![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
[quote=Vagelis Gar;582267]Πλέον οι εξορμήσεις σου Αργυράκο μου θα έχουν και έναν ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ φωτογράφο
.Να είστε-μαστε όλοι καλά παιδιά για να ζούμε με κάθε μας ανάσα αυτά που μας προσφέρει απλόχερα η ζωή.[/QUOTE] |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Ευχαριστώ Δημητρό μου....
Να δω πότε θα μας αξιώσεις ο Θεός, ώστε να κάνουμε μαζί μια μοτο-βόλτα, και να βάλω εσένα και την βασιλομήτωρ μέσα στο κάδρο μου!!! ![]() ![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Υγεία και θα μου κάτσει που θα πάει.
![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Δεν υπάρχει λέμε.... να χρησιμοποιήσω εκφραση της μόδας....
Δεν υπάρχει λοιπόν αυτό που ζήσαμε το Σαββατοκύριακο που πέρασε, Αργύρη, Γιάννη, πολύ-πολύ, χάρηκα που σας ξαναείδα! Γιαννάκη μου είπαν ότι θα έχεις φύγει κ όλο αυτο σκεπτομουν: γιατί δεν το ειπα πιο πριν στους Φριτσαίους.. Αλλά να έβλεπες την Ξανθή μόλις είπα να έρθουμε... πέταξε από χαρά... Χρήστο , Σωτήρη, Φώτη και το Καφρικα team.. χαρηκα που σας γνώρισα... Πολύ γαστριγαρμική μας βγήκε η Καρδίτσα! ![]() Last edited by siraxanz; 24-01-2012 at 22:38. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() Και εγώ χάρηκα ΤΑΜΑΛΑ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Αλλη μια επιτυχημενη εξορμηση απο αυτες που μονο ο Αργυρης ξερει να διοργανωνει με πολλες εκπληξεις. Ωραιες διαδρομες ωραια μερη και στο τελος.....κοψιδοχαρες.Συναντηση και γνωριμια με νεους φιλους - Φωτη , Γιαννη , Χαρη , Στρατο , Ξανθη - ειστε μεσα στην καρδια μου και ελπιζω να σας ξαναδω συντομα.
Πωπω παιδια ευτυχως που ο Αργυρης δεν προλαβε να φωτογραφησει ολα τα πιατα.Οσα διακρινονται ειναι απο μια στρωση γιατι αλλιως θα γινομαστε ρεζιλι στο φορουμ. Αρκει να σας πω οτι ο μαγαζατορας στο τελος δεν ειχε τιποτα στα ψυγεια του ο δε μικρος που μας σερβιρε θα μας θυμαται για καιρο αφενος απο τα καψωνια που του εκανε ο Γιαννης αφετερου γιατι φοβηθηκε οτι πιθανον θα φαμε και τον ιδιο.
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||