![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
πάρτο κι έτσι
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
φιλαράκι κανένας δεν πάει να κλέψει εξάτμιση και μετά να ψάξει αγοραστή...απλά ήταν παραγγελιά από κάποιον με 1200 και σε έβαλαν στο μάτι και σου την πήραν...οπότε καλά θα κάνεις αν βρεις με το καλό την εξάτμιση να τσακώσεις από το σβέρκο το παλικάρι σαν κουτάβι και να τα ξεράσει όλα..και δεν θες μόνο τα αλάνια αλλά και τον ΤΣΟΓΛΑΝΙ που έκανε την παραγγελία..η λύση σε αυτές της περιπτώσεις είναι το ρόπαλο του baseball και το λέω εκ πείρας μέσα σε δυο μέρες βρήκα όλη την παλιά μηχανή μου tdm 900 στο είχα πει αν θυμασε ... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() απο το κλεφτρονι.gr ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ποιος ξεφτίλας ρε παιδιά, μπορεί να χαίρεται μια κλεμμένη εξάτμιση πάνω στη μηχανή του; Και να έχει δώσει 15.000+, (άντε 10.000 για μεταχειρισμένη) για να την αποκτήσει κι αυτή;;;;
Τόσο πολύ αρρώστια υπάρχει ανάμεσά μας;;; ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
φτιάξε με τακη φτιάξε με!!......τωρα που το λες δεν εχεις κ αδικο!!!!!!...ρε κατι γλέντια που θα κανουμε τοτε....γιατι θα παρω τηλ.εσενα κ κατι αλλα μελοι μας κ θα τους κανονιζουμε μεσα στο κλειστό παρκιν μου τωρα πια...γιατι ολοι εχουν ενα απωθημένο...τέρμα οι ευγένειες!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() Οπως λες τον ''εμπορο'' μιας μεταχειρησμενης -προς πωληση- εξατμισης δεν τον εμποδιζει να ισχυριστει το οτιδηποτε. Εξαλλου καποιο λογο θα ειχε για να τη πουλησει. ![]() Εγω συγκεκριμενα πριν δωσω το fazer πουλησα τα δυο τελικα akrapovic ξεχωριστα απο τη μηχανη για ευνοητους λογους!!! ![]() Το κλεφτρονι δεν αποκλεειετε να εχει GS!!! Εχω γνωρισει ''παιδακια'' που κυκλοφορουν με ακριβοτερη μηχανη απο τη δικη σου... ή που θα πληρωναν λιγοτερα χρηματα για μια εξατμιση σαν αυτη του φιλου μας!!! ![]() Με ολη τη καλη διαθεση, Νικος ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
παιδια ειπαμε η εξατμιση μου ειναι σημαδεμένη απο εμενα τον ιδιο.κ μπορώ να την αναγνωρίσω...κ ειναι σημάδι που δεν παιζει να το εχει κανει κανενας αλλος η¨ να εγινε καταλαθος....οποτε αυτος ας λεει οτι θέλει!!!!....κ μπορώ να του πω το σημάδι πριν καν κοιτάξω την εξάτμιση -τι σημάδι ειναι κ που ειναι- κ μετα ας λεει οτι θελει..............απλα αν θελεις να εισαι προνοητικός την σημαδεύεις..αν θελεις να εισαι 2 φορες προνοητικός τις πονταρης...εγω εκανα μονο το 1..................οποτε μην επαναλαμβανομαστε γιατο πως.......απλα το ποτε !!!!!!!!!!!!!!!!!!!..
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
|