![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() Ευχαριστώ για άλλη μια φορά θερμά το Νίκο(ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ) για τις ταχύτατες ενέργειες του ![]() Δυστυχώς ο έμπορος δεν μπόρεσε να εξυπηρετήσει γιατί είχε ξεμείνει από stock και μόνο σε ένα μήνα μπορεί να φέρει πάλι. Επειδή είμαι εκ της αλλοδαπής ορμώμενος και φεύγω αύριο, αναγκαστικά θα κάνω την αγορά από το γνωστό μαγαζί στην Καλλιρρόης με 70 ευρώπουλα παραπάνω. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
General ισχύουν ακόμα οι τιμούλες; Έχουμε κάποια αλλαγή; ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Απόσπασμα:
![]()
|
|||
|
|||
![]()
ΚΑΛΗΜΕΡΑ, ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΚΙ ΕΓΩ ΟΠΩΣ ΜΙΛΗΣΑΜΕ, ΔΙΣΚΟΠΛΑΚΑ ΠΙΣΩ, ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
|
|
||||
|
||||
![]() Απόσπασμα:
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Καλημερα ειμαιο Σταυρος απο Ηρακλειο εχω ενα R80R του 93 και ψαχνω τις δυο μπροστινες δισκοπλακες
Λεοντοκαρδε εχεις pm |
|
|||
|
|||
![]()
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ. ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΣΩ ΔΙΣΚΟΠΛΑΚΑ ΓΙΑ ΤΟ R1200 GS ΜΟΥ.
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ. miklo |
|
||||
|
||||
![]() Απόσπασμα:
![]()
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ομαδική αγορά μπαταρίας Odyssey | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ομαδικές Αγορές | 638 | 13-12-2013 19:38 |
Ομαδική αγορά κάμερας - GOPRO HD 1080 HELMET/ΜΟΤΟRSPORT | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ομαδικές Αγορές | 54 | 11-11-2011 20:45 |
Ομαδική αγορά ανταλλακτικών-MOTORWORKS | tallspiro | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 0 | 01-02-2010 18:31 |
Ομαδική αγορά ενδοσυνεννόησης Midland BT2. | Arkas | Ομαδικές Αγορές | 343 | 19-01-2010 22:58 |