![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Το Leroy-Merlin πάντως έχει ήδη ξεπεράσει το στόχο και δεν έχουν γίνει μειώσεις μισθών. Φρέσκο νέο της ώρας από μητέρα ασθενούς μου. Δε μου είπε όμως αν θα δώσουν μπόνους στόχου στους εργαζομένους....
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() Ρε τους αλήτες! ![]() Παντα έτσι ηταν το κεφάλαιο! ![]() Γιάννη,ρωτήσες αν τα αφεντικά έχουν πισίνες και πορσε; ![]() ![]() Last edited by ntinopoulos; 30-11-2012 at 21:00. |
|
|||
|
|||
![]()
Aσε το Γιαννη,θα σου απαντησω εγω:ναι εχουν κ ειναι απο τα λεφτα που κοβουν απο τους εργαζομενους,χα,χα,χα,χα(κυλιεμαι κ πιανω την κοιλια μου η βγαζω τη γλωσσα μου...).
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Απορώ τι δεν καταλαβαίνεις! Θα προσπαθήσω να στο εξηγήσω για τελευταία φορά... Στη ΔΙΚΗ ΜΟΥ επιχείρηση,ΕΓΩ ειμαι αυτός που θα αποφασίσω αν και τι είδους περικοπές θα κάνω,κανένας υπάλληλος... ΕΓΩ σκιστηκα και πήρα το ρίσκο να την κάνω ρίχνοντας τα λεφτα μου και έχοντας όλο το άγχος για την εξέλιξη της,ΕΓΩ θα καταστροφώ αν πέσει έξω,αν παθω χοντρή ζημιά,κανένας υπάλληλος δε θα τσονταρει για να ρθει παλι στα ίσια! |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
![]()
Αλήθεια λέω , νομίζω ότι μιλάω σε άλλη γλώσσα .
Φίλε ντινοπουλε κανένας δεν λέει για όλους τους εργοδότες , μιλάμε γι αυτούς ' που εκμεταλλεύονται τους εργαζόμενους γιατι τους δίνουν την ευκαιρία . Νομίζω κανένας δεν μιλάει για τους σωστούς εργοδότες . Ολοι θα βάζαμε πλάτη σε έναν εργοδότη που ήταν εντάξει αλλα λόγω πτώσης πρέπει να κόψει μισθούς . Οσο για το συνέταιροι έχεις απόλυτο δίκιο , δεν είμαστε συνέταιροι οπότε που ' κολλάνε τα περί ρίσκου ; Εγώ έχω την απαίτηση όταν στα δεδομένα του εργοδότη μου δεν έχει αλλάξει ούτε ο τιμοκαταλογος που πουλάει αλλα ούτε τα κέρδη έχουν μειωθεί να μην προσπαθεί να μου ρίξει το μισθό για να βγάλει περισσότερα . Είναι ξεκάθαρο αυτο ; |
|
|||
|
|||
![]()
Οι γραμμές φίλε μου ειναι λεπτές...
Και τα δεδομένα που λες να ισχύουν σε μια επιχείρηση,μόνο τις έκτακτες εισφορές η διάφορα χαράτσια να βάλεις,το κόστος ζωής και τα έξοδα ανεβαίνουν και ειναι παράγοντες που επηρεάζουν την οικονομική κατάσταση ενός επιχειρηματία... ![]() Οσο για το ικεα,απο πελάτη που δουλευει εκει,έμαθα οτι όντως τα κέρδη έχουν μειωθεί... Πωλούνται μόνο προϊόντα χαμηλού κόστους,και αυτα λιγότερο απο πριν... |
|
|||
|
|||
![]()
αν το πάμε λίγο πιό μακρυά, καλύτερα να πάρει τον πούλο το ΙΚΕΑ κι όλα του είδους. Τα φτηνά τους είναι σαβούρα, τα καλά κομμάτια κοστίζουν όσο σε ένα "μικρομάγαζο". Και τελικά μην ξεχνιόμαστε..... στη φύση δε μένει κενός χώρος....
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα: