![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Αν και είναι 1200, o Ιταλός δεν το έβαψε αλλά το ανανεώσε πολύ καλά, (κατά την προσωπική μου άποψη) και πλησιάζει προς την χιονάτη που σκέφτονται μερικοί.
Σε αυτή τη περίπτωση όμως έχει πολύ δουλειά ο eytyxios Wraaaaaaaaaaaapping!!!!!! - ADVrider |
|
|||
|
|||
![]()
Αντε με το καλο, καλη επιτυχια
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() Και συνεχιζόυμε...Απο την τετάρτη ηταν έτοιμα τα πράγματα αλλά λόγο εργασίας που είχαμε καταφέραμε σήμερα να ξεκινήσουμε την μοντα....... ![]() Επί το έργων το παλικάρι ........ ![]() Και το χρώμα αυτής alpine white το χρώμα του επετειακού που σταμάτησε η παραγωγή του το 06..... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Και επειδή μας έχει συνεπάρει η μοντα ξεχαστηκαμε και δεν τραβηξαμε πολλές φωτό.. ![]() ![]() Χωρίς τα γραμματα βέβαια είναι σαν να τις λείπει κατι αλλα έχουμε μεριμνήσει...ΕΥΤΥΧΗΗΗΗΗΗΗΗ...... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Έτοιμος φιλαρακι μου καλα ταξίδια να έχεις μαζί της .......... ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
όμορφο το κάνατε ρε!!!
Μπράβο!!!!! |
|
|||
|
|||
![]()
Πως της παει το λευκο!!!
|
|
|||
|
|||
![]()
Να δεις τι μου θυμίζει το χρώμα... τι μου θυμίζει....
![]() ![]() ![]() ![]() Βέβαια αλλιώς κάθεται στο 1200.... ![]() ![]() Καλορίζικο μοτοβ----εεε!!!! ![]() ![]() CPS Sent from my iPhone 4 using Tapatalk |
|
|||
|
|||
![]()
πολύ ωραίο χρώμα, μπράβο παιδιά
![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Νίκο την έκανες πανέμορφη την κούκλα!!!!Φαντάζομαι χάνει στις photo και πρέπει να δείχνει αρκετά μεγάλη από κοντά λόγο χρώματος!!!Αναμένουμε το τελικό αποτέλεσμα με τα αυτοκόλιτα!!!
|
|
|||
|
|||
![]()
Ομορφιες ομορφιες βαλε σκορδο θα στη
φανε οι 1200ρηδες ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
ΜΟΝΤΕΛΙΣΜΟΣ-ασχολείται κανείς ;;;;;;; | sotos | Διάφορα | 13 | 12-04-2012 20:31 |
nivo....paco.... | PACO | Τεχνικά θέματα διάφορα | 65 | 16-12-2011 13:51 |
ΣΚΥΤΑΛΟΔΡΟΜΙΑ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΩΝ για ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ | frits | Κοινωνική ευαισθησία | 4 | 11-12-2011 14:59 |
ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟ: ΓΕΝΕΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΛΗΘΥΣΜΙΑΚΟΣ ΑΦΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ | ckalfas | Ελλάδα | 3 | 27-02-2011 21:52 |
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΒΥΘΟΥ(ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ) | MARK | Επικαιρότητα | 4 | 03-08-2010 16:20 |