![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Στην βάση μας πλέον.Θα επανέλθω σύντομα με επιπλέον φωτογραφικό υλικό και λεπτομέρειες.
Sent from trelofoni |
|
|||
|
|||
![]()
Πάντα τέτοια Κορνήλιε Άντε και στην Αλλη βόλτα με το καλό
|
|
|||
|
|||
![]()
Μπραβο Κορνηλιε
![]() Ομορφιες !!! Και με το κοριτσι σου,,φουλ χιλιομετρο και βουνο ετσι ,, ![]() Παντα τετοια ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Τωρα τα ειδα γιατι ελειπα....
Μπραβο Don ωραια βολτουλα εκανες.. Την πεθανες τη Τζενη στο χιλιομετρο....εεε Καλη ξεκουραση λοιπον και παντα τετοια.... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Καλη ξεκουραση τωρα φιλαρακια μου...
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Καλό ύπνο !!!
Θα μου τα πείς αύριο ζωντανά !!! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μπράβο Κορνήλιε !
Και στις επόμενες, σύντομα ! Sent by Arkas via Tapatalk ! |
|
|||
|
|||
![]() μπραβο κορνιλακο ........αντε στην επομενη......
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Καλημέρα σε όλα τα φιλαράκια
![]() ![]() Η εκδρομή μας ξεκίνησε με περιπέτεια........... ![]() ![]() Στην Εγνατία πηγαίνοντας για τον Νάκο η ενδοεπικοινωνία της Τζένης εκσφενδονίζεται και αντίο ![]() ![]() στην συνέχεια όπως είναι το κινητό μου στην βάση, σε ένα σαμαράκι που συναντάω στο δρόμο, εκσφενδονίζεται και αυτό ![]() ![]() ![]() ![]() Κάνω στην άκρη, κάνουμε τον σταυρό μας να μην μας βρει τίποτα άλλο και συνεχίζουμε φτάνοντας στο τρελό αγόρι, όπου είχαμε την χαρά να συναντήσουμε και τα φιλαράκια από την Κρήτη. ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Η συνέχεια γνωστή αγκαλιές φιλιά και δρόμο για την εκδρομή μας
![]() Καλλιτεχνικές ανησυχίες της Τζένης................ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Φυσικά σε όλη την διαδρομή συναντούσαμε συχνά και παρέες ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
|