![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Γιατι εχεις τετοια "αποψη" για το θεμα ![]() Και σοβαρο δειχνει να ειναι, αλλα και βασιμο. Αν φυσικα αυτη σου η "θεση" πηγαζει, λογο των υποταγμενων- χωρις σθενος- προδοτων αλλα και χωρις πολιτικη βουληση και θεληση, σκατοπολιτικων μας, τοτε ναι. Θα συμφωνισω μαζι σου. Και εγω αυτους φοβαμαι, και πιστευω οτι αν αντιμετωπισουν και αυτο το τοσο σοβαρο θεμα, με τον ιδιο τροπο που αντιμετωπιζουν τοσα και τοσα, θεματα ολες αυτες τις δεκαετιες ![]() Τουλαχιστον, μην εισαι τοσο... προκλητικος! |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
+1200 |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Πάντως εγώ πήρα ένα <<χαρτί>> όπως ανέφερα. Εάν κάποιος πιστεύει ότι αξίζει …1 τρις δολάρια (670 δις ευρώ) μπορώ εύκολα να του το πουλήσω μόνο με …100.000 US $ (cash) !!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Δηλαδη θελεις να μου πεις, οτι εσυ σαν αστυνομικος και εγω σαν μηχανικος, ακομα και αν τα διαβασουμε χιλιες φορες, θα τα ξερουμε καλυτερα απο ολους που ασχολουνται και τρεχουν το θεμα ![]() ![]() ![]() Ανθρωποι οπως, δικηγοροι, οικονομολογοι, τραπεζιτες κτλ κτλ Ανθρωποι σπουδαγμενοι και που η δουλεια τους ειναι αυτη ακριβως. Δεν νομιζω Τακη ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Μου δίνεις 1τρις δολάρια για να σου δώσω 670 δις ευρώ? Κι αν όχι 1τρις, όποια άλλη υποδιαίρεση θέλεις. Ανοικτός και σε όποια ανάλογη συναλλαγή μαζί σου… ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Τα πράγματα είναι απλα. Η λύση περίπλοκη...
Η εκκαθάριση της τράπεζας της ανατολής, δεν ολοκληρώθηκε ποτέ, όπως προκύπτει από τα σχετικά δημοσιευμένα έγγραφα. Κι αν είχε γίνει, θα υπήρχε σχετικό έγγραφο και η ΕΤΕ θα είχε απαντήσει προ πολλού...... Αλλά αφού η ΕΤΕ δεν διαθέτει τέτοιο έγγραφο, προέκυψε όλη αυτή η ιστορία που βασίζεται ακριβώς στην μη ολοκλήρωση της εκκαθάρισης! Ασφαλώς και δεν πρόκειται να εισπράξει κανένας , τίποτα!!!! (3 αρνήσεις, άρνηση ![]() ![]() ![]() Το καλό είναι ότι η τράπεζα της Γαλλίας εμπλέκεται παντού, ακόμα και σήμερα!!! ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Για εσένα και γενικά κατοίκους βορείων προαστίων η τιμή της μετοχής μου καθορίζεται (από εμένα βέβαια ![]() ![]() ![]() ![]() Αυτή είναι η μόνη συναλλαγή που μπορούμε να έχουμε μεταξύ μας. ![]() H τιμή των 100.000 US $ που ανέφερα παραπάνω είναι για τους φτωχούς …ως βοήθημα… Από εξυπνάδες με την ισοτιμία του εύρο καλά πάμε, εγώ όμως συναλλάσσομαι μόνο σε δολάρια Ηνωμένων Πολιτειών και Ελβετικά φράγκα… ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() Τις μεγαλύτερες βλακείες όπως και τα μεγαλύτερα ψέματα τα έχουν εκστομίσει πτυχιούχοι . Δεν μου λέει τίποτα εάν κάποιος ψευδόμενος έχει και πτυχίο-α… ![]() Τώρα με ανθρώπους που αρνούνται να διαβάσουν οι ίδιοι και σχηματίζουν γνώμη από γνώμες άλλων …παύω να συζητώ . ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Προς όλους τους ταξιδευτές.....! | Alfa7 | Info ταξιδιών εξωτερικού | 20 | 23-01-2013 16:20 |
Το πρωτο ταξιδι της υπολοιπης ζωης μου!!! | sintarta | Ταξίδια στο εξωτερικό | 181 | 24-05-2012 22:46 |
ταξιδιαρης........ | gsmaniac | Ταξίδια στο εξωτερικό | 38 | 26-07-2010 22:23 |
Αξιολογούνται οι οίκοι αξιολόγησης! | Michael Chatzilias | Επικαιρότητα | 1 | 04-05-2010 15:59 |
Ταξιτζης!!!!!!!!!!!!!! | riko46 | Χιούμορ | 10 | 09-04-2009 23:05 |