![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Σώπα ρε φίλε... Γιατί να φύγεις;;;;;;; Μπορεί όπως λές, να "έβγαζες κάποιο;;; θυμό", όμως δεν είσαι ο μοναδικός. Βέβαια είσαι στους λίγους, που μόλις κάποιος σου γυρίσει τα ίδια "πληγώνεσαι" και θέλεις να φύγεις, λόγω ευθιξίας!!!! Κοίτα, όποιος θέλει να φύγει από κάπου (εκτός Γκουαντανάμο), την κάνει και τους γράφει στα αρχόμοια του. Το "τραβάτε με κι ας κλαίω"... Πάντως, κουβέντα να γίνεται... σίγουρα δεν είσαι καλύτερος από μας, αλλά δεν νομίζω να είσαι και χειρότερος... οπότε, κάτσε να λέμε καμμιά μπαλαφάρα να περνάει η ώρα και αρχίζεις την επανάσταση από βδομάδα, που θα κόψουν κι οι βροχές. ΥΓ. Με την καλή έννοια βέβαια... |
|
|||
|
|||
![]()
επειδη τυγχανει να γνωριζω τοσο το νικο(χαρλεα) οσο και τον θοδωρα(τεοος),θεωρω οτι προκειται περι παρεξηγησης!
ολοι ξερουμε οτι ο νικος ειναι ντομπρος και τα λεει χυμα οπως ακριβως τα αισθανεται και πολυ καλα κανει! επισης ξερουμε οτι ο θοδωρης εχει σκληρο λογο και μπορει να παρεξηγηθει ευκολα... ειμαι σιγουρος οτι αν μιλησουν θα τα βρουν σε χρονο ρεκορ... δε θα ηθελα η παρεα να χασει ενα τοσο καλο ατομο-μελος οπως ο νικος! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Συμφωνώ με τους "προλαλήσαντες" !! Να μην διαγραφεί ένα μέλος που τείνει και θέλει να λέει τα πράγματα με το όνομά τους !!!
![]() Αμ πως !!! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ειμαι σιγουρος οτι αν μιλησουν θα τα βρουν σε χρονο ρεκορ...
δε θα ηθελα η παρεα να χασει ενα τοσο καλο ατομο-μελος οπως ο νικος! ![]() Συμφωνο απολυτα. ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Τον πλήρωσε για να του "γκαστρώσει" την σύζυγό του αλλά ... | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Κόσμος | 19 | 04-05-2011 14:09 |
Δείτε τι έφτιαξαν οι "βλάκες" οι Αυστραλοί για να διδάξουν την Ελληνική Μυθολογία | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Πολιτισμός | 13 | 21-02-2011 14:15 |
Έτσι ξεπούλησαν την Ελλάδα!!! | syan | Ελλάδα | 15 | 19-12-2010 12:36 |
για να μαθαινουν οι νεοτεροι "Walter Röhrl" | Alext | Αυτοκίνητο | 5 | 26-05-2009 19:12 |
Ελληνική Επανάσταση του 1821 για να μην ξεχνάμε... | riko46 | Ελλάδα | 4 | 25-03-2009 14:02 |