![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Χρόνια καλα !!!!
|
|
|||
|
|||
![]()
Να ευχηθώ και εγώ χρόνια πολλά,με πολλά πολλά ασφαλή και όρθια χιλιόμετρα!!
Διάβασα στην αρχή ευχές για ρωσίδες κτλ οπότε πιστεύω είναι από τις καλύτερες ιδέες-ευχές.... ![]() ελπίζω να μην βλέπουν τα θηλυκά του φόρουμ ή έστω να κάνουν τα στραβά μάτια.... ![]() ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!! |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Φίλε Όθωνα.. Νικόλα σας ευχαριστώ θερμά!!!
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Να σαι καλα ρε Σπύρο σ´ευχαριστώ !!
![]() Όσο για τα θυληκά... μην ανησυχείς, έχω κανονίσει να μην μπορούν να μπουν στο thread... ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Να τα εκατοστησεις και συ και η μπουμπού σου.Να είσαι πάντα γερός και ευτυχισμένος και η χοντρουλα σου ακούραστη και προβληματιστη να σε ταξιδεύει.Ρηνουλα να τον χαίρεσαι και τι άλλο.....υπομονή.
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Μην τα λες αυτά... γιατί θα εμφανιστεί ο άλλος τώρα και θα λέει οτι δεν ειναι adve...
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Χρόνια Πολλά φίλε να είσαι πάντα καλά, γερός κι ευτυχισμένος, να σε χαίρεται το κορίτσι σου
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
εμ εχω αδικο τωρα !!!!
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Χρονια πολλα και καλα Κωστη!
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Χρόνια πολλά στον Κώστα (ntinopoulos) .... | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 61 | 09-05-2011 13:00 |
Χρόνια πολλά στον Κώστα (nanaki1977) !!! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 7 | 08-11-2010 11:53 |
Χρόνια πολλά στον Κώστα (gsmaniac) .... | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 45 | 07-07-2010 09:51 |
Χρόνια πολλά στον Κώστα (kostasvar) .... | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 21 | 02-04-2010 10:47 |
Χρόνια πολλά στον Κώστα (kostas_366) .... | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 24 | 30-11-2009 09:56 |