![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Παμε σιγά σιγά????
![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
καλο καφε παιδια...
|
|
|
|||
|
|||
|
Να μαζευόμαστε σιγά σιγά...??
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
δυστηχως ιατρικες εξετασεις (ρουτινας βεβαια) μας κρατανε μακρια....και την αλλη βδομαδα ειμαι εξω με την δουλεια...οποτε τα λεμε την μεθεπομενη
![]() Φιλια και χαιρετισμους σε ολους! |
|
|
|||
|
|||
|
Που είναι ο μούτσος ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Καλησπέρa ... γυρίσαμε κι εμείς ...
|
|||
|
|||
|
Πολύ ωραία περάσαμε και εχθές στον καφέ και σήμερα στο φαγητό !!!
Καταλάβατε πόσες ώρες τρώγαμε !! Πλάκα κάνω ....έτσι !!!!
|
|
|
|||
|
|||
|
Κι εγώ έχω γυρίσει αλλά καταπιάστηκα με τις ΒΤ2, Zumo και iPhone συνδεσμολογίες και καταλαβαίνετε.... ξεχάστηκα....
![]() ![]() Ωραία κι απόψε με την παρεούλα... με το καλό στην επόμενη !! ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
καλή η παρέα , ωραία τα φαγητά , ευτυχώς το βραδάκι είχε δροσούλα μετά το φαγητό !!!!
staga ευχαριστούμε για τα παγωτά !!!! |
|
|
|||
|
|||
|
Εγώ αυτό που δεν έχω καταλάβει γιατί αλλάζετε συνεχώς στέκια. Ποιους φοβάστε και κρύβεστε.
Πάω στον Άλιμο χθες και έμεινα με τη χαρά. Όλο Honda ήταν μαζεμένα. Άντε μετά να σας ψάχνω στον Πειραιά. Όμορφη βραδιά καταπληκτική παρέα. Ευχαριστούμε Σταύρο για το κέρασμα................. |
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Θεσσαλονικιωτικος καφες??? | jarhead | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 12 | 08-07-2011 18:06 |
| ο καφες και το μ......ι | jimm | Ανέκδοτα | 13 | 12-05-2011 20:35 |
| ο καφες της τεταρτης αυτη την...τεταρτη!!! | ntinopoulos | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 98 | 20-03-2011 18:24 |
| Βολιοτικος καφες!!! | alx_k | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 47 | 22-03-2010 11:31 |