![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Mόλις διάβασα ότι στην Λίμνη Πλαστήρα θα γίνει ο 1ο Πανελλήνιος Αγώνας Enduro 2012!!! Mιλάμε ότι θα γεμίσει η περιοχή μηχανές.!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
δηλαδη θα περασουμε να ριξουμε ενα βλεφαρο?
|
|
|||
|
|||
![]()
Μαναχος Αργύρη γιατί έχω καιρό να το στρίψω και λέω να του πιω το αίμα το adve θα βγάλουν καπνούς τα λάστιχα και μιας και φτάνει ο καιρός της αλλαγής......εεεεεεε ας τα πάρω στο χέρι
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Λοιπόν ομάδα, για συντονιστούμε...
Αύριο Κυριακή, θα είμαι 10.15 μέχρι της 10.30, στο σταθμό με τα τραίνα της Καρδίτσα(Τέρμα Καραισκάκη)!!! Μετά της 10.30, φεύγουμε και πάμε στο επόμενο σημείο που έχουμε ραντεβού, ώστε σύσσωμο το γκρουπ, θα ξεκινήσουμε για με Μεγάλη Μοτοβόλτας μας!!! ![]() ![]() ![]() Παρακαλώ να είστε γεμάτοι από βενζίνα και όρεξη!!! ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΦΑΓΑΝΟΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΣΤΡΙΦΤΕΡΟΣ ΑΤΙΜΟ ΠΑΙΔΙ?
|
|
|||
|
|||
![]()
Τολη αύριο θα βγάλω τα απωθημένα του αυτοκινήτου........Έτσι για να σκάσει αυτός που με κοροϊδεύει συνεχώς
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() φου,φου ακουνε οι Τρικαλινοι????τι ωρα θα ξεκινησουν?και απο που?εγω 10 παρα δεκα θα περναω τα Τρικαλα ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Τρικαλινός ακούει ! δέκα παρά τέταρτο εμείς ξεκινάμε από Βερόπουλο διπλά στο νοσοκομείο , εσύ από που θα πας αν θέλεις να κλείσουμε ραντεβού στο κολυμβητήριο μαζί γιατί μένω εκεί κοντά σε βολεύει και εσένα και μετά Βερόπουλο και Καρδίτσα! αλλά να είσαι δέκα παρά είκοσι τουλάχιστον εδώ! πες μου !
|
|
|||
|
|||
![]() Καλή Βόλτα να έχουμε παλικάρια!!!
Σας περιμένω όλους αύριο... (το ταβερνείο (Αλεξίου στο Τσαρδάκι), είναι οκ, μας περιμένει με νηστίσιμο μπακαλιάρο και νηστίσιμο κεμπάπ σούβλας!!!! ![]() ![]() ![]() Βούρ για όμορφα χλμ.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Καλά να περάσετε παλικάρια
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Πανθεσσαλική τούρτα - πίττα στο Αχίλλειο Πτελεού 4-3-12 | nivam | "Το ... κοπή τη πίττα" | 303 | 08-03-2012 13:04 |
Ματαιώνεται η στρατιωτική παρέλαση στην Θεσσαλονίκη ??? | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Επικαιρότητα | 168 | 10-11-2011 18:10 |
Θεσσαλονικιωτικος καφες??? | jarhead | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 12 | 08-07-2011 17:06 |
Καφές Θεσσαλονίκης 6-4-11 Λαδάδικα | Sakis | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 41 | 07-04-2011 23:49 |