GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Γενικά > Ελλάδα και Κόσμος > Ελλάδα

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιό 07-07-2011, 19:13
BOXER Ο/Η BOXER βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jul 2009
Περιοχή: Μοσχατο
Μoto: R1200gs
Προεπιλογή Απάντηση: ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ!!! (ΙΟΥΝΙΟΣ 2011)

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP Εμφάνιση μηνυμάτων
Κι εγω ετσι γελαω με την επιλεκτικη σου αποψη περι αξιοπιστιας!!!!

Θεωρεις τιποτα άλλο αξιοπιστο περαν της δικιας σου γνωμης κι αντιληψης???

Γιωργο θα σε μαλωσω !!!
Αυτο ειναι μια προταση που πρεπει να λεμε "εμεις" σε εσενα .
Σε παρακαλω να μην αντιστρεφεις τα... πραγματα !!!

Θεωρεις τιποτε άλλο αξιοπιστο περαν των μονταρισμενων βιντεο? Αμφιβαλλω!!!
Διοτι αν εκανες τον κοπο να κανεις μια αναζητηση στο νετ θα ευρισκες τις ιδιες πληροφοριες απο ξενους δημοσιογραφους και περιοδικα (ΤΙΜΕ, Wall street journal, BBC)

Αναφερεσαι πραγματικα σε πολυ αξιοπιστα ΜΜΕ (Μεσα Μαζικου Εκμαυλισμου, τα αποκαλω εγω) , και καθολου ελεγχομενα !!!

Εισαι και εσυ απο αυτους που πιστευουν και λενε πχ:
Α, αφου το ειπαν στο BBC ετσι ειναι. Δεν χωρα αμφισβητιση καμμια.
Μασημενη τροφη δηλαδη... Αυτα που σου ειπα στο προηγουμενο μου ποστ.
Μολις με επιβεβαιωσες!!!

πολυ πριν γινει πρωθυπουργος ο ΓΑΠ, εκει καπου στην δεκαετια του '80!.
Αλλα ειπαμε, η αληθεια ειναι αληθινη μονον οταν συμφωνει μαζι μας!!!

Δεν πειραζει κανε υπομονη μεχρι τις εκλογες του 2013!!!!
Reply With Quote
Παλιό 07-07-2011, 19:13
ntinopoulos Ο/Η ntinopoulos βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: NIKEA-PIREAS
Μoto: 1200gs

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ortho Εμφάνιση μηνυμάτων
Εγώ ξέρω ότι αντιεξουσιαστής στην εξουσία είναι ο ΓΑΠ.

Αυτό που δε μπορώ να καταλάβω ρε Κώστα είναι για ποιό λόγο είσαι μονίμως των άκρων όταν αφορά τη δράση των ΜΑΤ;!

Οταν με τα βαλιτσάκια της ΕΥΠ έπιασαν τους "στοιχηματατζήδες", πόσο δύσκολο είναι να μαντρώσουν τους "μπαχαλάκηδες"; Αυτό δε σου προκαλεί καμία έκπληξη;!

Η δράση των "μπαχαλάκηδων" με ενοχλεί κι εξανίσταμαι, αλλά αυτοί είναι χουλιγκάνοι, αλήτες, πρεζόνια, παρακρατικοί, όπως θες πες τους.
Αλλά η αστυνομία είναι συγκροτημένη δύναμη που οφείλει να ενεργεί με κανόνες. Να τους πιάσουν και να τους χώσουν μέσα, κι αν όντως υπάρχουν και καλόπαιδα πλουσίων να μας πουν τα ονόματά τους.

Δεν είναι δυνατόν σε κάθε κινητοποίηση να τα κάνουν μπάχαλο και να πέφτουν τα γκλομπ των ΜΑΤ όπου να'ναι.

Να βγουν να πουν καθαρά, δε μας επιτρέπουν να τους πιάσουμε γι'αυτό και γι'αυτό το λόγο.

Αλλιώς δεν υπάρχει καμία δικαιολογία να σπάνε κεφάλια.

Οσο για το Γερμανό ηλικιωμένο που έχασε το μάτι του, αν αποδειχτεί ότι δε συμμετείχε σε φασαρία, θα τον πληρώσουν χρυσό.
χιλια μπραβο που επιασαν τους στοιχηματζηδες και μακαρι αυτοι να τιμωρηθουν οποως τους αναλογει!
αλλα αν τη βγαλουν λαδι με ανωτατες παρεμβασεις και αστειες δικαιολογιες απο τις δικαστικες αρχες,και αυτη η διδικασια συλληψης-απαλλαγης επαναληφθει καμια δεκαρια φορες ακομη,να σαι σιγουρος οτι κανεις δε θ ασχοληθει ξανα με τη συλληψη τους...
Reply With Quote
Παλιό 07-07-2011, 19:18
ntinopoulos Ο/Η ntinopoulos βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Περιοχή: NIKEA-PIREAS
Μoto: 1200gs

Απόσπασμα:
Γιώργος Αυτιάς: Και έχετε κάνει πολλές δουλειές, έτσι δεν είναι;

Γιώργος Παπανδρέου: Πολλές δουλειές έχω κάνει, πολλών ειδών δουλειές, και ως φοιτητής, και ως μετανάστης.

Γιώργος Αυτιάς: Όπως;

Γιώργος Παπανδρέου: Να σας πω, όλες τις δουλειές έχω κάνει στην Σουηδία, με τους περισσότερους μετανάστες, ήμασταν καθαριστές. Έχω καθαρίσει την μισή Στοκχόλμη.

Στον Καναδά ήμουν κηπουρός, δούλεψα σε βενζινάδικο, υλοτόμος, οικοδόμος, σε εργοστάσιο τσιμέντων, έχω δουλέψει ελαιοχρωματιστής, στην Αμερική έχω δουλέψει σε εστιατόριο όπου μαγείρευα και, στην Αγγλία, δούλευα σε τουριστικό γραφείο. Και βεβαίως, έχω δουλέψει και ως καθηγητής κοινωνιολογίας σε διάφορα ιδρύματα.
...................................................................................................

Γιώργος Παπανδρέου: Είναι πολύ δύσκολο να πιάσει το χέρι σου, να μπει στη λογική της δουλειάς. Εγώ ξεκίνησα, την πρώτη μου δουλειά στα 16. Είναι άλλο, να έχουν πιάσει δουλειά τα χέρια σου, να έχεις πάρει τον πρώτο σου μισθό, να ξέρεις τι σημαίνει αυτό. Και είναι άλλο, στα 30 σου, να μην έχεις δουλειά.

Γιώργος Αυτιάς: Από τα 16 ένσημα κ. Πρόεδρε;

Γιώργος Παπανδρέου: Από τα 16 δεν είχα πάρει ένσημα εκεί, στο βενζινάδικο που δούλευα δεν πήρα ένσημα, δεν υπήρχε η διαδοχική ασφάλιση.

Γιώργος Αυτιάς: Το πρώτο μεροκάματο το θυμάστε;

Γιώργος Παπανδρέου: Το πρώτο μεροκάματο ήταν 2 δολλάρια την ώρα επί 8 ώρες, δηλαδή 16 δολλάρια.

Γιώργος Αυτιάς: Επί 8 ώρες, στην Αμερική ήταν αυτό ή στη Σουηδία;

Γιώργος Παπανδρέου: Στον Καναδά.

Γιώργος Αυτιάς: Στον Καναδά ήταν.

Γιώργος Παπανδρέου: Στον Καναδά ήταν, ναι.

Γιώργος Αυτιάς: Έχετε απολυθεί ποτέ από τη δουλειά σας κ. Πρόεδρε, εκείνες τις δουλειές που κάνατε;

Γιώργος Παπανδρέου: Όχι, δεν έχω απολυθεί, αλλά βεβαίως ...

Γιώργος Αυτιάς: Δεν έχει γευτεί την πίκρα του απολυμένου, γιατί είναι πολλοί απολυμένοι στην Ελλάδα κ. Παπανδρέου για πολλά χρόνια.

Γιώργος Παπανδρέου: Ναι, έχετε δίκιο.

πηγη: __ / Γιώργος Α. Παπανδρέου :: Προσωπικός Κόμβος \ __

Ως γνωστον (υπαρχουν οι σχετικες αναφορες στο διαδικτυο) ο ΓΑΠ υπηρξε για πολλα χρονια μεταναστης στην Σουηδια και στον Καναδα οπου κι εργαζοταν και πληρωνοταν κανονικα οπως ολοι οι μεταναστες!
το γιαπι το πυλοφορι το μυστρι...
ρε συ γιωργο,πλακα μας κανεις με τον καθυστερημενο?
αυτος ακομη τον ελευθερο χρονο του παιζει με transformers...!
Reply With Quote
Παλιό 07-07-2011, 19:35
BOXER Ο/Η BOXER βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jul 2009
Περιοχή: Μοσχατο
Μoto: R1200gs

Απόσπασμα:
Πολυ σωστα τα λες σε αυτο με τα κοκκινα, αρκει τα φιλτρα να ειναι καινουρια (¨η να αλλαζονται συχνα) και να δουλευουν συμφωνα με τον κατασκευαστη τους και οχι συμφωνα με την μουργα που εχουν επανω τους!!!! τοτε προξενειται βλαβη στον κινητηρα και μαλιστα σοβαρη και πολυεξοδη!

Η νεα ταξη πραγματων.......τι ειναι παλι αυτο?

σημ. Δεν παρεξηγουμαι τοσο ευκολα αγαπητε μου οσο η συζητηση δεν εχει ειρωνιες και προσωπικες μειωσεις!! Οι μεταξυ μας συζητησεις δενε χουν αυτα τα ασχημα στοιχεια. Μην φοβασαι και προχωρα στην συζητηση μας λοιπον!
Τωρα δεν σε πιστευω με τιποτα. Δεν υπαρχει περιπτωση να μην το εχεις ξανα ακουσει !!!
Οτι την ζεις (την ζουμε) δεν χωρα αμφιβολια...

Ειναι αυτο που ζουν ολοι οι πολιτες και σε ολες τις χωρες του κοσμου.
Κοιτα γυρω σου, δες την χωρα μας, δες την παγκοσμια κατασταση και απλα... προβληματισου με τα κατορθωματα τους και τα σχεδια τους...!!!
Reply With Quote
Παλιό 07-07-2011, 21:42
gsmaniac Ο/Η gsmaniac βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2009
Περιοχή: πειραιας
Μoto: GS1200adve - BMW2002 MONT 1973

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ntinopoulos Εμφάνιση μηνυμάτων
το γιαπι το πυλοφορι το μυστρι...
ρε συ γιωργο,πλακα μας κανεις με τον καθυστερημενο?
αυτος ακομη τον ελευθερο χρονο του παιζει με transformers...!

εγω νομιζω οτι παιζει ΜΑΤ-ΓΕΡΟΝΤΙΑ.....
δεν ειναι καθυστερημενος....προδοτης και αλητης ειναι
Reply With Quote
Παλιό 07-07-2011, 21:45
Senior Member

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από frits Εμφάνιση μηνυμάτων
E ! εντάξει να δεχτώ ότι αν η αστυνομία δεν έπρατε έτσι υπήρχει κίνδυνος να μπουκάρει ο κόσμος στην Βουλή και να διαλυθούμε τελείως, αυτή είναι εν κατακλείδι- και η άποψη όσων δικαιολογούν τα έκτροπα των Ματατζήδων.
Αλλά να λες ότι δεν έχουμε αποτέλεσμα ακόμα είναι τουλάχιστον τραγικό.

Σου έχω πει πολλές φορές ότι δεν είναι δυνατό να πιστεύεις ότι αυτοί που έφεραν την χώρα εδώ (μαζί και με τους άλλους) δεν είναι δυνατό σήμερα να μπορέσουν να κάνουν κάτι σωστό...

Είναι σαν να βάλει εσένα ο Παναγιωτόπουλος να πουλάς ΒΜW ατο μαγαζί του.

Δυστυχώς δικαιώθηκα και τώρα τι άλλαξε, ο Παπακωνσταντίνου δηλαδή πέτυχε στο ΥΠ.ΟΙΚ. και τώρα πήγε να πετύχει και στο νέο του πόστο...
ψηλη μεν.....σουπια δε
Reply With Quote
Παλιό 07-07-2011, 22:26
gemara Ο/Η gemara βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Περιοχή: Γλυφάδα
Μoto: [Piaggio Vespa P150X] [R26 '56] [R51/3 '54] [R60/2 '66] [R69S '61] [R1200GS]

Απόσπασμα:
...
Θεωρεις τιποτα άλλο αξιοπιστο περαν της δικιας σου γνωμης κι αντιληψης??? Θεωρεις τιποτε άλλο αξιοπιστο περαν των μονταρισμενων βιντεο? Αμφιβαλλω!!!
Καλά, άστηνα τη δικιά μου γνώμη και αντίληψη, ζω στον κόσμο μου. Και το "λεφτά υπάρχουν" μονταρισμένο είναι. Μην ασχοληθείς καν με όλους αυτούς που γράφουν εδώ μέσα, στην κοσμάρα τους κι αυτοί, μπεμβεδάκιες είναι. Δες, διάβασε όλων των άλλων ανθρώπων που ζούνε στην Ελλάδα...

Απορίας άξιον βέβαια είναι το τι σου έχει τάξει το ΠΑΣΟΚ και το υποστηρίζεις με τόση θέρμη τώρα που πνέει τα λοίσθια, βγάζεις και δουλευταρά τον αλήτη και καθυστερημένο που επιεικώς ονομάζουν οι Κώστηδες.

Γιατί αν δε σου' χει τάξει...
Reply With Quote
Παλιό 07-07-2011, 22:54
Senior Member

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από gemara Εμφάνιση μηνυμάτων
Καλά, άστηνα τη δικιά μου γνώμη και αντίληψη, ζω στον κόσμο μου. Και το "λεφτά υπάρχουν" μονταρισμένο είναι. Μην ασχοληθείς καν με όλους αυτούς που γράφουν εδώ μέσα, στην κοσμάρα τους κι αυτοί, μπεμβεδάκιες είναι. Δες, διάβασε όλων των άλλων ανθρώπων που ζούνε στην Ελλάδα...

Απορίας άξιον βέβαια είναι το τι σου έχει τάξει το ΠΑΣΟΚ και το υποστηρίζεις με τόση θέρμη τώρα που πνέει τα λοίσθια, βγάζεις και δουλευταρά τον αλήτη και καθυστερημένο που επιεικώς ονομάζουν οι Κώστηδες.

Γιατί αν δε σου' χει τάξει...

λες να δουμε τον γιωργο υπουργο;;;;;;;;;
Reply With Quote
Παλιό 07-07-2011, 23:20
gemara Ο/Η gemara βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Περιοχή: Γλυφάδα
Μoto: [Piaggio Vespa P150X] [R26 '56] [R51/3 '54] [R60/2 '66] [R69S '61] [R1200GS]

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από gsmaniac Εμφάνιση μηνυμάτων

λες να δουμε τον γιωργο υπουργο;;;;;;;;;
Εντάξει, εσυ το παράκανες! Μπορεί να μας παραμυθιάζει, να του τα χώνουμε, αλλά δεν είναι δα και σα δαύτους! Αλίμονο!
Reply With Quote
Παλιό 07-07-2011, 23:47
REK Ο/Η REK βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Aug 2010
Περιοχή: ΚΑΝΤΖΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
Μoto: BMW GS1200 ADV

Απόσπασμα:
για τον φιλο REK
Το ειχα γραψει και πιο πανω, 6000-10000bar πιεσης νερου πανω σε ανθρωπινο σωμα εχει πολυ ασχημες επιπτωσεις, ισως χειροτερες των δακρυγονων κι αλλων μεσων καταστολης.

''Τα πιο πρόσφατα "ευρωπαϊκά" θύματα είναι ο Dietrich Wagner, 66χρονος συνταξιούχος στη Στουτγκάρδη, ο οποίος έχασε το αριστερό του μάτι και κινδυνεύει να χάσει και το δεξί. Ο 66χρονος τραυματίστηκε από χρήση αντλίας νερού στις μεγάλες διαδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν στις 30 Σεπτεμβρίου 2010 εναντίον του αμφιλεγόμενου σχεδίου "Stuttgart 21".

Δες το ����� ���... ���������!

Υπαρχουν ομως κι αλλοι τροποι κατυαστολης, οι.......ηχητικοι!!! Οπου τυμπανα αυτιων τρυπανε κι ακοες χανονται

Κυριο ξενο αρθρο εδω Police experiment with new weapon on protesters during G-20 - Allison Kilkenny - Unreported - True/Slant

η μεταφραση του εδω Για τα νέα όπλα καταστολής διαδηλώσεων που δοκιμάστηκαν στην αντι-G20 του Pittsburgh � Πρακτορείο Rioters

Συν ονόματε,η αλήθεια είναι οτι η τόσο υψηλη πίεση νερου προκαλεί όλα αυτα τα οποια περιγράφουν τα link που έχεις παραθέσει,αλλά δεν υπάρχει ενδιάμεση λύση?δλδ εαν η πίεση ηταν μικρότερη θα είχαμε τα ίδια αποτελέσματα?
οι πλαστικές σφαίρες δλδ εαν βρούν "κατα λάθος" δλδ ανθρώπινο μάτι δεν προκαλούν βλάβη?τα μέχρι σημερα "μέσα καταστολής" γκλοπς & τα λοιπά δεν δημιουργουν παρόμοια και ισως χειρότερα αποτελέσματα?
έγω νομίζω πάντως οτι όλα έχουν να κάνουν με το τρόπο που θα αποφασισει η εκαστοτε αρχή να τα χρησιμοποιεισει και το ποιοι θα τα εφαρμόσουν..
Reply With Quote
Απάντηση

Κανόνες καταχώρησης