟΙ ΦΙΛΕ!! Και ειδικοτητα τους ειναι να κανουν την παπια ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
[quote=paschalis;354807]
Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
...κι αυτή την εβδομάδα, όλη η Ελλάδα πίνει πικρό καφεδάκι με την παρέα του GS Forum ...στου Τρικαλιώτη...
![]() Last edited by Uriah Heep; 07-04-2011 at 22:16. |
|
|||
|
|||
![]()
Δε γινεται , παντως, να ζουμε με το αγχος .... αν και ποτε θα κλαταρει το ΕSA.
|
|
|||
|
|||
![]()
Περαστικα σας.... Εγω ρυθμιζω την προφόρτιση χεράτα εν πλώ...
Αλλά έχω και εργαλείο..... ![]() Ελβετικό σουγιά.... |
|
|||
|
|||
![]()
Παιδια, επειδη βλεπω οτι εδω γίνονται ΠΟΛΛΕΣ ομαδικες.....
να σας μπριζωσω,,,, ![]() ![]() ![]() Ομαδικές καταγγελίες γίνονται??? ή ακομα καλυτερα και ΟΜΑΔΙΚΕΣ αγωγες ![]() ![]() αφου ειμαστε ΤΟΣΟΙ που λεμε για κατασκευαστικα λαθη....(Πρωτος εγω...press direct E.S.A και αλλα)γιατί δεν ετοιμαζουμε μια ΟΜΑΔΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ για τα εν λογο προβλήματα,,,, εδω οι Αρχοντες ![]() ![]() Παντως ΑΝ βρεθουν καποιοι για ΟΜΑΔΙΚΗ.....και δεν εννοω αγορα.....τα τηλεφωνα μου ειναι στο προφιλ ![]() ![]() ![]() ![]() και ξεκαθαριζω......για μενα ειναι μονο και μόνο για την τιμη των οπλων!!!!!! ![]() ![]() ![]() προς το παρων τουλαχιστον το esa Μου ειναι ΟΚ! ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
BMW GS1200 2007 | alex_gr | Πωλήσεις μοτοσυκλετών | 9 | 12-11-2010 15:51 |
πωληση BMW GS1200 | makis67 | Πωλήσεις μοτοσυκλετών | 0 | 11-03-2010 10:05 |
HELP ME XENON GIA GS1200 | gkol | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 3 | 03-03-2010 14:13 |
gs1200 | Corsair | Πωλήσεις μοτοσυκλετών | 11 | 21-10-2009 14:21 |
gs1200/07 | friend2 | Πωλήσεις μοτοσυκλετών | 1 | 17-06-2009 14:42 |