![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Aυτός είναι ο σωστός τρόπος τρόπος ανάρτησης τέτοιου τύπου ανακοινώσεων...Στάλθηκε η ανακοίνωση στους admin, η την εντόπισαν μόνοι τους δεν έχει σημασία και αναρτήθηκε επίσημα όπως επιβάλλεται σε ανάλογες διοργανώσεις. Όλα τάλλα είναι χωριάτικη κουτοπονηριά και ....αμπελοφιλοσοφίες.
Ο νοών νοείτω.... Εμένα αυτός ο τύπος δεν μάρεσε από τη φασαρία που προκάλεσε όταν ανέβαινε Θεσ/νίκη για το Νώντα, αλλά τέλος πάντων. Αααααααααααα...............!!!!!!!!!!!!!!!!! Τάπα και ξέσπασα, 2 φορές δεν πρόλαβα! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Last edited by megalopsyxos; 07-10-2011 at 22:58. |
|
|||
|
|||
![]()
Τα τριγωνάκια μην ξεχάσεις...
![]() ![]() ![]() CPS Sent from my iPhone 4 using Tapatalk |
|
|||
|
|||
![]()
Παρών κι εγώ...
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μέσα σε όλα.
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() Μήπως να δείρουμε κάποιον εκεί που θα πάμε , μια και θα είμαστε και περισσότεροι ; |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() εκει τον νου σου εσυ...στην φαρμακευτικη αγωγη για το after....
![]() |
|
|||
|
|||
![]() κι εγω μεσα βεβαιως βεβαιως με τετοια ομαδα!
![]() ![]() δεν ειχε αλλες ωρες με το R1200R ρε γμτ....κ το γουσταρα μια βολτιτσα ![]() Του Αλεκου του πε κανεις οτι θα χει και τσιπουρακι με μεζε? δεν τον βλεπω ακομα! Aleckaaaaaaaaaaaaannnnnnn!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
|||
|
|||
![]()
μέσα και εγώ δήλωσα ήδη στις δραστηριότητες
|
|
|||
|
|||
![]()
Με τους παρόντες παρών.
![]() Απόσπασμα:
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ημέρα Αγάπης του GS Forum No2 (15 Μαΐου 2011) | Arkas | Κοινωνική ευαισθησία | 211 | 02-06-2011 14:19 |
Το GS Forum κόβει την πίτα του και στη Βόρεια Ελλάδα στις 5-6-7/3/2011 | Sakis | "Το ... κοπή τη πίττα" | 415 | 14-03-2011 17:07 |
GS Forum πίτα, 12 - 13 Φεβρουαρίου 2011 Φωτό Βίντεο | gepol | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 171 | 25-02-2011 21:52 |