![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
οι ζημιες...μηπως αυτης της ηλικιας (5+χρονια) η μηχανη...εχουν ζημιες...
το οτι η κριση παιζει σημαντικο ρολο...ειναι σιγουρο... |
|
|
|||
|
|||
|
Φίλε δεν παίζουν ρόλο τα χρόνια. Εάν το μοτόρι είναι καλό θα δουλεύει χωρίς πρόβλημα για δεκαετίες. Ένας έλεγχος από δικό σου μάστορα και προχωράς. Συνήθως οι προσεγμένες μότο φαίνονται κατευθείαν. Προτίμησε να είναι μαμά και όχι φτιαγμένη, ξέρεις …εξάτμιση - πρόγραμμα κ.α.
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
γιατί μάλλον έχω μπερδευτεί επίσης έχω μπερδευτεί τι είναι το gsforum λυπάμαι αγαπητέ μου αλλά σε 5 χρόνια έχω συμπληρώσει 2 φορές λίγο λάδι και τη μια ήξερα και το γιατί ακριβώς πάρε αγκαλιά το honda σου ή ΟΤΙ θέλεις και εγώ προσωπικά δεν χρειάζομαι άλλο από την ΥΠΕΡΜΕΤΡΗ σοφία σου (χόρτασα του άλλου παντογνώστη) έχουμε καταλάβει την αντιπάθεια σου - το γιατί είσαι ΕΔΩ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ για να τη δείχνεις (και εσύ) δεν έχω καταλάβει μόνο |
|
|
|||
|
|||
|
επίσης φίλε μου γιατί δεν γράφεις τι έχεις όπως έχουμε γράψει όλοι;
ντρέπεσαι; και αυτό που έχεις που δεν σπάει δεν χαλάει που το πας για σέρβις; Λαμπρινής και Έρσης 9 ή Δωδεκανήσου 37, Ανάκασα; (ΘΕΑΤΡΟ ΣΚΙΩΝ ΘΑΝΑΣΗ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ) |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() πω πω κομπλεξ... ![]() περαστικα!
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Εγω παντως οταν κανω ερευνα αγορας ψαχνω περισσοτερο στους ...ανταγωνιστες του προιοντος που με ενδιαφερει παρα τους υπερμαχους. Εδω για παραδειγμα αν ρωτησεις για το Varadero θα μαθεις χαρτι και καλαμαρι ολα τα κακως κειμενα. Και μαλιστα τα περισσοτερα απο αυτα ειναι ισως υπερβολικα αλλα περα για περα αληθινα! Μια παρομοια κατασταση ζω εγω τωρα που εχω οικοδομη. Οταν θελω να μαθω τι πατατα εχει κανει ο σοβατζης, ρωταω τον πλακά, για τον υδραυλικο ρωταω τον ηλεκτρολογο, για τον καλουπατζη τον σοβατζη κοκ... |
|
|
|||
|
|||
![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
εδω θα διαφωνησω.....σε ολα τα αλλα συμφωνω το vara,ειναι πολυ διαφορετικο μηχανακι απο το gs.....αλλα ειναι πολυ τιμιο για τα χρηματα του |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() αρχισαμε παλι να συγκρινουμε τις βουρτσες με τις πo***ες...
Last edited by adventure; 25-05-2011 at 23:43. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Και καλά πες ότι εδώ είναι ένα thread που πρέπει να ακουστεί αντίλογος γιατί ρωτάει τι μοτό να πάρει (για μένα δεν πρέπει κιόλας, δεν είμαστε το moto.gr, απλά "δεν απαγορεύεται"). Το ότι σχεδόν ΣΕ ΚΑΘΕ thread "υπάρχετε" για να λέτε πόσο χάλια είναι τα GS ή γενικά τα BMW με ή χωρίς την συμπλήρωση του πόσο καλά είναι τα varadero ή τα honda γενικώς (επειδή το λέτε δηλαδή), πως το εξηγείς. Και όχι το κλείσιμο σου είναι λάθος. Δεν θα βρεις εδώ κανένα να έχει ανοίξει θέμα ότι θέλει πχ. varadero και ελάτε δήθεν εσείς οι bmwάκηδες να μου πείτε γιατί να μην πάρω. Εγώ δεν έχω δει κανένα τέτοιο ή καν παρόμοιο θέμα. Αυτό που βλέπω είναι τουλάχιστον 15 post την ημέρα που ο κάθε honda owner (γούστο του τι έχει - μάλιστα έχω προσέξει ότι το κάνουν λιγότερο οι αφρικάνοι - ίσως επειδή πράγματι έχουν καλή μηχανή και όχι κόμπλεξ - και περισσότερο οι varadero και οι... "ας πούμε με μηχανή" ντεβίλ...) θα μεγαλοστομεί "από ότι έχει ακούσει" κακό για BMW και GS (λες και σας έχουμε διορίσει Μεγάλους Αρχειοθέτες του Γένους) και το πόσο καλό είναι το δικό του (που άμα μπούμε σε κάνα varadero forum - στο οποίο και είμαι και ΕΧΩ ΔΕΙ posts ΚΑΠΟΙΩΝ - εκεί θα δούμε όσα ΔΕΝ μας λένε). Ε νισάφι. Καλά κάνεις και έχεις ότι έχεις, να το χαίρεσαι, να το φχαριστιέσαι, ΕΠΕΤΡΕΨΕ ΜΟΥ να κάνω και εγώ το ίδιο με το δικό μου. Ποιός είπε ότι 15 φορές τη μέρα θέλω να ακούω "το (ΒΑΦΤΙΣΜΕΝΟ) χιούμορ" κάθε ανθρώπου που αποφάσισε να είναι στο... gs forum για να τη λέει στους gs owners. Πραγματικά ΔΕΝ πιστεύω ότι γίνεται αυτό σε forum άλλης μάρκας. Αυτό μου λέει πολλά από μόνο του. (και όχι ΔΕΝ λέει πόσο σαράβαλα είναι αυτές εδώ, ΑΛΛΟ λέει, κάτσε και σκέψου τι) Άσχετο (και σχετικό)... όσοι έχουν μπει τελευταία στο forum, νομίζω ακόμα θα τρέχουν (να μην πάρουν ούτε GS, ούτε varadero, ούτε να μας... μιλάνε). ![]() EDIT: Και επειδή παρασυζητήθηκε το θέμα πρόσφατα δες και εδώ: http://www.gsforum.gr/388060-post29.html Last edited by NLS; 26-05-2011 at 00:04. |
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Strauss Kahn...να τι εγινε...το ειδαν οι Κινεζοι πρωτοι!!! | Wicked_GS | Αστεία Video | 6 | 17-05-2011 20:38 |
| Πως να πάρω το βίντεο από την κάμερα στο pc μου ??? | babis66 | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 25 | 18-03-2011 13:48 |
| Τί σκάφος να πάρω ;;; | Michael Chatzilias | Διάφορα | 70 | 24-04-2010 07:34 |
| Πρέπει να μας το πουν οι ξένοι για να το καταλάβουμε... | Arkas | Ελλάδα | 84 | 25-03-2010 12:00 |
| Ψάχνομαι για να την λασπώσω .... | don | Διάφορα | 8 | 08-02-2010 11:14 |