![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
εισαι σιγουρος οτι εισαι καλα? να σε κοιταξει κανενας γιατρος ισως???? Σε ποιον κουνησα το δακτυλο? εισαι απεναντι μου και με βλεπεις? Σε ποιον εκανα το δασκαλο? ειπα σε κανεναν τι επρεπε ¨η πρεπει να κανει? απλα ειπα εγω τι εκανα!!!!!!! Απο που συμπεραινεις οτι ειμαι προφητης? απο το οτι δεν εμπιστευτηκα τις υποσχεσεις του Ελληνικου κρατους και τραπεζων βαζοντας μπροστα την λογικη του ''ειμαι ιδ. υπαλληλος και δεν ξερω τι μου ξημερωνει αυριο, ΠΩΣ θα ξωφλησω αν κατι παει στραβα μεσα σε αυτα τα 30 χρονια?'' Απο αυτο με κρινεις σαν προφητη? Να ομως που πηγε στραβα και σε εμενα και σε ολη την χωρα!!!....... Γιστι ρε Πανο δεν πας στην Παρνηθα να παιξεις στο καζινο? Κι εκει κανεις δεν σου διασφαλιζει οτι θα κερδισεις αλλα εντεχνως σου λενε οτι θα βγεις κερδισμενος με διαφορα τερτιπια......το ιδιο εκαναν και οι τραπεζες!!! Πως το ενα το διακρινεις και το αλλο δεν μπορεσες? Πολυ απλα διοτι ο ενας σου εσταξε ζεστο χρημα στο χερι ενω ο αλλος οχι........αυτο σε δελεασε και την πατησες. Αν εσυ εχεις καταντια δεν σου φταιω εγω και κανενας αλλος που την πληρωνουμε μαζι σου....... Και οχι δεν ικανοποιουμαι με την καταντια των αλλων απλως παραδειγματιζομαι!!!!!! |
|
||||
|
||||
![]() Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Και οι διπλανοι τους αποζητουν την αναβιωση της ΕΣΣΔ κανωντες αρχη απο μια Σοβιετικου τυπου Ελλαδα. Περιμενω να μου πεις ποιοι ειναι οι μη απατεωνες να παω να τους ψηφισω,,,,,,,,,,,,,,,, Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Αυτοκινητο Απο το 1975 και μετα το αυτοκινητο κυνηγιοταν ανηλεως απο ολες τις κυβερνησεις. Τα τεκμηρια στα αυτοκινητα τα εβαλε ο Καραμνλης το 1978 αν θυμαμαι καλα, ηταν το πρωτο κυνηγητο. Οι ειδικοι φοροι πολυτελειας, καταναλωσης, τελη κυκλοφοριας κ.λ.π. εμπαιναν στα αυτοκινητα ολα αυτα τα χρονια. Και ΠΑΝΤΑ ολοι αυτοι οι φοροι βασιζοντο στα κυβικα!!! Ηταν δυσκολο να καταλαβουν οι σημερινοι κλαιοντες κατοχοι αυτων των οχηματων οτι οι εξαγγελιες, και τελικη εφαρμογη, περι καταργησης των τεκμηριων ηταν για να προσελκυσουν αγοραστες με αγνωστο μελλον μετα την αγορα? Ηταν τοσο δυσκολο??????? Ο αδερφος μου πηγε τοτε κι αγορασε ενα wrangler Jeep με 3700 κυβικα. Του ειπα να μην το κανει διοτι θα το μετανοιωνε στο μελλον μιας και το κρατος σημερα λεει κι αυριο ξελεει....σημερα κλαιει αφου μονον για να το βλεπει θελει 3,500ε τον χρονο. Φωτοβολταικα Πες μου σε παρακαλω, ποσο μυαλο χρειαζεται για να καταλαβει καποιος οτι δεν ειναι δυνατον να διαρκεσει επι μακρον συμβαση η οποια προβλεπει ακριβοτερη τιμη αγορας απο εκεινη της τιμης πωλησης...και μαλιστα απο Δημοσιο φορεα. Πρεπει να εισαι Αινσταιν για να καταλαβεις οτι δεν στεκει κι οτι θα γυρισει μπουμερανγκ αφου το κρατος με το οποιο υπογραφεις εχει το μαχαιρι εχει και το πεπονι? Απόσπασμα:
Υπο αυτο το πρισμα φταιγαμε κι εμεις λοιπον.................... Last edited by GeorgeP; 26-04-2013 at 17:22. |
|
|||
|
|||
![]()
[
[COLOR=blue]Εισαι ψευτης, ποτε δεν αποκαλεσα λαμογιο κανεναν πολιτη, δανειοληπτη............χαζους ναι, ηλιθιους ναι, μειωμενης αντιληψης ναι....λαμογιο ποτε! Εκτος κι αν δεν καταλαβαινεις τι γραφω και με τι συντακτικο γραφω.[/COLOR] [/QUOTE] ................................................................... |
|
|||
|
|||
![]()
Tωρα μιλαει ο πανωαυλακιωτης, ο κατωαυλακιωτης ¨η καποιος Σοσια ληστικα βολεμενος που ξεβολευτηκε αποτομα? για να απαντησω αναλογως.............
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
...................................................................[/QUOTE] .........μπορεί να μην έκανε τον δάσκαλο, να μην κούναγε το δάχτυλο αλλά μας πέρασε γεννεές 14. Α ρε Γιώργο σου λείψαμε φαίνεται. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
κοιτοντας απλα στην πρωτη σελιδα απο τα ποστ στο προφιλ σου (αναζητηση μυνηματων απο GeorgeP) βρηκα την πρωτη σου αναφορα στην λεξη Ελληνας και Λαμογιο και το ποσταρω...για να το θυμηθεις...αν και οφειλω να ομολογησω οτι δεν σε εχω απο αυτους που ξεχνανε... σου εφιστω την προσοχη στα "απο...εως ειμαστε λαμογια εως Ελληνες"...φανταζομαι οτι δεν διαχωριζεις του δανειοληπτες στεγαστικων... Εγραψες επι λεξη... "...γιατι δεν παραδεχεσαι οτι ειμαστε λαμογια ως Ελληνες? απο τον ζητιανο στον δρομο που εχει εκατομμυρια στην τραπεζα (θα διαβασες για τον τελευταιο) μεχρι τον πρωτο στην ταξη πολιτικο της χωρας ειμαστε λαμογια ως ελληνες. Παντα θα βρισκουμε δικαιολογιες για να μην κανουμε αυτο που πρεπει οταν δεν μας συμφερει"... δεν θα κατσω να ψαξω παραπερα...γιατι ακομα και να μην το λες επι λεξη Λαμογια...το εννοεις με τον τροπο που γραφεις συνεχεια για τους συμπολιτες σου... για το ποσο παταχτζιδες ειμαστε σαν εθνος... ποσο γουσταρουμε να κλεβουμε αυτο το κρατος...τους φορους... να βαζουμε βισμα για να μπουμε σε δουλειες κτλ κτλ κτλ και η λιστα συνεχιζει... θα ηθελα λοιπον να ανακαλεσεις τον ορο Ψευτης που μου προσαπτεις...στο αρχικο σου ποστ...ετσι για να ειμαστε δικαιοι και σωστοι... Last edited by asotosios; 26-04-2013 at 19:56. |
|
|||
|
|||
![]()
Υπάρχει μια άλλη Ελλάδα μες στην Ελλάδα
Μανώλης Ρασούλης από συνέντευξη του 01 Απρ 2012. (Ολόκληρο το άρθρο 01-04-12) Το βάζω έτσι μπας και καταλάβουνε μερικοί που ισοπεδώνουν όλους τους έλληνες σε λαμόγια.. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Διαχρονικό και αφιερωμένο στους έλληνες πολιτικούς, βουλευτες, δημάρχους, σύμβουλους και παρατρεχάμενους που κυβέρνησαν και συνεχίζουν να κυβερνούν :
Ανθολογία της Οικονομίας Γεώργιος Σουρής - Ποιήματα ![]() Ποιὸς εἶδε κράτος λιγοστὸ σ᾿ ὅλη τὴ γῆ μοναδικό, ἑκατὸ νὰ ἐξοδεύῃ καὶ πενήντα νὰ μαζεύῃ; Νὰ τρέφῃ ὅλους τοὺς ἀργούς, νἄχῃ ἑπτὰ Πρωθυπουργούς, ταμεῖο δίχως χρήματα καὶ δόξης τόσα μνήματα; Νἄχῃ κλητῆρες γιὰ φρουρὰ καὶ νὰ σὲ κλέβουν φανερά, κι ἐνῷ αὐτοὶ σὲ κλέβουνε τὸν κλέφτη νὰ γυρεύουνε; * * * Κλέφτες φτωχοὶ καὶ ἄρχοντες μὲ ἅμαξες καὶ ἄτια, κλέφτες χωρὶς μία πῆχυ γῆ καὶ κλέφτες μὲ παλάτια, ὁ ἕνας κλέβει ὄρνιθες καὶ σκάφες γιὰ ψωμὶ ὁ ἄλλος τὸ ἔθνος σύσσωμο γιὰ πλούτη καὶ τιμή. * * * Ὅλα σ᾿ αὐτὴ τὴ γῆ μασκαρευτῆκαν ὀνείρατα, ἐλπίδες καὶ σκοποί, οἱ μοῦρες μας μουτσοῦνες ἐγινῆκαν δὲν ξέρομε τί λέγεται ντροπή. * * * Ὁ Ἕλληνας δυὸ δίκαια ἀσκεῖ πανελευθέρως, συνέρχεσθαί τε καὶ οὐρεῖν εἰς ὅποιο θέλει μέρος. * * * Χαρὰ στοὺς χασομέρηδες! χαρὰ στοὺς ἀρλεκίνους! σκλάβος ξανάσκυψε ὁ ρωμιὸς καὶ δασκαλοκρατιέται. * * * Γι᾿ αὐτὸ τὸ κράτος, ποὺ τιμᾶ τὰ ξέστρωτα γαϊδούρια, σικτὶρ στὰ χρόνια τὰ παλιά, σικτὶρ καὶ στὰ καινούργια! * * * Καὶ τῶν σοφῶν οἱ λόγοι θαρρῶ πὼς εἶναι ψώρα, πιστὸς εἰς ὅ,τι λέγει κανένας δὲν ἐφάνη... αὐτὸς ὁ πλάνος κόσμος καὶ πάντοτε καὶ τώρα, δὲν κάνει ὅ,τι λέγει, δὲν λέγει ὅ,τι κάνει. * * * Σουλούπι, μπόϊ, μικρομεσαῖο, ὕφος τοῦ γόη, ψευτομοιραῖο. Λίγο κατσούφης, λίγο γκρινιάρης, λίγο μαγκούφης, λίγο μουρντάρης. Σπαθὶ ἀντίληψη, μυαλὸ ξεφτέρι, κάτι μισόμαθε κι ὅλα τὰ ξέρει. Κι ἀπὸ προσπάππου κι ἀπὸ παπποῦ συγχρόνως μποῦφος καὶ ἀλεποῦ. * * * Καὶ ψωμοτύρι καὶ γιὰ καφὲ τὸ «δὲ βαρυέσαι» κι «ὢχ ἀδερφέ». Ὡσὰν πολίτης, σκυφτὸς ραγιᾶς σὰν πιάσει πόστο: δερβεναγᾶς. Θέλει ἀκόμα -κι αὐτὸ εἶναι ὡραῖο- νὰ παριστάνει τὸν εὐρωπαῖο. Στὰ δυὸ φορώντας τὰ πόδια πού ῾χει στό ῾να λουστρίνι, στ᾿ ἄλλο τσαρούχι. * * * Δυστυχία σου Ἑλλάς, μὲ τὰ τέκνα ποὺ γεννᾶς. Ὦ Ελλάς, ἡρώων χώρα, τί γαϊδάρους βγάζεις τώρα; * * * |
|
|||
|
|||
![]()
Θα έλεγα αφιερωμένο σε όλους τους Έλληνες
Είναι όμως τόσο δύσκολο για μερικούς ανθρώπους να αποδεχθούν την διαφορετικότητα της άποψης του διπλανού ![]() Ένα και μόνο ποτήρι στο κέντρο και χιλιάδες κόσμου τριγύρω, ο καθένας θα έχει τη δική του μοναδική οπτική γωνία Πόσω μάλλον για τέτοιου είδους θέματα Όσο για την πείρα .. Ναι, είναι μια τσατσάρα που σου δίνει ο Θεός όταν σου 'χουν πέσει τα μαλλιά .. Μα κι αυτό είναι υποκειμενικό ![]() |
![]() |
|
|