![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Την επαθε συναδελφος περυσι πριν απολυθω!!!! 220+220 (τα δυο ετη) και αλλα τοσα, το διπλασιο αυτων, σαν προστιμο!! Κι ολα αυτα για να πουλησει το Κορολακι του του 1997 4000ε!!!! Το 3 σωστο εν μερει αφου απο το 2013 αν δεν κανω λαθος τα δημοσια ΚΤΕΟ καταργουνται και τα ιδιωτικα δεν νομιζω να το ρισκαρουν!!! Σε καθε περιπτωση ο Ελληνας ειναι ο Μασονος της λαμογιας προκειμενου να μην πληρωσει βρισκοντας τροπους απιθανους!!! Οι παραπανω που περιγραφεις ομως δεν ειναι απιθανοι αλλα ευκολα ανακαλυπτομενοι.......οποιος ειναι παλαβος ας τους εφαρμοσει, δικια του ειναι η τσεπη! |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
βρισκω οτι στο συγκεκριμενο μπορεις να βρεις την απαντηση γιατι πρεπει να πληρωσεις χχχχευρω παραπανω φετος και εσυ και εγω και ολοι μας... γιατι πολυ απλα υπαρχουν αυτοι οι φιλοι που ολοι εχουμε/ξερουμε που απλα δεν πληρωνουν και προπαντων δεν πληρωναν τοσα χρονια αυτα που τους αναλογουν...και φυσικα γιατοι και οι 300οι και τα τσιρακια τους κανανε μεγαλες ρεμουλες... δλδ εγω που ειμαι μισθωτος παντα πληρωνα και εξακολουθω να πληρωνω αυτα που μου αναλογουν και φετος μου λενε οτι επειδη καποιοι φιλοι εχουν βρει τις ακρες και δεν πληρωνουν οτι εγω ο μισθοτος θα πρεπει να πληρωσω παραπανω μιας και ειμαι μαμακας και δεν μπορω να βρω τροπους να κρυψω αυτα που περνω... απο την αλλη φταινε οι φιλοι αλλα φταιει και το κρατος που τοσα χρονια το μονο που ξερει να κανει ειναι να περνει απο την ευκολη τσεπη, μισθωτων και συνταξιουχων, και δεν κοιταει να πιασει αυτους τους φιλους που δεν πληρωνουν... αλλα αφου το κρατος λειτουργει σαν κοινως κλεφτης γιατι να μην το κανει και ο πολιτης που μπορει...??? |
|
|
|||
|
|||
|
Γιώργο μου... εδώ ΔΕΝ υπάρχει Σύνταγμα πλέον... το έχεις καταλάβει???
Όταν έκανα έρευνα και τελικά κατέληξα στο Volvo... εξέτασα την περίπτωση του Υβριδικού Lexus R450h, το οποίο ήταν λίγο πιο οικονομικό... Όταν βρέθηκα στην αντιπροσωπεία στην Λ.Κηφισίας, ο πωλητής στην προσπάθειά του να μου πουλήσει, μου έδειξε το Φ.Ε.Κ.... το τονίζω... το Φ.Ε.Κ. που ανέφερε για ατέλεια εφ'όρου ζωής (για την ακρίβεια 1 €, όσο δηλαδή το κόστος του σήματος)... Το τήρησαν για 1-2 χρόνια... και σήμερα... μόλις 5 χρόνια μετά... το συγκεκριμένο αυτοκίνητο πληρώνει περί τα 600 € τέλη συν την όποια εισφορά!!! Κοινώς ΔΕΝ ισχύει τίποτα σε αυτό το μπουρ--λο κράτος που ζούμε... Του σηκώνεται κάποιου... κάτι... κάνει "edit" το σύνταγμα... βγάζει ένα Φ.Ε.Κ το οποίο αναιρεί το προηγούμενο... και ΟΟΟΛΑ καλά... Τι λέτε ρε σεις??? Να με τρελάνετε θέλετε??? ![]() ![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Θα πρέπει να γνωρίζετε βέβαια οτι πληρώνει πάντα όποιος έχει την λιγότερη δύναμη....
εδώ και χρόνια ήδη μας έχουν αποδυναμώσει όλοι οσοι έχουν περάσει απο την εξουσία, ακόμη και αυτοί που καίγονται για τα συμφέροντα του Λαού, ακόμη και αυτοι μή έχοντας να προτείνουν τίποτα μας αποδυναμώνουν... |
|
|
|||
|
|||
|
ενω στην Ελλαδα μενεις ανεργος και περνεις 445,45Ευρω/μηνα για 12 μηνες και αν τα δικαιουσε ετσι οπως το κανανε πλεον στην Ολλανδια ομως εχει πραγματικες παροχες στον πολιτη της...
δλδ οταν μεινεις ανεργος το επιδομα ανεργιας σου ειναι ισως και πανω απο το 80% του μισθου που επερνες πριν απουθεις (εχει συμμετοχη και αυτος που σε απολυει οποτε και το σκεφτεται 100φορες πριν σε απολυσει) για τα επομενα 2-3 ισως και παραπανω χρονια... με λιγα λογια μενεις ανεργος στην Ολλανδια και πας ####τουμπες στο σπιτι σου κανεις σεξ με την γυναικα σου αφου εχεις παρει δωρα στα παιδια σου, μιας και θα καθεσαι για τα επομενα χρονια και θα περνεις σχεδον οσα επερνες... ![]() σου βρησκουν και αντιστοιχη δουλεια απλα μπορεις να την αρνηθεις μονο μια φορα μετα σε βγαζουν απο το επιδομα... δυστηχως στην Ελλαδα πληρωνουμε οντως παρα πολλα γενικοτερα σε αμμεσους - εμμεσους φορους πλεον με τους εμμεσους φορους ειναι σιγουρο οτι πληρωνουμε παραπανω και απο την υπολοιπη Ευρωπη...και δεν περνουμε σχεδον τιποτα πισω...σε ολα τα επιπεδα...και αυτοι που δεν πληρωνουν ισως περνουν περισσοτερα απο το Κρατος απο εμας που πληρωνουμε ετσι και αλλιως... Last edited by asotosios; 04-08-2011 at 12:05. |
|
|
|||
|
|||
|
Ο στοχος ποιος ηταν?Να αυξηθουν τα εσοδα του κρατους με τις εκτακτες εισφορες,τα αυξημενα τελη,τον φορο πολυτελειας [ακομα και σε αυτοκινητα των 1400-1500 κυβικων αξιας 20000 euro
].O στοχος επετευχθει?Φυσικα οχι!Ο κοσμος κατεθεσε πινακιδες,σταματησε να αγοραζει αυτοκινητα,ο κλαδος διαλυθηκε,τα τελωνεια αδειασαν και δεν εισπραττουν δασμους,ακομα και κυκλοφορια μειωθηκε λογω του ακριβου καυσιμου.Το αποτελεσμα λοιπον εχει αρνητικο προσημο. Οτι εγινε και με το φιασκο των αποδειξεων....μαζεψτε αποδειξεις για να εισπρατουμε φ.π.α και φορο εισοδηματος,και στο τελος οι υπερογκες επιστροφες φορου ηταν υπερδιπλασιες του φπα που μαζευτηκε..... ![]() Αν δεν υπαρχουν αξιοι οικονομολογοι σε αυτο το κρατος,ας καλεσουμε ''μηχανισμο στηριξης'' και για αυτο......
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
η οικονομικη πολιτικη στη χωρα εχει στοχο την αρπαχτη και οχι την ευημερια... |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Όταν είδαν ότι όπως τα κατάφεραν πήγαινε για φαλίρισμα το κράτος, σου λέει θα χάσουμε τα προνόμιά μας, θα χάσουμε και τους μισθουλάκους μας. Οπότε τι έκαναν, έφεραν το ΔΝΤ, σώθηκαν και αυτοί με ελάχιστες απώλειες και καθίστε εσείς ηλίθιοι να μας τα πληρώνετε. Η κοντοφθαλμία τους μέχρι εκεί φτάνει νομίζω. Αυτούς που έπρεπε να πληρώνουν αυτά που τους αναλογούν και θα ήμασταν όλοι πολύ καλύτερα τώρα, τους έχουν στο απυρόβλητο, γιατί αυτοί τους χρηματοδοτούν. Και η μεγαλύτερη αλητεία τους είναι ότι προσπαθούν μας πείσουν εμάς ότι φταίμε και πολλούς αφελείς τους πείθουν μάλιστα... Ακόμη περισσότερο, όταν τους τα λες αυτά, λένε από τον απλό κόσμο να προτείνει αυτός ποια είναι η καλύτερη λύση, λες και ο καθένας από μας θα πει τι πρέπει να γίνει. Αλήτες και αν δεν ξεκουμπιστούν όλοι τους να φύγουν, θα κάθεστε και θα μιλάτε για επιδόματα ανεργίας στον αιώνα τον άπαντα... |
|
|
|||
|
|||
|
έχει και στην ολλανδία... αθηνών-πατρών??
|
|
|
|||
|
|||
|
ναι,αλλα πας με καραβι...
![]()
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Νεα προσφορα BMW για τα GS | MOYTPO | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 0 | 06-05-2011 19:52 |
| Νεα παγκρήτια μάζωξη??? | gelasios | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 17 | 29-09-2010 20:35 |
| ελλατωματικα φαναρια κυκλοφοριας | athaneco | Γενικά - Αναβάτης | 7 | 10-02-2010 02:12 |
| Αλλαγες στα τελη κυκλοφοριας | georgekostas | Διάφορα | 22 | 02-08-2009 15:38 |
| Νεα μετρα για τους κρατούμενους | wet & dirty | Ανέκδοτα | 13 | 28-02-2009 19:00 |