![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
μονωτικη ταινια στα σημεια που θα δεθει,πρωτη ταχυτητα μεσα,πλαγιο σταντ.τα σκοινια των πλοιων ειναι πολυ ###### πλεον απο την χρηση.
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() Last edited by forester; 11-06-2011 at 07:16. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μόνο μια λύση υπάρχει...να βάλουμε δυο ίδια μηχανάκια στο ίδιο καράβι με 10 μποφόρ το ένα στο κεντρικό το άλλο στο πλάγιο
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Αν αυτό πρόκειται να υποστεί ροπές που θα το ανατρέψουν, προτιμώ το πράσινο
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ε ας είναι καλά το παιδί που έφαγε 3 λεπτά από τη ζωή του να το σχεδιάσει τότε
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Επανέρχομαι, αναθεωρώντας!!! Εν μέρει τουλάχιστον..... Πήγα Κύθηρα το ΣΚ για τον αγώνα του κυπέλου trail ride , με το Βιτσέντζος Κορνάρος, από Πειραιά. 8-9 ώρες ταξίδι. Μαζί μας 50+ μηχανές όλων των διαστάσεων. Παλιά θυμάμαι (είχα χρόνια να μπω σε πλοίο με μηχανή) βάζαμε τις μοτό κολλητά σε "τοίχους" στα πλοία. Τώρα τις είχαν όλες μαζί σε ένα χώρο, και φυσικά οι περισσότερες είχαν μια άλλη μηχανή πλάι τους κι όχι σταθερό σημείο. Όταν πηγαίναμε είχε μπουνάτσα, αλλά στο έλα, ο καιρός ήταν τσαμπουκαλεμένος... Οι μηχανές δέθηκαν με τα γνωστά , αστεία σχοινάκια από τους ναύτες. Τίποτα δεν κουνήθηκε! Εγώ περίμενα "ντόμινο" και καταστροφή, αλλά .... δεν!!!!! Άλλες ήταν στο πλαϊνό κι άλλες στο κεντρικό σταντ. Όλες φορτωμένες! Τελικά, όλα είναι μια ιδέα.... Δεν ξέρω αν το συγκεκριμένο πλοίο έχει κάποια ναυπηγική ιδιαιτερότητα (παρόλο τον καιρό κούναγε ελάχιστα και δεν είχαν πρόβλημα ούτε τα μικρά παιδάκια), αλλά εντυπωσιάστηκα για τη χαλαρότητα του πληρώματος στο θέμα "δέσιμο - ασφάλιση" μοτοσυκλετών. Δεν ξέρω τι θα γινόταν στο Σκυλοπνίχτη, από Νάξο για Κουφονήσια, ας πούμε.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Πριν 4 χρόνια ταξίδευσα από Αμοργό για Κουφονήσι με τον ηρωικό Σκοπελίτη (όσοι έχουν ταξιδεύσει γνωρίζουν. (μάλον σε αυτό αναφέρεται και ο forester)
Βγαίνοντας από το δίαυλο και ενώ προσπαθούσα να δέσω το υπέρβαρο GS με τα λίγα μέσα που υπήρχαν έρχεται ο αλμυροφαγομένος και μου λέει: Αν την δέσεις εσύ μην ζητάς ευθύνες. Φαινόταν τόσο σίγουρος για αυτό που έλεγε που άφησα να την δέσει. Όταν φτάσαμε ήμουνα σίγουρος ότι έκανα την σωστή επιλογή. Επιτρέψτε μου με λίγα λόγια να πω τη γνώμη μου: Έχετε εμπιστοσύνη στα πληρώματα γιατί έχουν μεγάλη εμπειρία, μείνετε όμως για να παρακολουθήσετε το δέσιμο (θα είναι πιο προσεκτικοί). Μην τους αφήσετε να δέσουν το τιμόνι από τα grip Πλαϊνό σταντ 1η και ξεκλείδωτο τιμόνι.Η πίσω ανάρτηση στην χαμηλότερη θέση για να κατέβει το κέντρο βάρους της μηχανής και να μην κάνει μοχλό με το σταντ. ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ |
|
|||
|
|||
![]()
..
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
εχασα το εγχειριδιο-bookservice της μηχανης | g650gs-kesariani | Απαραίτητα έγγραφα | 9 | 13-05-2011 00:55 |
Μποτες μηχανης | NIKOS PAPADOPOULOS | Ζήτηση | 11 | 10-03-2011 11:55 |
Αυτοκόλλητο μηχανης απο ταξίδι ISTANBUL | Mits70 | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 12 | 15-10-2010 00:54 |
χρησιμοποιημενο λαδι μηχανης, που το πεταμε? | athaneco | Τεχνικά θέματα διάφορα | 9 | 06-02-2010 19:55 |
Ανταλλαγη μηχανης.... | georgekostas | Χιούμορ | 8 | 31-08-2009 20:30 |