![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
αγαπητε vaska η φιλικη δηλωση ειναι οντως κουρελοχαρτο οπως την αναφερεις. απο προσωπικη εμπειρια..
Sent from my iPhone |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Τώρα - τώρα. Δεν κάνω πλάκα. Μπαίνω σε ασκήσεις με βαράκια από το σπίτι. Πήρα και μονόζυγο, και ότι βγει. Αν παίζει και κάποιο ρόλο, σήμερα με είδε μια φίλη μετά από πολλά χρόνια και μου είπε... αρκετά κολακευτικά σχόλια. ![]() Φαντάσου με την γράμμωση. ![]() Θα ξεπεράσω και τον σταγκα μας. ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() Εσυ κάτι ξέρεις και δεν μας το λες ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Προφανώς αναφέρεται σε φιλική δήλωση, η οποία εκ των υστέρων άλλαξε.... Ο υπαίτιος δηλαδή, την άλλη μέρα έκανε αρνητική στην ασφάλειά του... Γι αυτό πάντα Αστυνομία! Το μόνο αποδεικτικό που δεν αλλάζει.... ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Sent from my iPhone |
|
|||
|
|||
![]()
Όταν φταις, δεν υπάρχει θέμα... Ενεργείς κατά συνείδηση
![]() ![]() ![]() Προσωπικά, δεν έχω αλλάξει δήλωση ΠΟΤΕ! Μου έτυχε όμως το αντίθετο και ευτυχώς, λόγω τραυματισμού του άλλου που έφταιγε, υπήρχε ΤΟΤΑ και κατάγραψε τα πάντα. Είχε περάσει STOP και μετά αρνούνταν τα πάντα.... Αλλά υπήρχε το σχεδιάγραμμα και η έκθεση του ΤΟΤΑ ![]() Ήμουν 22 χρονών τότε και μου έγινε μάθημα. Αθωώθηκα ένεκα του ΤΟΤΑ και έκτοτε, πάντα αστυνομία. Το 1ο τηλ μετά το συμβάν, στο 100. Το 2ο στην ασφάλειά μου. Φώτο, μάρτυρες κλπ αμέσως μετά..... Και όλα πάνε κατ' ευχήν ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
1) Χρήστο....αν το κράτος λειτουργούσε και παρακολουθούσε τα εδώ γραφομενα σου εισαγγελεας θα την ειχες στρουμφοκάτσει ![]() ![]() ![]() ![]() 2) Θεωρώ και θέλω να πιστευω οτι η δηλωση σου παραπανω οτι εισαι ανασφάλιστος ειναι δειγμα του ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΥ χιουμορ που διαθέτεις... ![]() ![]() 3) Αν τα έχεις με το κράτος-την εφορία τον Φ.Π.Α. ΕΓΩ.....τι σου φταίω.... ![]() ![]() 4) Ποιο θύμα θα αποζημειωθει μεχρι δεκάρας αν ...περαν και μακρυά.....το ΣΚΟΤΩΣΕΙΣ???--Σε αυτή την περίπτωση με τι αρchιδια θα αντικρίζεις μετα τον πιτσιρικά σου? Last edited by vasorfa; 24-08-2012 at 09:22. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Με μία διαφορά. Ότι εγώ ξέρω να λειτουργώ. ΣΙΓΟΥΡΑ. Το κράτος δεν ξέρει. ΣΙΓΟΥΡΑ. Όχι Βασίλη μου. Δεν είναι χιούμορ ότι δεν έχω διαθέσιμο εισόδημα για να ασφαλιστώ. Δεν θα μπορούσε να είναι, λόγω και μόνο της σοβαρότητός του. Εγώ απορώ πώς ο κόσμος δεν επαναστατεί ακόμη από τις μέχρι και σήμερα προσλήψεις συγγενικών προσώπων όλων των βουλευτών. Αυτοί θα πρέπει να έχουν εισόδημα χ 16, ενώ εγώ θα πρέπει να κοιτάζω τον πιτσιρικά μου και να του λέω: δεν έχουμε γάλα αγόρι μου. Έχουμε όμως αξιοπρέπεια. ![]() ![]() Με τα ίδια αρχ.δια που θα αντιμετωπίζω τον πιτσιρικά μου, αν τον σκοτώσω και ασφαλισμένος. Σκατά δηλαδή. Προσπαθώ, όπως και όλοι μας άλλωστε, να μην γίνει. Αλλά γιατί καταφεύγουμε σε σενάρια? Το κείμενό σου είναι γεμάτο ‘αν᾿. |
![]() |
|
|