![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() Μόνο στην ιδέα οτι θα δεις το γιό σου π@ύστη είναι καλύτερα να πέσω εγώ στον καιάδα που έγραψαν άλλοι |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Διάβασα μεν, έχω απορίες δε … Άντε και η λέξη <<ποuστns>> με τα παράγωγα της απαγορεύονται στο φόρουμ … Οι λέξεις <<στόκος>> και <<γυμνοσάλιαγκας>> επιτρέπονται? Η προτροπή για κρέμασμα(δολοφονία) κάψιμο ζωντανούς(δολοφονία) και εκτέλεση με πυροβόλο όπλο(δολοφονία) ανθρώπων επιτρέπετε ? Παρακαλώ να δώσεις σαφή και καθαρή απάντηση για κάθε ένα χωριστά και συγκεκριμένα. Υ.Γ. Πάντως η <<ευθιξία>> και η αμεσότητα αντίδρασης (10΄!) με : << Θα παρακαλούσα να μην προσβάλουμε τις σεξουαλικές επιλογές κάποιων με χυδαιολογίες. Όσο κι αν είμαστε αντίθετοι στα Gay Pride και στα λοιπά events ας προσπαθήσουμε να σεβόμαστε τις προτιμήσεις κάποιων.>> και : <<Η επισήμανσή μου αφορούσε στην τήρηση των κανόνων λειτουργίας του φόρουμ και στην διατήρηση ενός "politically correct">> σε ένα θέμα για γέλιο που αφορά τους τριανταφυλλόπρωκτους και γονυκρούοντες παρελαύνοντες …δεν έχει προηγούμενο !!! ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
ΕΧΕΙς ΔΙΚΙΟ.,.,.,.,.,. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ΟΚ ζητώ συγνώμη από τους απανταχού Σαρακατσανέους.
![]() Και τους γκέι Σαρακατσανέους και τους στρέιτ έτσι; Ή μήπως είναι "Σαρακατσάνηδες"; Άντε βρες το... Μα ένας πουθτης Σαρακατσάνης δεν θα υπάρχει σε αυτό το φόρουμ να μας ξεστραβώσει; ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ρεεεε ακομα με τους τρυπιους ασχολειστε??????????????????
Ειπαμε ρε εδω μονο ΜΠΑΟΚ!!!!!!!!!!!!!!! Τι δεν καταλαβαινετε??????????????????????? ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Χαχαχαχαχαχα!!!
Με Δωνη κοουτς και ολο το πεταλο μετα το ματς σε pride parade!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Εμεις και οι τρυπιοι παρεα. Και επειδη εδω μονο ΜΠΑΟΚ...........μονο εμεις!!! Οι τρυπιοι στο νοσοκομειο..... ΜΠΑΟΚ και ας μην ###### ποτε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Για μένα το ό,τι ανταλλάχτηκαν κάποιες πολύ ορθές απόψεις με σωστή επιχειρηματολογία και υγιές χιούμορ ακόμα και σ'ένα «θέμα για γέλιο» είναι πολύ σημαντικό και σημαίνει πως πάμε καλά σαν φόρουμ. Αν αυτό δεν σου αρέσει και γουστάρεις να προκαλείς χυδαιολογώντας τότε μάλλον δεν έχεις καταλάβει κάποια πράγματα ή έστω δεν τα καταλαβαίνουμε με τον ίδιο τρόπο. Είναι ανώφελο λοιπόν να συζητάμε... ιδιαίτερα πίσω από μια οθόνη.. Το περί «ευθιξίας» και «αμεσότητας αντίδρασης» στο συγκεκριμένο θέμα δεν το σχολιάζω καν γιατί μπορεί να παραφερθώ κι εγώ. Και δεν είναι του χαρακτήρα μου.. |
![]() |
|
|