![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Δίκιο έχεις για την Αθήνα, αλλά το παλληκάρι ζει στη Θεσαλλονίκη ![]() Κι εκεί βέβαια, μια από τα ίδια.... |
|
|||
|
|||
![]()
Περαστικά φίλε μου και μακάρι να μην ξανασυμβεί.
Επειδή και εγώ έχω μπει σε αυτές τις σκέψεις πολλές φορές έχω αποφασίσει καθημερινές να πηγαινοέρχομαι δουλειά με το αμάξι και το ΣΚ παίρνω την μηχανή μόνο για βόλτες, τις οποίες και απολαμβάνω. Και η ΑΘήνα και η Θεσσαλονίκη είναι ζούγκλα για μηχανάκια |
|
|||
|
|||
![]()
Πανο περαστικα.
Σε καθε μετρο που διανυουμε διπλη προσοχη γιατι ο κοσμος οδηγει και σκεφτεται χωρις να τηρει τους βασικους κανονες για την προσοχη στο δρομο δηλ ελεγχο σε καθρεφτες κλπ. Εγω προσωπικα στη Θεσσαλονικη θεωρω οτι κινδυνευω περισσοτερο απο τα νεουδια με καθε ειδους σκουτερ και τους κουριερ. Τη συμπεριφορα των ΙΧ την εχω ενταξει απο χρονια στο συστημα σντιδρασεων μου. Οτι βοηθεια χρειαστεις παντως μη διστασεις να παρεις τηλ καποιον απο εμας. Ελπιζω επισης να εχεις παρει δηλωση υπαιτιοτητας απο τον κυριο.. Οσο για το αν αξιζει.. Ναι! |
|
|||
|
|||
![]()
Περαστικά και γρήγορα σιδερένιος. Και να θυμάσαι για παρηγοριά, πως υπάρχουν πάντα και τα χειρότερα. Συγγενής μου με σκούτερ, παρασύρθηκε από οδηγό ΙΧ που πέρασε με κόκκινο. Ζει μέχρι στιγμής (ακόμα νοσηλεύεται σε δύσκολη κατάσταση), αλλά το τι περνάει, ούτε στον εχθρό σου.
|
|
|||
|
|||
![]()
Περαστικά Πάνο!
Όποτε ακούω κάτι τέτοιο σκέφτομαι όλους τους φίλους και συγγενείς που έχουν την ίδια «λόξα» να καβαλάνε μηχανή. Όντος η κακιά στιγμή μπορεί να σβήσει μονομιάς τις τόσες ευχάριστες στιγμές πάνω στην σέλα. Σιδερένιος και κουράγιο |
|
|||
|
|||
![]()
Πάνο, περαστικά ρε φίλε
![]() ![]() Πέρασε πολλές φορές απ΄το μυαλό μου.....αλλά μετά από 33 χρόνια οδήγησης ΝΑΙ ΑΞΙΖΕΙ!!!! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Πανο περαστικα και παλι
Υγ: εδειξα τη φωτο σου σε φιλη κ ανυπομονει.,.,.,.,.,,.,..... Hot αγορι! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
.
... όχι πάλι ρε Πάνο .... ![]() Λυπάμαι φίλε μου ... ας είναι περαστικά κι αγύριστα ... ![]() .
|
||||
|
||||
![]() Απόσπασμα:
... λες ??? Να και τα ωραία ... ![]() .
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Έπρεπε να βάλω και ζελε ![]() ![]() |