Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από xampos
ευχαριστω ! αν και δεν πιστευω στις τιμες που με λες αν δεν τις δω ο ιδιος απο κοντα ! εμενα με ειπε για 16 χιλιαρικα φουλ εχτρα ΧΩΡΙΣ ΤΙς ESA ΟΜΩς !
τελος παντων ! επειδη εγω δεν εδωσα ολα τα λεφτα που κοστιζει η μοτοσυκλετα αλλα εδωσα την ΔΙΑΦΟΡΑ λογω ανταλαγης που εγινε ....ειμαι απολυτα ικανοποιημενος με αυτο που πηρα σε σχεση με αυτο που εδωσα !
παιδια το μηχανακι οσο αφορα την ευστροφια του μοτερ κ την ροπη του σε σχεση με το προηγουμενο μοντελο απλα δεν παιζεται !εχει ροπη απο πιο χαμηλα κ νομιζω πως εχει και αρκετα μετα τις 5 000 στροφες που το παω ακομα λογω στρωσιματος ! για σιγουρα θα σας πω εντυπωσεις μετα το στρωσιμο οπου κ θα το ανοιξω λιγο παραπανω 
|
προς
Απο κοντά δύσκολο,τηλεφωνικά όμως εύκολο.και στα Χανιά μου έδιναν triple black στα 16500,κι εννοείται με esa αλλα και στην Αθήνα τα ίδια.16000 το απλο φουλ,16500 το triple.αφού κάνουν δώρο γύρω στα 1500 ευρω έκπτωση απο την αρχική τιμη της μηχανής,στα gs αυτο και με φουλ έκδοση πακέτο.με esa δηλαδή.
http://www.e-go.gr/wmotors/articles.asp?catid=15695&subid=2&pubid=6908017 η προσφορά πήρε παράταση είχα ακούσει και για Αύγουστο και γενικα δε νομίζω να το κόψουν αυτο,έχουν κάνει έξυπνες κινήσεις για να ανεβάσουν τις πωλήσεις εν καιρο κρίσης.
Το adv 18.170 το έπαιρνα φισκα κι αυτο.
Όπως και να χει όμως η ουσία ειναι να χαρεις την μηχανη σου,καλές βόλτες,καλα χιλιόμετρα.