![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
θα σου απαντησω ειλικρινα...
σε αλλα φορουμ ειμαι απιστευτα σοβαρος κ μετρημενος! αλλα οταν βλεπω κατι τετοια θεματα μου σηκωνεται η τριχα κ μου βγαινει το κραξιμο! ειναι φυσιολογικο, δραση-αντιδραση! ειστε το πιο στενομυαλο κ κολλημενο φορουμ γι'αυτο ακριβως κραζω! τωρα θα μου πεις εσυ θα αλλαξεις τα μυαλα των αλλων?οχι αλλα δε μπορω να κρατηθω! γιατι οπως λενε τα μυαλα κ τα αλεξιπτωτα πρεπει να ειναι ανοιχτα!!! |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() μαλιστα...,αλλα χωρις #####iα να γραφεις τα πληρη στοιχεια σου στο προφιλ σου... ετσι...,να ξερουμε με ποιον μιλαμε βρε αδερφε... ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
προσβαλει τους τσομπανηδες.......
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
δε σας προσβαλω, την αποψη μου λεω
τα στοιχεια μου γιατι να τα γραψω? δε καταλαβα, δηλαδη αν τα γραψω θα ξερεις με ποιον μιλας? ποσο βλακας εισαι βρε αδερφε! |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μην ασχολειστε ρε παιδια.
Πεφτουμε στο επιπεδο του. Αφήστε να ειμαστε κολλημένοι και στενόμυαλοι, αλλά τουλάχιστον ευγενικοί. |
|
|||
|
|||
![]()
Βουλωμενο γράμμα διαβάζεις.....
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Και δεν είναι καθόλου κομψό να μπαίνεις σε ένα φόρουμ που θεωρείς «στενόμυαλο» και «κολλημένο» και να έχεις αυτήν την αντίδραση.. Στο κάτω κάτω αν δεν σ'αρέσει απλά δεν συμμετέχεις.. Ή επιστρέφεις στα «άλλα» fora που είσαι «σοβαρός» και «μετρημένος». Θα σε παρακαλέσω ΕΠΙΣΗΜΑ να ανακαλέσεις. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Και τα πρόβατα θα έλεγα...