![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
υπαρχει κοσμος που δεν αγοραζει γαλα για τα παιδια του.........
πριν μια εβδομαδα....τους ειδαμε στις εκλογες μαζεμενους ![]() νομιζω ειναι καλυτερο δειγμα οι εκλογες, απο τα σουπερ μαρκετ, νεοπλουτων προαστειων... ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
δεν ειμαι......αλλα η καταβολη των 5.5 δισ, μου δεινουν την εντυπωση οτι τα ευρω θα συνεχιζουν να ερχονται
δεν μας θελουν εκτος ευρω.......δεν μπορεις να το καταλαβεις???????/ σταματαω την κουβεντα μας,με κουρασες αδερφε μου............παω για ψωνια ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Κατσε που πας??????? Τα 5,5δις που ερχονται ειναι απο το πρωτο μνημονιο και τα οποια θα ερχοντουσαν ουτως ¨η αλλως και οχι απο το δευτερο που αφορα τα 130δις και για τα οποια καιγομαστε!!!!! Μην τα βαζεις ολα στο ιδιο σακι, ξεχωριζε τα δις απο τα αλλα δις.
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
ναι ...και λοιπόν ??? πιστεύεις ότι η "επανάσταση" είναι για τους πολλούς ??? μήπως τις πάνε πίσω τις εκλογές για να ξεφουσκώσει η "επανάσταση" και τα πρόβατα να επιστρέψουν στο μαντρί ? δεν δείχνουν τα πράγματα να είναι απλά Κώστα, οι απαντήσεις δεν είναι πάντα προφανείς νομίζω..... εάν αρχίζουν και σου δείχνουν τα λεβεντόπαιδα να δέρνουν και στο συνδιάσουν με πιθανή διακοπή της χρηματοδότησης....τί θα πας να κάνεις τον Ιούνιο πίσω από το παραβάν ??? Κώστα, ξέρουν πολύ καλά πού "πονάμε" και εκεί θα χτυπήσουν ώστε τα αποτελέσματα να είναι ...τα γνωστά..... δεν με "τιμά" η πρόβλεψη αλλά η επιλογή κατά τον φίλο Frits, δείχνει να είναι η προτιμότερη..... ρώτα με όμως (και) αύριο...
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Οσο για την πρωτη σου παραγραφο, ειχαν κρεμασμενες πινακιδες στο στηθος τους οι συγκεκριμενοι??? Κωστα φιλε μου......βγαλε τα ρημαδια
|
|
|
|||
|
|||
|
λες να πήγε να ψωνίσει ο φραγκάτος... γάλα και ντομάτες ????
![]() ![]()
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Άλπεις - Προγραμματισμός | Strats | Info ταξιδιών εξωτερικού | 52 | 22-09-2011 15:14 |
| υπάρχει πολιτισμός ακόμα, ψάξτε και θα τον βρείτε | Nondas | Μουσική | 1 | 09-09-2011 23:15 |
| Προγραμματισμός Εκδρομής Αθήνα-Ορμένιο-Πτολεμαίδα | Kosttis | Εκδρομές εντός Ελλάδος | 47 | 22-08-2011 17:59 |
| Ιός μπλοκάρει 20 εκατομμύρια τραπεζικές κάρτες. | riko46 | Κόσμος | 4 | 06-01-2010 13:45 |
| Καθορισμός διαδικασίας είσπραξης προστίμων !!! | riko46 | Χρήσιμα | 6 | 31-03-2009 14:49 |