GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Γενικά > Ελλάδα και Κόσμος > Ελλάδα

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιό 07-06-2012, 15:43
GeorgeP Ο/Η GeorgeP βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3
Προεπιλογή Απάντηση: 3 χαστούκια έφαγε η Κανέλλη & 1 ποτ. νερό η Δούρου απ'

καλα, εσεις οι ιδιοι δεν επικροτουσατε τις επιθεσεις σε πολιτικους απο τους πολιτες? να ψαξω να βρω νηματα σε αυτο εδω το φορουμ? Μηπως οι πολιτες εχουν αλλα δικαιωματα? Αλλα τι λεω, και ο Κασιδιαρης σημερα πολιτης ειναι αφου διαλυθηκε η βουλη...γιαυτο και συνεληφθη αφου δεν τον καλυπτει η βουλευτικη ασυλια. Αρα, κατα εσας τους ιδιους ΚΑΛΑ ΤΗΣ ΕΚΑΝΕ. Το οτι ειναι γυναικα δεν λεει τιποτα, σε εναν καυγα ο καθενας πολεμαει με τις δυναμεις του. Στο χωριο μου ξερεις τι λενε (για τον Μανιακο αυτο), ''η γυναικα ξεχωριζει απο την ικανοτητα να αποφευγει τους καβγαδες με τους αντρες οπως μονον μια γυναικα ξερει........αν δεν μπορει τοτε θα παιξει με τους κανονες των αντρων.''

Εσεις εδω δεν φωναζατε ''καλα τους εκαναν'' οταν γρονθοκοπουσαν τον Χατζηγακη και γιαουρτωναν τους αλλους? Οι ιδιοι που κοπτονται γαι το ξυλο σε γυναικα δεν λεγατε καλα εκαναν στον ταδε πολιτικο?

Και για να απαντησω στον φιλο μου τον Gsmaniac η δυναμη της γυναικας ειναι ο λογος και η δυναμη του ανδρα ειναι η μυικη......ο καθενας τις χρησιμοποιει ενατιον του αλλου με τον ιδιο τροπο που το κανει ο καθενας τους ξεχωριστα.

Προσωπικα φιλε Κωστα αν ειχα μια Κανελλη απεναντι μου -την ειχα αρκετες φορες στην ζωη μου σε κατι κινητοποιησεις ναυτεργατων - δεν θα δισταζα ουτε μια στιγμη να την ξαπλωσω κατω με γρονθομπουνιδια.....οχι δεν θα την σεβομουνα αφου η ιδια δεν σεβαστηκε την δουλεια μου τοτε και μου κατεβασε τους Ελληνες εργατες απο το εν δεξαμενη πλοιο προξενωντας στο πλοιο 1,5εκ $ ζημια......και φυσικα δεν θα σεβομουνα ουδεμια γυναικα που με τον λογο της δεν σεβεται εμενα....ουτε αντρα φυσικα. Καταλαβαινεις νομιζω. Ασε που του την εχωσε πρωτη χειροδικωντας αφου του ειχαν σπασει τα νευρα επι μια ωρα πριν με το μπλα μπλα.

Αν της την εχωνε ο Χ του ΣΥΡΙΖΑ τι θα ελεγαν οι πολιτες αυτου εδω του φορουμ?
Καλα για του ΠΑΣΟΚ και ΝΔ δεν ρωταω...ηερω.

Last edited by GeorgeP; 07-06-2012 at 15:48.
Reply With Quote
Παλιό 07-06-2012, 15:52
ltsiorak Ο/Η ltsiorak βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Nov 2010
Περιοχή: veroia
Μoto: VFR 1200 DCT, HONDA VARADERO 1000, XT 660R,

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP Εμφάνιση μηνυμάτων
καλα, εσεις οι ιδιοι δεν επικροτουσατε τις επιθεσεις σε πολιτικους απο τους πολιτες? να ψαξω να βρω νηματα σε αυτο εδω το φορουμ? Μηπως οι πολιτες εχουν αλλα δικαιωματα? Αλλα τι λεω, και ο Κασιδιαρης σημερα πολιτης ειναι αφου διαλυθηκε η βουλη...γιαυτο και συνεληφθη αφου δεν τον καλυπτει η βουλευτικη ασυλια. Αρα, κατα εσας τους ιδιους ΚΑΛΑ ΤΗΣ ΕΚΑΝΕ. Το οτι ειναι γυναικα δεν λεει τιποτα, σε εναν καυγα ο καθενας πολεμαει με τις δυναμεις του. Στο χωριο μου ξερεις τι λενε (για τον Μανιακο αυτο), ''η γυναικα ξεχωριζει απο την ικανοτητα να αποφευγει τους καβγαδες με τους αντρες οπως μονον μια γυναικα ξερει........αν δεν μπορει τοτε θα παιξει με τους κανονες των αντρων.''

Εσεις εδω δεν φωναζατε ''καλα τους εκαναν'' οταν γρονθοκοπουσαν τον Χατζηγακη και γιαουρτωναν τους αλλους? Οι ιδιοι που κοπτονται γαι το ξυλο σε γυναικα δεν λεγατε καλα εκαναν στον ταδε πολιτικο?

Και για να απαντησω στον φιλο μου τον Gsmaniac η δυναμη της γυναικας ειναι ο λογος και η δυναμη του ανδρα ειναι η μυικη......ο καθενας τις χρησιμοποιει ενατιον του αλλου με τον ιδιο τροπο που το κανει ο καθενας τους ξεχωριστα.

Προσωπικα φιλε Κωστα αν ειχα μια Κανελλη απεναντι μου -την ειχα αρκετες φορες στην ζωη μου σε κατι κινητοποιησεις ναυτεργατων - δεν θα δισταζα ουτε μια στιγμη να την ξαπλωσω κατω με γρονθομπουνιδια.....οχι δεν θα την σεβομουνα αφου η ιδια δεν σεβαστηκε την δουλεια μου τοτε και μου κατεβασε τους Ελληνες εργατες απο το εν δεξαμενη πλοιο προξενωντας στο πλοιο 1,5εκ $ ζημια......και φυσικα δεν θα σεβομουνα ουδεμια γυναικα που με τον λογο της δεν σεβεται εμενα....ουτε αντρα φυσικα. Καταλαβαινεις νομιζω. Ασε που του την εχωσε πρωτη χειροδικωντας αφου του ειχαν σπασει τα νευρα επι μια ωρα πριν με το μπλα μπλα.

Αν της την εχωνε ο Χ του ΣΥΡΙΖΑ τι θα ελεγαν οι πολιτες αυτου εδω του φορουμ?
Καλα για του ΠΑΣΟΚ και ΝΔ δεν ρωταω...ηερω.
με μπερδεψες.....

τελικα να τους δειρνουν η οχι ????

εγω δεν τους ψηφισα αλλα θα τους ψηφισω διοτι το ονειρο μου να μπρω στη βουλη να τα κανω ####### επιτελους καποιος θα ο κανει....

οσο για τον κανελο, καλα τον εκανε ..... γαμιολης..
Reply With Quote
Παλιό 07-06-2012, 15:53
MARK Ο/Η MARK βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jul 2009
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ-ΡΕΘΥΜΝΟ
Μoto: GS 1200R ADVENTURE

Reply With Quote
Παλιό 07-06-2012, 16:05
1200GS Ο/Η 1200GS βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Περιοχή: ΑΙΓΑΛΕΩ
Μoto: R1200GS

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP Εμφάνιση μηνυμάτων
Ηλιας Κασιδιαρης:............Πρέπει να υπενθυμιστεί ότι ήδη εκκρεμεί δίκη σε βάρος του κ. Κασιδιάρη, ο οποίος κατηγορείται για συνδρομή σε ληστεία, απρόκλητη επικίνδυνη σωματική βλάβη και παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία στην επίθεση κατά φοιτητή στην Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου το 2007.

.

Σωπα ρε φιλε, δηλαδη αυτοι που μας κυβερνανε δεν μας εχουν κλεψει? Η μηπως δεν χρησιμοποιουν βια?
Επειδη βαζουν τα ματ και πλακωνουν τον κοσμο και ειδικα συνταξιουχους?
Το κανουν βλεπεις με το γαντι αυτοι και δεν πιανονται ετσι?
Σιγουρα θα θυμασαι την ομαδα Σ της αστυνομιας. Μηπως ξερεις ποσους γιους πολιτικων επιαναν κα ποσοι απο αυτους οπλοφορουσαν και δημιουργουσαν προβληματα? Τα κανανε γαργαρα ομως επειδη ηταν παιδια πολιτικων βλεπεις. Και ταχα μου και ναι κατηργησαν την ομαδα αυτη γιατι δεν μπορουσε το κρατος να την συντηρει.
Ποια να συντηρει? που ολα τα αυτοκινητα των παιδιων τα φτιαχναμε στα συνεργεια του Περιστεριου και του Ν. Κοσμου δωρεαν?
Ειναι τοσο μεγαλη η βρωμια και ειναι τοσα χρονια βολεμενοι ολοι τους, που δεν μπορουν να φανταστουν καποιον να κανει κατι αλλο που αυτοι κανουν τοσα χρονια.

Και για να μην παρεξηγηθω, δεν ψηφιζω Χρυση Αυγη, ουτε συμφωνω απολυτα με την στρατιγικη τους, αλλα σε καποια πραγματα θα τους εσφιγγα και το χερι αν θα τα εκαναν!
Reply With Quote
Παλιό 07-06-2012, 16:10
mck Ο/Η mck βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Oct 2010
Περιοχή: Χολαργός - Παπάγου
Μoto: R1200GS SE (2009)

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Fuji Εμφάνιση μηνυμάτων
Έχουν ειπωθεί μικρές αλήθειες πιστεύω, σε όλες τις απαντήσεις μας. Μπορούμε να βγάλουμε το ζουμί, χωρίς να φτάνουμε σε ακραίους χαρακτηρισμούς, και φυσικά, σε καμμιά περίπτωση να μην αρχίσουμε να "χωνόμαστε" ο ένας στον άλλον σ' αυτήν εδώ την μικρή κοινωνία.
Αν μη τι άλλο, όλη η παρέα στο στούντιο, έδειξε την καντάντια τους. Από δημοσιογράφο, έως τους καλεσμένους. Ας μην τους ακολουθήσουμε, ας μείνουμε ενωμένοι, κι ας τους αφήσουμε να φαγωθούνε.

Μωραίνει Κύριος, ον βούλεται απολέσαι ...
Reply With Quote
Παλιό 07-06-2012, 16:43
Albatros Ο/Η Albatros βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2009
Περιοχή: Ηράκλειο
Μoto: YAMAHA FJR 1300 F650GS KYMCO 400 Exiting

Τελικά με ότι διαβάζω εδώ μέσα μου φαίνεται φυσιολογικό ότι έγινε...!!!
κρίμα
Reply With Quote
Παλιό 07-06-2012, 17:04
Fuji Ο/Η Fuji βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jun 2009
Περιοχή: Βόλος - Σκόπελος
Μoto: BMW F650GS/DAKAR

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από sliv Εμφάνιση μηνυμάτων
Αν και αποφεύγω να παίρνω μέρος …σε αντίστοιχα post …θα ήθελα να πω το εξής:

Τέτοιου είδους φαινόμενα ….. εμφανίζονται οπού υπάρχει «γόνιμο» έδαφος να αναπτυχτούν……

Να θυμίσω ότι ο Χίτλερ …ψηφίστηκε ....αρχικά ……

Αυτό με ανησυχεί…… πολυ ...........................................
Σωστός. Ποιοί το καλλιεργούν το έδαφος, εδώ και 30 χρόνια; Σε ένα κράτος δικαίου, θα υπήρχε περίπτωση να εξελιχθούν τέτοια φαινόμενα;

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ntinopoulos Εμφάνιση μηνυμάτων
παντως στην αρχη ο ανθρωπος μιλαγε ηρεμα και οι "κυριες" αρχισαν να τον διακοπτουν συνεχως και να τον βριζουν φασιστομουτρο και γερμανοτσολια...
ακομη στο τελος η κανελλη εκανε πρωτη επιθεση...,ασχετα αν μετα εφαγε τις μπουφλες της...
επρεπε να σκεφτει οτι το οτι γaμaει γυναικες δεν την κανει αυτοματα αντρα...
Αυτών των γυναικών την παιδεία, αξίζει να την ψηφίσουμε, και να τους δώσουμε έτσι βήμα και μερίδιο εξουσίας;

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από TEOSS Εμφάνιση μηνυμάτων
Καλά, πριν 2 μήνες δεν ήταν που δεκάδες (ίσως εκατοντάδες) χιλιάδες πολιτών ήθελαν να καταλάβουν την βουλή και να λιντσάρουν τους 300 βουλευτές?
Να κάψουν τέλος ολοκληρωτικά το κτήριο της βουλής και αλλά όμορφα ?
Τώρα μας πόνεσε ο πισινός που τσακωθήκαν μεταξύ τους ? Τώρα γίναμε οπαδοί του <<όχι βία>> λες και πήγαμε ξαφνικά κατηχητικό ???... !!!
Το μόνο που με στενοχώρησε είναι ότι γλύτωσε εκείνο το << πλατινόμαλλο>> ον …

Μπράβο στον Ηλία … ... ήταν μια καλή αρχή ….......

Έστω κι αν δεν το είδα στο κανάλι της Βουλής που το περίμενα και που έχω Νο 1 στο κοντρόλ μου ….
Πίστεψέ με, δεν με πόνεσε και καθόλου. Και εξακολουθώ να θέλω τους 300 προδότες της βουλής (άντε, ας μην είναι και 300, κάποιοι μπορεί να έχουν ίχνος συνείδησης, αλλά δεν φτάνουν) επί πίνακι. Και εννοώ επί πίνακι, με το να τους πάρουν και τα σώβρακα πριν τους πετέξουν να σαπίσουν σε ένα κελλί ... αυτούς που είχαν και έχουν τις τύχες του λαού στα χέρια τους, και το μόνο που κοιτάξαν είναι η πάρτη τους.

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Vag Εμφάνιση μηνυμάτων
M@l@kία είπε η Δούρου. Η Χρυσή Αυγή δεν θα πάει τα πράματα 500 χρόνια πίσω. 5000 χρόνια θα τα πάει. Όταν δεν υπήρχε η ένοια του δικαίου και "δίκαιο" είχε όποιος είχε την μεγαλύτερη δύναμη, το ρόπαλο, τη βία ή τους περισσότερους Κασιδιάρηδες στη "δούλεψη" του.

Μα τώρα σοβαρά μπαίνει στη βουλή ένας θαυμαστής του Χίτλερ, ιδιοκτήτης ########, που πουλάει προστασία και έχει κάνει τους μπράβους του βουλευτές (παρότι υπόδικοι), να δέρνουν live βουλευτές -όποιοι και αν είναι- και υπάρχουν τόσοι εδώ μέσα (και εκεί έξω) που λένε μπράβο του;

ΠΟιός σας είπε ρε λεβέντες ότι οι Κασιδιάρηδες αυτής της ιστορίας θα σταματήσουν στους βουλευτές όταν αποκτήσουν και βουλευτική ασυλία; Και λότι δεν θα τους τρακάρετε ποτέ;
Ο κασιδιάρης είναι αυτός που είναι, και κανένας δεν επικροτεί το ποιόν του, ούτε τον θέλει να τριγυρνάει ανάμεσά μας και να πουλάει νταβατζηλίκι. Αλλά πιστέυω επικροτεί τη συγκεκριμένη αντίδραση στα δυο γρανάζια του συστήματος που τον ανέδειξαν. Το ότι είναι στη βουλή, ας αναρωτηθούνε-με το γιατί. Αυτοί οι ίδιοι τον βάλανε μέσα, ας τον λουστούνε τώρα. Βουλευτική ασυλία δεν θέλανε, και νομοθετούσανε για να καλύπτουν τα κ@λαράκια τους; Ας το απολαύσουνε τώρα. Έσπειραν ανέμους, θερίζουν θύελλες.

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από TEOSS Εμφάνιση μηνυμάτων
Πολύ καλά έκανε, εάν βούταγε και τον <<πισωγέμη>> θα ήταν άριστος !

Τα το πω διαφορετικά, εάν είχε μπει στην βουλή το ΑΝΤΑΡΣΙΑ και ο βουλευτής του χαστούκιζε καμία Διαμαντοπούλου ή Κουτσίκου ή άλλη-ον θα μοσχοβόλαγε και θα ζητωκραυγάζατε και τώρα που τις έφαγαν οι αριστερές πατσαβούρες είναι δύσοσμο και καταδικάζετε?
Ποιός είναι ο πισωγέμης; Όσο για το άλλο, η ευχαρίστηση θα ήτο η ίδια. Το διαχωρίζω, όχι προς το φύλο το χαστούκι, αλλά ως προς αυτό που εκφράζουν. Σε αυτή τη φάρα, είτε αρσενικά, είτε θυληκά, είτε ουδέτερα, το ίδιο χαστούκι τους αρμόζει.

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από asotosios Εμφάνιση μηνυμάτων
Η Κανελλη δεν ειναι Αγια...κατα καιρους και λεκτικα εχει συμπεριφερθει φασιστικα (απο την αριστερη πλευρα ομως)...

Οταν ο Κασιδιαρης και το συναφη του χαιρετουσε φασιστικα και επερνε μερος σε φασιστικες συγκεντρωσεις κατα ανθρωπων...το οτι τον ειπανε Φασιστα τον πειραξε...???

Αν ειναι δυνατον...!!!

Ολα ειναι σημεια των καιρων...καιρος να σφαχτουνε και μεταξυ τους...τοσο καιρο σφαζομαστε εμεις...!!!

Προσωπικα δεν με νοιαζει καθολου για αυτους...με νοιαζει για εμας...!!!
Ακριβώς. Μας χωρίζουν σε αντίπαλες ομάδες, τσακωνόμαστε, κι αυτοί στο περιθώριο των συσκέψεων πίνουν παρέα καφεδάκι. Κι αν πας να διαμαρτυρηθείς με καμμιά πορεία, τρως τα ληγμένα δακρυγόνα, τις γκλοπιές και την προβοκάτσια. Ας βγάλουν τα μάτια τους μόνοι τους, να δείξουν το ποιόν τους και την παιδεία τους.

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από asotosios Εμφάνιση μηνυμάτων
Ο Κασιδιαρης και το συναφι του ΕΙΝΑΙ φασιστες και τα Χρυσα Αυγα ΕΙΝΑΙ φασιστικο κομμα...
γιατι κυνηγανε ανθρωπους οι οποιοι δεν εχουν κατα αυτους το σωστο χρωμα και την σωστη προφορα...τι ποιο φασιστικο μπορουν να κανουν...!!!

Το οτι δεν συμφωνω με τα πεπραγμενα της Κανελη και ομοιων της (οχι αριστερων αλλα λοιπων πολιτικων) δεν σημαινει οτι θα επικροτησω εναν ΦΑΣΙΣΤΑ...

Ο λαος μονο μπορει να ειναι τημωρος...!!!

Πρέπει να υπενθυμιστεί ότι ήδη εκκρεμεί δίκη σε βάρος του Κασιδιάρη, ο οποίος κατηγορείται για συνδρομή σε ληστεία, απρόκλητη επικίνδυνη σωματική βλάβη και παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία στην επίθεση κατά φοιτητή στην Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου το 2007.
Έτσι είναι. Αλλά μας διαιρούν, και τους βολεύει. Μας τρομοκρατούν και μας αποπροσανατολίζουν. Ας έχουμε τα μάτια μας και τα μυαλά μας ανοιχτά, κι ας μη βλέπουμε χρώματα και κούφιες ιδεολογίες.

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από gsmaniac Εμφάνιση μηνυμάτων
ο αντρας απο 2 πραγματα ξεχωριζει....

το ενα ειναι οτι ΔΕΝ βαραει γυναικες.........
αλλα ετσι κανουν οι μαγκες, που εχουν απο πισω τους αλλους τριακοσιους.....ψευτομαγκες

θα συμφωνησω με τον γιαννη(ortho)....οτι βρωμησαμε και εδω μεσα

Φυσικά και δεν βαράει ο νορμάλ άντρας, νορμάλ γυναίκες. Αλλά θαρρώ πως οι κυρίες εκείνη τη στιγμή, δεν εξέπεμπαν τίποτα που να θυμίζει σεβασμό στη γυναικεία φύση. Και όσο για το νορμάλ άντρας, το ποιόν του αναλύθηκε από τον asotosios λίγο πιο πάνω. Οπότε, όλοι τους παίζουν εκτός κατηγορίας ...

Και όταν η άποψη του άλλου δε μας προσβάλλει, και δεν καταφέρεται προσωπικά με χαρακτηρισμούς, δε νομίζω να βρωμίζει ο χώρος. Απλά είναι η διαφορετική γνώμη.

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από vpentza Εμφάνιση μηνυμάτων
ο Κασιδιάρης πήγε να κάνει στις δυο π0υτάνες, π0υτανιές.....
πραγματικά, το έφεραν εκτός εαυτού την ώρα που αυτές ήθελαν ...

ο ανεγκέφαλος τσίμπησε σαν μικρό παιδί και εκδηλώθηκε ο πραγματικός του εαυτός.... Φάνηκε ότι είναι αψυχολόγητος βλάκας και τραμπούκος, και γκρέμισε το οικοδόμημα που του είχαν κτίσει οι ψηφοφόροι του.....

όσο και να προσπαθεί, το ράσσο (βλ. κουστούμι) δεν κάνει τον παπά....
η διαφορά με τον "ωξ απ' οδό" είναι ότι εκείνος ήταν πανέξυπνος γι' αυτό που ήθελε να κάνει, ενώ οι "δικοί μας" δεν είναι ικανοί ούτε να τον επικαλούνται γιατί συνεχώς εκτίθενται....
Η γηπεδική/τραμπούκική τους συμπεριφορά δεν φαίνεται πλέον να είναι η επιθυμία του Ελλ λαού που προσβλέπει σε κάθαρση και τιμωρία μέσω "δημοκρατικών" διαδικασιών...
είναι αστείος, άνοιξε τον λάκκο και έπεσε μόνος του μέσα...
θα έπρεπε να ξέρει (ή να του είχαν πει) τί εστί Κανέλη και να φυλάγεται να μην εκθέσει τον πραγματικό του εαυτό.
είναι ακόμα ένας που αποδεικνύεται "λίγος" αλλά και επίσημα επικίνδυνος να αναλάβει να ξεβρωμίσει αυτόν τον τόπο....
Λίγος και επικίνδυνος. Έτσι είναι, δυστυχώς. Αυτό που με κάνει επίσης επιφυλακτικό, είναι η κάθαρση με τους δημοκρατικούς θεσμούς. Όσες φορές ακούω αυτή τη λέξη, απλά μου έρχεται το γνωμικό "κόρακας, κοράκου μάτι, βγάζει;"

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από 1200GS Εμφάνιση μηνυμάτων
ενω οι ''αλλοι'' οι γνησιοι μαγκες ε? Που εχουν ολη την αστυνομια να τους προσεχει συν τους μπραβους τους απο διπλα και μας εχουν γ.....σει ειναι καλυτεροι ετσι?
Σιγουρα δεν ειναι ωραιο να επιβαλεσαι επειδη υπερτερεις σωματικα απο μια γυναικα αλλα οταν η γλωσσα της γυναικας παρει φορα σε φερνει σε οριακα σημεια. Κατι που το ξερουν οι περισσοτερες και το εκμεταλευονται
Φυσικά, αυτοί είναι οι χειρότεροι φασίστες, που νομοθετούν τον φασισμό τους, και χτυπάνε για το καλό του συνόλου. Φασίστας είναι ο κασιδιάρης, ναι, αλλά τουλάχιστον το λέει, τον βλέπεις κι αλλάζεις δρόμο. Τους λύκους που ντύνονται πρόβατα, άντε ξετρύπωσέ τους.

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από diomiles Εμφάνιση μηνυμάτων
Αυτό το άνανδρο υποκείμενο χτύπησε μια γυναίκα που κατά την αποψή του τον προσέβαλε...

Θα έκανε πολύ εύκολα το ίδιο σε έναν ηλικιωμένο και σε ένα παιδί....

Πράγματι λυπάμαι και εγω που βλέπω ότι υπάρχουν άνθρωποι που συμφωνούν ότι κάτω απο προϋποθέσεις μπορούμε να χτυπάμε γυναίκες παιδιά και γέρους
Για να δούμε μια υπόθεση. Έρχεται ένας πιτσιρικάς, στα καλά καθούμενα σου πετάει κάτω τη μηχανή, και αρχίζει να σε βρίζει και να σε πετροβολάει. Τι θα του κάνεις εκείνη τη στιγμή; Ακραία η συμπεριφορά του, σε σένα, έναν νορμάλ άνθρωπο. Σκέψου για λίγο την αντίδρασή σου. Και τώρα, σκέψου τον κασιδιάρη με την προϊστορία του, να του "πετούν τη μηχανή" κάτω (στο προκείμμενο την ιδεολογία του, κάτι που έχει αξία γι' αυτόν), να τον βρίζουν και να τον πετροβολούν (λεκτικά). Είναι αναμενόμενη και δικαιολογημένη η αντίδρασή του ή όχι; Οι "κυρίες" δεν ξέραν ποιόν έχουν απέναντί τους; Γνωριζόντουσαν κι απο παλιά στα τηλεοπτικά παράθυρα; Όχι. Δείξαν την παιδεία τους, σε άνθρωπο αντίστοιχης παιδείας, ακι πήραν αυτό που ήταν επόμενο.

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Vag Εμφάνιση μηνυμάτων
Άμα γυρίσει το παιδί σου από το σχολείο με μελανιές και σου πει ότι έχουν αρχίσει να πλακώνωνται με σιδερογροθιές στα διαλείμματα θα σε χαλάσει ή όχι;

Ή το πρόβλημα σου θα είναι αν έριξε τις περισσότερες; Ή αν είχε δίκιο;

Γιατί άν οι βουλευτές αρχίσουν να δέρνονται στα κανάλια, σύντομα αυτό θα γίνεται σε όλη την κοινωνία.

Και δεν ξέρω για σένα -που δεν σε ξέρω κιόλας και μπορεί από απόλυτα δικαιολογημένη γενικευμένη οργή να τα λες αυτά τα γραφικά- αλλά εγώ δηλώνω πανευτυχής που ζω σε μια κοινωνία που δεν χρειάζεται να οπλοφορώ και να δέρνομαι για το δίκιο μου.

Και δεν θα μου το χαλάσουν οι φασίστες. Δεν θα γίνουμε Άγρια Δύση να επικρατεί το δίκιο του μπράβου και του φουσκωτού (ή των ιδιοκτητών τους) επειδή τα κάνανε μπρδλο οι πολιτικοί ή πέσαμε σε οικονομική κρίση.

Φτωχοί μπορεί να γίνουμε. Ζώα ή κανίβαλοι όχι.

Όσο και αν βολεύει κάποιους.
Συμφωνώ. Κανείς μας δε το θέλει αυτό. Είναι πιστεύω απλά, η ικανοποίηση που το σάπιο πολιτικό σύστημα αρχίζει να τρώει τις σάρκες του. Για τον απλό κόσμο, που δεν έφαγε και δεν ήπιε μαζί τους, και δεν έχει μερίδιο απ' τις καρέκλες τους, το μόνο που θα πω είναι "στώμεν καλώς"! Ας μην τους ακολουθήσουμς στη διχόνοια που θέλουν να σπέιρουν.

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από tavrina Εμφάνιση μηνυμάτων
Eίναι πολύ χαμηλό το επίπεδο τελικά ΟΛΩΝ !!!
Πού είναι το ΕΣΡ να επέμβει?
Ακόμα και ο Παπαδάκης περίμενε τελευταία στιγμή να επέμβει για να μη χάσει την τηλεθέαση !!!
Είναι όλοι αξιολύπητοι................. και δυστυχώς είμαστε όλοι συνυπεύθυνοι !
Κατάλαβες ποιοί μας "ενημερώνουν" και μας τρομοκρατούν κάθε, μα κάθε βράδυ; Κι αν σκεφθείς τις σχέσεις διαπλοκής που έχουν μεταξύ τους πολιτικοί και καναλάρχες - δημοσιογραφίσκοι, εκεί αηδιάζεις.
Απλό πράγμα η λύση: στην TV αλλάζεις κανάλι, και στα τηλέφωνα των δημοσκοπήσεων τους το κλείνεις στα μούτρα.

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΡΙΩΤΗΣ Εμφάνιση μηνυμάτων
Δεν ειμαι φασιστας ουτε κου##### αλλα να αγιασει το χερακι του κασιδιαρη...απομενουν άλλα 299x3 χαστουκια. και μερικοι μη το πολυφιλοσοφειτε και το παιζετε υπερανω προοδευτικοι και δημοκρατες γιατι αυτη ειναι η πραγματικοτητα και η πατριδα μας δεν ειχε ποτε ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ουτε καν επι Περικλη.Λοιπον στην υγεια της δουρου και περαστηκα στον κανελλη
Φίλε συντοπίτη, ούτε συ, ούτε γω θέλουμε τον φασισμό. Ο κασιδιάρης είναι το "χρυσό αυγό" που οι ίδιοι εκκολάπτανε 30 χρόνια στον κόρφο τους. Και τώρα που έσπασε το τσόφλι, ας λάβουν τους καρπούς των κόπων τους. Δεν θέλω έναν κασιδιάρη στη γειτονιά μου. Όσο περνάει από το χέρι μου, θα τον κρατήσω μακριά. Όπως επίσης θα κρατήσω μακριά τους γιαλαντζί δημοκράτες και πατριώτες, που πίνουν στην υγειά των κορόιδων τόσα χρόνια.

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Albatros Εμφάνιση μηνυμάτων
Τελικά με ότι διαβάζω εδώ μέσα μου φαίνεται φυσιολογικό ότι έγινε...!!!
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Albatros Εμφάνιση μηνυμάτων
κρίμα
Μην μπερδεύεσαι και μη σταναχωρείσαι. Ότι έγινε, είναι αφύσικο και κατακριτέο για φυσιολογικούς ανθρώπους.

Είναι όμως φυσικό για τον συγκεκριμένο συνδιασμό: ξεπεσμένοι και απαίδευτοι πολιτικοί (κανέλη, δούρου), επικίνδυνος και σεσημασμένος σαματατζής (κασιδιάρης), και ... δημοσιογράφος. Περίμενες να βγει κάτι καλό;

Last edited by Fuji; 07-06-2012 at 17:17.
Reply With Quote
Παλιό 07-06-2012, 17:04
kostas_366 Ο/Η kostas_366 βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Περιοχή: Επίδαυρος-Κερατσίνι
Μoto: R 1100 gs και τώρα R 1150 gs

NΝέα γεγονότα
Reply With Quote
Παλιό 07-06-2012, 17:07
Slane Ο/Η Slane βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2010
Περιοχή: ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ
Μoto: BMW F 650 GS TWIN 2010

Δείτε αυτό για να γελάσουμε και να αποφορτίσουμε το κλίμα :

Πριν από λίγο, ο Προκόπης Παυλόπουλος έβαλε τα πράγματα στη θέση τους, κάνοντας την εξής δήλωση:

«Δεν σηκώθηκα από την καρέκλα μου όταν ο Κασιδιάρης επιτέθηκε με μπουνιές στην Λιάνα Κανέλλη, γιατί δεν μπορώ να ελέγξω τη δύναμή μου και φοβήθηκα πως, αν σηκωνόμουν όρθιος, θα τον σκότωνα».

Reply With Quote
Παλιό 07-06-2012, 17:13
kostas_366 Ο/Η kostas_366 βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Περιοχή: Επίδαυρος-Κερατσίνι
Μoto: R 1100 gs και τώρα R 1150 gs

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Slane Εμφάνιση μηνυμάτων
Δείτε αυτό για να γελάσουμε και να αποφορτίσουμε το κλίμα :

Πριν από λίγο, ο Προκόπης Παυλόπουλος έβαλε τα πράγματα στη θέση τους, κάνοντας την εξής δήλωση:

«Δεν σηκώθηκα από την καρέκλα μου όταν ο Κασιδιάρης επιτέθηκε με μπουνιές στην Λιάνα Κανέλλη, γιατί δεν μπορώ να ελέγξω τη δύναμή μου και φοβήθηκα πως, αν σηκωνόμουν όρθιος, θα τον σκότωνα».

Reply With Quote
Απάντηση

Κανόνες καταχώρησης