GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Μοτοσυκλέτα > Γενικά - Μοτοσυκλέτα

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιό 25-05-2011, 22:12
asotosios Ο/Η asotosios βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2011
Περιοχή: Μεταμόρφωση
Μoto: MOTO GUZZI BREVA 1100 ABS 2007
Προεπιλογή Απάντηση: Ψάχνομαι για το τι μοτοσυκλέτα να πάρω

οι ζημιες...μηπως αυτης της ηλικιας (5+χρονια) η μηχανη...εχουν ζημιες...
το οτι η κριση παιζει σημαντικο ρολο...ειναι σιγουρο...
Reply With Quote
Παλιό 25-05-2011, 22:58
TEOSS Ο/Η TEOSS βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: R 1100 GS R 51/3 CB250RS

Φίλε δεν παίζουν ρόλο τα χρόνια. Εάν το μοτόρι είναι καλό θα δουλεύει χωρίς πρόβλημα για δεκαετίες. Ένας έλεγχος από δικό σου μάστορα και προχωράς. Συνήθως οι προσεγμένες μότο φαίνονται κατευθείαν. Προτίμησε να είναι μαμά και όχι φτιαγμένη, ξέρεις …εξάτμιση - πρόγραμμα κ.α.
Reply With Quote
Παλιό 25-05-2011, 23:05
NLS Ο/Η NLS βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Feb 2009
Περιοχή: ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Μoto: BMW R1200GS (από τους βλάκες που την είχαν πάρει καινούρια)

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ltsiorak Εμφάνιση μηνυμάτων
αλλο τη θα ακουσουμε..... ρε αιντε βρες κανα μαστορα να σε αλλαξει κανα αξονα... συμπληρωσε και κανα λιτρο λαδι καθε 1000 χλμ

ενω τη να σε πω για το 650 GS..... ποσο μαλλον για το 1200 gs.....

τουλαχιστον το τρανσαλπ το πουλανε φθηνα.... δεν το πουλανε 17 000 για να κοβει αξονες, να καιει λαδια και ν χτυπαει μοτερ.....
να ρωτήσω τους άλλους... αυτό παιδιά το βλέπετε για χιούμορ;
γιατί μάλλον έχω μπερδευτεί
επίσης έχω μπερδευτεί τι είναι το gsforum

λυπάμαι αγαπητέ μου αλλά σε 5 χρόνια έχω συμπληρώσει 2 φορές λίγο λάδι και τη μια ήξερα και το γιατί ακριβώς

πάρε αγκαλιά το honda σου ή ΟΤΙ θέλεις και εγώ προσωπικά δεν χρειάζομαι άλλο από την ΥΠΕΡΜΕΤΡΗ σοφία σου (χόρτασα του άλλου παντογνώστη)

έχουμε καταλάβει την αντιπάθεια σου - το γιατί είσαι ΕΔΩ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ για να τη δείχνεις (και εσύ) δεν έχω καταλάβει μόνο
Reply With Quote
Παλιό 25-05-2011, 23:07
Senior Member

επίσης φίλε μου γιατί δεν γράφεις τι έχεις όπως έχουμε γράψει όλοι;

ντρέπεσαι;

και αυτό που έχεις που δεν σπάει δεν χαλάει που το πας για σέρβις;
Λαμπρινής και Έρσης 9 ή Δωδεκανήσου 37, Ανάκασα;

(ΘΕΑΤΡΟ ΣΚΙΩΝ ΘΑΝΑΣΗ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ)
Reply With Quote
Παλιό 25-05-2011, 23:15
ntinopoulos Ο/Η ntinopoulos βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Περιοχή: NIKEA-PIREAS
Μoto: 1200gs

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ltsiorak Εμφάνιση μηνυμάτων
αλλο τη θα ακουσουμε..... ρε αιντε βρες κανα μαστορα να σε αλλαξει κανα αξονα... συμπληρωσε και κανα λιτρο λαδι καθε 1000 χλμ

ενω τη να σε πω για το 650 GS..... ποσο μαλλον για το 1200 gs.....

τουλαχιστον το τρανσαλπ το πουλανε φθηνα.... δεν το πουλανε 17 000 για να κοβει αξονες, να καιει λαδια και ν χτυπαει μοτερ.....
φαντασια μου πλανευτρα εισαι η πιο μεγαλη ψευτρα...

πω πω κομπλεξ...

περαστικα!
Reply With Quote
Παλιό 25-05-2011, 23:18
Gemat Ο/Η Gemat βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jul 2009
Περιοχή: Μυτιληνη
Μoto: Honda XL1000VA Varadero 2007

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από NLS Εμφάνιση μηνυμάτων
να ρωτήσω τους άλλους... αυτό παιδιά το βλέπετε για χιούμορ;
γιατί μάλλον έχω μπερδευτεί
επίσης έχω μπερδευτεί τι είναι το gsforum

λυπάμαι αγαπητέ μου αλλά σε 5 χρόνια έχω συμπληρώσει 2 φορές λίγο λάδι και τη μια ήξερα και το γιατί ακριβώς

πάρε αγκαλιά το honda σου ή ΟΤΙ θέλεις και εγώ προσωπικά δεν χρειάζομαι άλλο από την ΥΠΕΡΜΕΤΡΗ σοφία σου (χόρτασα του άλλου παντογνώστη)

έχουμε καταλάβει την αντιπάθεια σου - το γιατί είσαι ΕΔΩ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ για να τη δείχνεις (και εσύ) δεν έχω καταλάβει μόνο
Επειδη εδω ειναι GS Forum δεν πρεπει να υπαρχει αντιλογος?

Εγω παντως οταν κανω ερευνα αγορας ψαχνω περισσοτερο στους ...ανταγωνιστες του προιοντος που με ενδιαφερει παρα τους υπερμαχους.

Εδω για παραδειγμα αν ρωτησεις για το Varadero θα μαθεις χαρτι και καλαμαρι ολα τα κακως κειμενα. Και μαλιστα τα περισσοτερα απο αυτα ειναι ισως υπερβολικα αλλα περα για περα αληθινα!

Μια παρομοια κατασταση ζω εγω τωρα που εχω οικοδομη. Οταν θελω να μαθω τι πατατα εχει κανει ο σοβατζης, ρωταω τον πλακά, για τον υδραυλικο ρωταω τον ηλεκτρολογο, για τον καλουπατζη τον σοβατζη κοκ...
Reply With Quote
Παλιό 25-05-2011, 23:27
adventure Ο/Η adventure βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Moderator

Ημερομηνία εγγραφής: Dec 2008
Περιοχή: Ζάκυνθος
Μoto: BMW 1150GS Adventure Βασιλομήτωρ των ADV

Reply With Quote
Παλιό 25-05-2011, 23:31
gsmaniac Ο/Η gsmaniac βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2009
Περιοχή: πειραιας
Μoto: GS1200adve - BMW2002 MONT 1973

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Gemat Εμφάνιση μηνυμάτων

Εγω παντως οταν κανω ερευνα αγορας ψαχνω περισσοτερο στους ...ανταγωνιστες του προιοντος που με ενδιαφερει παρα τους υπερμαχους.

Εδω για παραδειγμα αν ρωτησεις για το Varadero θα μαθεις χαρτι και καλαμαρι ολα τα κακως κειμενα. Και μαλιστα τα περισσοτερα απο αυτα ειναι ισως υπερβολικα αλλα περα για περα αληθινα!

Μια παρομοια κατασταση ζω εγω τωρα που εχω οικοδομη. Οταν θελω να μαθω τι πατατα εχει κανει ο σοβατζης, ρωταω τον πλακά, για τον υδραυλικο ρωταω τον ηλεκτρολογο, για τον καλουπατζη τον σοβατζη κοκ...

εδω θα διαφωνησω.....σε ολα τα αλλα συμφωνω
το vara,ειναι πολυ διαφορετικο μηχανακι απο το gs.....αλλα ειναι πολυ τιμιο για τα χρηματα του
Reply With Quote
Παλιό 25-05-2011, 23:36
ntinopoulos Ο/Η ntinopoulos βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Περιοχή: NIKEA-PIREAS
Μoto: 1200gs

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από gsmaniac Εμφάνιση μηνυμάτων
εδω θα διαφωνησω.....σε ολα τα αλλα συμφωνω
το vara,ειναι πολυ διαφορετικο μηχανακι απο το gs.....αλλα ειναι πολυ τιμιο για τα χρηματα του
ελα ντε,τα ισοπεδωσαμε ολα...
αρχισαμε παλι να συγκρινουμε τις βουρτσες με τις πo***ες...

Last edited by adventure; 25-05-2011 at 23:43.
Reply With Quote
Παλιό 25-05-2011, 23:58
Senior Member

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Gemat Εμφάνιση μηνυμάτων

Μόνο που ο αντίλογος έχει γίνει περισσότερος από τον... λόγο (όπως και να είναι εδώ ΕΙΝΑΙ GS FORUM τι να κάνουμε τώρα).

Και καλά πες ότι εδώ είναι ένα thread που πρέπει να ακουστεί αντίλογος γιατί ρωτάει τι μοτό να πάρει (για μένα δεν πρέπει κιόλας, δεν είμαστε το moto.gr, απλά "δεν απαγορεύεται"). Το ότι σχεδόν ΣΕ ΚΑΘΕ thread "υπάρχετε" για να λέτε πόσο χάλια είναι τα GS ή γενικά τα BMW με ή χωρίς την συμπλήρωση του πόσο καλά είναι τα varadero ή τα honda γενικώς (επειδή το λέτε δηλαδή), πως το εξηγείς.

Και όχι το κλείσιμο σου είναι λάθος. Δεν θα βρεις εδώ κανένα να έχει ανοίξει θέμα ότι θέλει πχ. varadero και ελάτε δήθεν εσείς οι bmwάκηδες να μου πείτε γιατί να μην πάρω. Εγώ δεν έχω δει κανένα τέτοιο ή καν παρόμοιο θέμα.

Αυτό που βλέπω είναι τουλάχιστον 15 post την ημέρα που ο κάθε honda owner (γούστο του τι έχει - μάλιστα έχω προσέξει ότι το κάνουν λιγότερο οι αφρικάνοι - ίσως επειδή πράγματι έχουν καλή μηχανή και όχι κόμπλεξ - και περισσότερο οι varadero και οι... "ας πούμε με μηχανή" ντεβίλ...) θα μεγαλοστομεί "από ότι έχει ακούσει" κακό για BMW και GS (λες και σας έχουμε διορίσει Μεγάλους Αρχειοθέτες του Γένους) και το πόσο καλό είναι το δικό του (που άμα μπούμε σε κάνα varadero forum - στο οποίο και είμαι και ΕΧΩ ΔΕΙ posts ΚΑΠΟΙΩΝ - εκεί θα δούμε όσα ΔΕΝ μας λένε).

Ε νισάφι. Καλά κάνεις και έχεις ότι έχεις, να το χαίρεσαι, να το φχαριστιέσαι, ΕΠΕΤΡΕΨΕ ΜΟΥ να κάνω και εγώ το ίδιο με το δικό μου. Ποιός είπε ότι 15 φορές τη μέρα θέλω να ακούω "το (ΒΑΦΤΙΣΜΕΝΟ) χιούμορ" κάθε ανθρώπου που αποφάσισε να είναι στο... gs forum για να τη λέει στους gs owners.

Πραγματικά ΔΕΝ πιστεύω ότι γίνεται αυτό σε forum άλλης μάρκας.

Αυτό μου λέει πολλά από μόνο του. (και όχι ΔΕΝ λέει πόσο σαράβαλα είναι αυτές εδώ, ΑΛΛΟ λέει, κάτσε και σκέψου τι)

Άσχετο (και σχετικό)... όσοι έχουν μπει τελευταία στο forum, νομίζω ακόμα θα τρέχουν (να μην πάρουν ούτε GS, ούτε varadero, ούτε να μας... μιλάνε).

EDIT: Και επειδή παρασυζητήθηκε το θέμα πρόσφατα δες και εδώ: http://www.gsforum.gr/388060-post29.html

Last edited by NLS; 26-05-2011 at 00:04.
Reply With Quote
Απάντηση

Κανόνες καταχώρησης