![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
καλα, εσεις οι ιδιοι δεν επικροτουσατε τις επιθεσεις σε πολιτικους απο τους πολιτες? να ψαξω να βρω νηματα σε αυτο εδω το φορουμ? Μηπως οι πολιτες εχουν αλλα δικαιωματα? Αλλα τι λεω, και ο Κασιδιαρης σημερα πολιτης ειναι αφου διαλυθηκε η βουλη...γιαυτο και συνεληφθη αφου δεν τον καλυπτει η βουλευτικη ασυλια. Αρα, κατα εσας τους ιδιους ΚΑΛΑ ΤΗΣ ΕΚΑΝΕ. Το οτι ειναι γυναικα δεν λεει τιποτα, σε εναν καυγα ο καθενας πολεμαει με τις δυναμεις του. Στο χωριο μου ξερεις τι λενε (για τον Μανιακο αυτο), ''η γυναικα ξεχωριζει απο την ικανοτητα να αποφευγει τους καβγαδες με τους αντρες οπως μονον μια γυναικα ξερει........αν δεν μπορει τοτε θα παιξει με τους κανονες των αντρων.''
Εσεις εδω δεν φωναζατε ''καλα τους εκαναν'' οταν γρονθοκοπουσαν τον Χατζηγακη και γιαουρτωναν τους αλλους? Οι ιδιοι που κοπτονται γαι το ξυλο σε γυναικα δεν λεγατε καλα εκαναν στον ταδε πολιτικο? Και για να απαντησω στον φιλο μου τον Gsmaniac η δυναμη της γυναικας ειναι ο λογος και η δυναμη του ανδρα ειναι η μυικη......ο καθενας τις χρησιμοποιει ενατιον του αλλου με τον ιδιο τροπο που το κανει ο καθενας τους ξεχωριστα. Προσωπικα φιλε Κωστα αν ειχα μια Κανελλη απεναντι μου -την ειχα αρκετες φορες στην ζωη μου σε κατι κινητοποιησεις ναυτεργατων - δεν θα δισταζα ουτε μια στιγμη να την ξαπλωσω κατω με γρονθομπουνιδια.....οχι δεν θα την σεβομουνα αφου η ιδια δεν σεβαστηκε την δουλεια μου τοτε και μου κατεβασε τους Ελληνες εργατες απο το εν δεξαμενη πλοιο προξενωντας στο πλοιο 1,5εκ $ ζημια......και φυσικα δεν θα σεβομουνα ουδεμια γυναικα που με τον λογο της δεν σεβεται εμενα....ουτε αντρα φυσικα. Καταλαβαινεις νομιζω. Ασε που του την εχωσε πρωτη χειροδικωντας αφου του ειχαν σπασει τα νευρα επι μια ωρα πριν με το μπλα μπλα. Αν της την εχωνε ο Χ του ΣΥΡΙΖΑ τι θα ελεγαν οι πολιτες αυτου εδω του φορουμ? Καλα για του ΠΑΣΟΚ και ΝΔ δεν ρωταω...ηερω. Last edited by GeorgeP; 07-06-2012 at 15:48. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
τελικα να τους δειρνουν η οχι ???? εγω δεν τους ψηφισα αλλα θα τους ψηφισω διοτι το ονειρο μου να μπρω στη βουλη να τα κανω ####### επιτελους καποιος θα ο κανει.... οσο για τον κανελο, καλα τον εκανε ..... γαμιολης.. |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Σωπα ρε φιλε, δηλαδη αυτοι που μας κυβερνανε δεν μας εχουν κλεψει? Η μηπως δεν χρησιμοποιουν βια? Επειδη βαζουν τα ματ και πλακωνουν τον κοσμο και ειδικα συνταξιουχους? Το κανουν βλεπεις με το γαντι αυτοι και δεν πιανονται ετσι? Σιγουρα θα θυμασαι την ομαδα Σ της αστυνομιας. Μηπως ξερεις ποσους γιους πολιτικων επιαναν κα ποσοι απο αυτους οπλοφορουσαν και δημιουργουσαν προβληματα? Τα κανανε γαργαρα ομως επειδη ηταν παιδια πολιτικων βλεπεις. Και ταχα μου και ναι κατηργησαν την ομαδα αυτη γιατι δεν μπορουσε το κρατος να την συντηρει. Ποια να συντηρει? που ολα τα αυτοκινητα των παιδιων τα φτιαχναμε στα συνεργεια του Περιστεριου και του Ν. Κοσμου δωρεαν? Ειναι τοσο μεγαλη η βρωμια και ειναι τοσα χρονια βολεμενοι ολοι τους, που δεν μπορουν να φανταστουν καποιον να κανει κατι αλλο που αυτοι κανουν τοσα χρονια. Και για να μην παρεξηγηθω, δεν ψηφιζω Χρυση Αυγη, ουτε συμφωνω απολυτα με την στρατιγικη τους, αλλα σε καποια πραγματα θα τους εσφιγγα και το χερι αν θα τα εκαναν! |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Τελικά με ότι διαβάζω εδώ μέσα μου φαίνεται φυσιολογικό ότι έγινε...!!!
κρίμα ![]() |
|
|||||||||||||||
|
|||||||||||||||
![]() Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
![]() Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Φυσικά και δεν βαράει ο νορμάλ άντρας, νορμάλ γυναίκες. Αλλά θαρρώ πως οι κυρίες εκείνη τη στιγμή, δεν εξέπεμπαν τίποτα που να θυμίζει σεβασμό στη γυναικεία φύση. Και όσο για το νορμάλ άντρας, το ποιόν του αναλύθηκε από τον asotosios λίγο πιο πάνω. Οπότε, όλοι τους παίζουν εκτός κατηγορίας ... ![]() Και όταν η άποψη του άλλου δε μας προσβάλλει, και δεν καταφέρεται προσωπικά με χαρακτηρισμούς, δε νομίζω να βρωμίζει ο χώρος. Απλά είναι η διαφορετική γνώμη. Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απλό πράγμα η λύση: στην TV αλλάζεις κανάλι, και στα τηλέφωνα των δημοσκοπήσεων τους το κλείνεις στα μούτρα. Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Είναι όμως φυσικό για τον συγκεκριμένο συνδιασμό: ξεπεσμένοι και απαίδευτοι πολιτικοί (κανέλη, δούρου), επικίνδυνος και σεσημασμένος σαματατζής (κασιδιάρης), και ... δημοσιογράφος. Περίμενες να βγει κάτι καλό; ![]() Last edited by Fuji; 07-06-2012 at 17:17. |
|
|||
|
|||
![]()
NΝέα γεγονότα
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Δείτε αυτό για να γελάσουμε και να αποφορτίσουμε το κλίμα :
Πριν από λίγο, ο Προκόπης Παυλόπουλος έβαλε τα πράγματα στη θέση τους, κάνοντας την εξής δήλωση: «Δεν σηκώθηκα από την καρέκλα μου όταν ο Κασιδιάρης επιτέθηκε με μπουνιές στην Λιάνα Κανέλλη, γιατί δεν μπορώ να ελέγξω τη δύναμή μου και φοβήθηκα πως, αν σηκωνόμουν όρθιος, θα τον σκότωνα». ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
|