![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Αυτά τα βουνά απέναντι θα μας φιλοξενούσαν απόψε:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Συνεχίσαμε προς Περδικόβρυση με την Μαρία με σκοπό να διανυκτερεύσουμε στα Κρυονέρια,
Όλα αυτά είναι στην περιοχή της Λίμνης Ευήνου. Μετά την γέφυρα του Ρέρεση, στην Περδικόβρυση όμως είχε ζωντανό κοκκινέλι αγνό, και εμείς πολύ κούραση ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Δεν χάνω χρόνο, μέσα στο πράσινο το χωριό, διαλέγω μια γωνίτσα μπροστά από κλειστό σχολείο,
Δεν θες και πολλά βρύση είχε, πράσινο είχε, κούραση είχαμε, αρκούδες δεν θέλαμε… Ξεχάσαμε τα Κρυονέρια Αράξαμε! ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Τι με έπιασε μετά από το πρωινό καφεδάκι να σκεφτώ να αλλάξω πορεία και χωρίς να ρωτήσω…
Δεν πήγα από τα Κρυονέρια αλλά ακολούθησα ευθεία προς Αμπελακιώτισσα, ένα όμορφο χωριό με το ομώνυμο μοναστήρι… ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Προς χωριό Αμπελακιώτισσα
Χωματόδρομος σκληρός και απαιτητικός… 15 χιλιόμετρα Δεν βαριέσαι σιγά-σιγά και μετά από προσεκτική οδήγηση κάπου με έχασε και το gps κάπως μπερδεύτηκα και εγώ.. γυρίζω πίσω γιατί νόμισα ότι πάω λάθος και τσούπ Βγήκα μπροστά στην πόρτα του Μοναστηριού της Παναγιάς της Αμπελακιώτισσας… Τυχαίο?... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Εντούρο και οι γελαδίτσες ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Last edited by siraxanz; 05-09-2013 at 01:37. |
|
|||
|
|||
![]() ![]() Πήγα λίγο αριστερά, αλλά μου φάνηκε λάθος: ![]() Γύρισα δεξιά και βρέθηκα σε διχάλα ο αριστερός μου φάνηκε μικρός παίρνω τον δεξί δρόμο και νάμαστε: ![]() Ε… σκέφτηκα, αφού με έφερες στην πόρτα σου… ένα κεράκι… Ωραία ήταν … ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Η συνέχεια γνωστή και μπανάλ…
Άνω Χώρα, Ελατού Τερψιθέα κλπ πολλά : ![]() ![]() ![]() ![]() Το χωριό Αμπελακιώτισσα: ![]() ![]() ![]() Άνω Χώρα Ναυπακτίας.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() Εδώ θα βγαίναμε αν πηγαίναμε από Κρυονέρια λίγο παρακάτω από την Άνω Χώρα: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Τα πρόσωπα
Ηλίας aka nanoshophellas ![]() Μαίρη: ![]() Χάρης aka siraxanz ![]() Μαρία ![]() ![]() ............και στα επόμενα με υγεία.. Μαίρη ..Ηλία η παρέα σας τέλεια … ![]() |
![]() |
|
|