![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Ωραία παρουσίαση Κώστα!
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Στα υπόλοιπα συμφωνώ καιι τα λες πολύ όμορφα και γλαφυρά!!! Τα υπογραμμισμένα όμως, απλά φιλαράκι Κώστα, ΔΕΝ παίζει!!! Μπαίνει χώμα και καραχώμα του κερατά, ακόμα και το απλό με 19'' τροχό ΚΑΙ με ασφάλτινα!!!! Κι όχι μόνο απλά μπαίνει! Μπαίνει και κεντάει και το κάνεις ότι θες με την μία και με την 1η!!!! Σου μιλάει η τρισμέγιστη κουλομαρία στο χώμα, που το κάναμε βολτίτσα με το staga πριν μια εβδομάδα στην Ανάβυσσο, ΜΟΝΟ χώμα! Δες εδώ :http://www.gsforum.gr/%CE%A7%CF%89%C...3%CE%BF-39855/ και ρίξε μια ματια και στα video του Σταύρου. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Forester(σορυ αλλά μου διαφευγει το Ονομα σου)...Συμφωνουμε,αλλά ποιός θα το παει χωμα ειναι το θεμα.Κι αν εγω το παω και πεταει,σημαινει οτι το τεραιν του ειναι εκει;... Και σου μιλω για χωμα οπου θελω να πιστευω οτι τα χιλιομετρα μου ειναι περισσοτερα εδω και 25 χρονια σε σχεση με την ασφαλτο...και καποια απο αυτα και με το 990adv...
Συμφωνω οτι θα παει αλλά δες τι γραφω.Οχι οτι δεν μπορει να μπει,αλλά αν τελικα μπει(ξερεις απο χωμα νομιζω)εκει οι χαζοπτωσεις με μοτοσυκλετα ειναι απλα ΑΠΕΙΡΕΣ...σκεψου(το γραφω)τι θα μετρας αν τυχον... |
|
|||
|
|||
![]()
Όταν το κάνεις βόλτα στο χώμα, θα αναθεωρήσεις
![]() Αυτό με τα πεσίματα και το κόστος, άστο.... Μόνο με καθαρά enduro γλιτώνεις.... Δεν αλλάζει κάτι σε σχέση με όλα τα άλλα μεγάλα on/off. Και την Άφρικα χρυσή την πλήρωσα σε μια χαζή περίπτωση κάποτε ![]() ΥΓ:Θοδωρής |
|
|||
|
|||
![]()
Πες τα βρε ξαδερφε
|
|
|||
|
|||
![]()
Παντως ειναι λάθος να σκεφτόμαστε το κόστος μετα απο πτώση στο χώμα οταν επιλέγουμε να δίνουμε τόσα λεφτα σε τέτοιες μηχανές μαστοδοντα...
Sent from my iPad using Tapatalk HD |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Κατανοεις πώς το λεω ![]() |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() Οταν ομως φοβόμαστε τα ατυχήματα δεν πάμε σε τέτοιες μηχανές,πάμε σε πιο οικονομικές,ελαφρυτερες προτάσεις με πολυ λιγότερα κυβικά και μινιμαλ μεγέθη. Sent from my iPad using Tapatalk HD |
|
|||
|
|||
![]()
shit happens...
![]() |
![]() |
|
|