![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() σου τον στελνουμε και αυτον.,.,.,!!!!!!!!!! |
|
|
|||
|
|||
|
bitola ειπαμε ρε συ .,., παλι δεν θυμασε τι ειπαμε????? ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Αυτόν τον mod τον Σάκη μη μου τον ζορίζετε είναι και ωραίο παιδί ρε γμτ ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Ναι καλά Ηλίααααα χαλλλλαρά ο τατού στα ίδια μέρη τάχα θα είστε ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
.,.να δούμε που θα τον βάλουμε.,., ![]() αμαν ναι ρε συ.,.,..,
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() ![]() Απόσπασμα:
το μυαλο του το εχει αλλου.,.,.συντομα και παλι κοντα μας ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Όου γκάντ! Μεγαλεία πράγματα μεγάλε!
Αφιερωμένος καφές στις “επίσημες” και να γίνεται χαλασμός για την πάρτι μου! Πού να το 'ξερα ότι θα ήταν sold out το μαγαζί ...να κάνω και καμιά επίδειξη τάπερ, με την ευκαιρία... Την κατανόησή σας ...αλλά τις τελευταίες μέρες είμαι σε fast forward. Αναποδιές, υποχρεώσεις της τελευταίας στιγμής, χορηγίες εμπόρων ξηρών καρπών κι ένας πονόλαιμος από την πρωινή ποδηλατάδα προς το κέντρο... Έβαλα ένα “αναβράζον” -μπας και συνέλθω- και κάθησα στην μεσημβρινή κάμαρη, μπρόστα στον κομπιούτορα, να γράψω δυό λόγια. Αλλαγές σε ημερομηνίες, απίστευτα μπερδέματα, αβάσταχτες συνεννοήσεις με Ινδούς που σΕ κάνουνε τα νεύρα ...χορδές για σιτάρ, σκεπτικιστικό ύφος από τη σύζυγο, που με παρακολουθεί με ανασηκωμένη μύτη και φρύδι περισπωμένη! Εντελώς μεταξύ μας ...ακόμα δεν ξέρει την ακριβή ημερομηνία που φεύγω. Το αστείο είναι ότι κι εγώ ακόμα δεν ξέρω που ακριβώς θα πάω! Η ιδέα μιας ...χύμα περιπλάνησης από το Κατμαντού στο Νεπάλ, μέχρι την Καρνατάκα της Νότιας Ινδίας, μΕ δημιουργεί μια δελεαστική ατέρμονη συγκίνηση από κορυφής μέχρις ονύχων. Μείνανε 2-3 μέρες ακόμα... Θα τα ξαναπούμε εκ του σύνεγγυς σε κανα μήνα. Ενδιαμέσως, αν το επιτρέπουν οι συνθήκες, θα προσφέρω άνθος ευωδίας ταξιδιωτικής, από το ταπεινό κηπάριό μου... Ευχαριστώ όλους για τις hot ευχές! ![]() Ευχαριστώ για την χθεσινή όμορφη βραδιά! ![]() अच्छी सड़कों Last edited by Uriah Heep; 28-02-2013 at 19:03. |
|
|
|||
|
|||
|
καλα να πας Μπιλάρα .,
και καλά να μας γυρίσεις.,.,. standby ladys and gentleman .,.,. .,.,.πρώτα Ο Βούδας .,.,.,.,αναμένεται ., το comeback., στο Χολομώντα.,. |
|
|
|||
|
|||
|
Την ημέρα της αναχώρησης, αν θέλεις ενημέρωσε μπας και μπορέσω να έρθω μια και χθες το βράδυ η τριμελής επιτροπή διοίκησης δεν με έδωσε εξοδούχο.
|
|
|
|||
|
|||
|
Μπιλαρα μου.....
Σου ευχομαι οτι καλυτερο για το ταξιδι σου.... ![]() ![]() Αχρειαστες να ειναι οι επιγονατιδες που σου εδωσα.... ![]() ![]() Και αναψε και κανα στικακι για μας τους αμαρτωλους εκει στο Νεπαλ..... ![]() ![]()
|
![]() |
|
|