![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
καλο καφε παληκαρια !!!!!!!
|
|
|||
|
|||
![]()
Μηπως επεσε βαρυ το κοντουσουβλι κ δεν ανεβηκαν ακομα ντοκουμεντα???
|
|
|||
|
|||
![]()
Περίμενε ανυπόμονε.......
|
|
|||
|
|||
![]()
Ναι σωστά μην δούμε τις μασαμπουκες μερικών μερικών. Μονο καφές δεν ηταν πάλι
|
|
|||
|
|||
![]()
Ακόμη δεν ξυπνήσατε απ τα κρασιά, πολύ ησυχία
|
|
|||
|
|||
![]()
Ξάδελφε Νότη μην πιστεύεις τπτ ένας "απλός" καφές ήταν
που απλά έγινε σε ένα πανέμορφο φυσικό περιβάλλον (Κ.Βλασσία προς Καλάβρυτα μεριά), με μια άψογη εξυπηρέτηση από Ζήσσιμο κ τον ιδιοκτήτη τον Νίκο Αβραντινή γνώστη-λάτρη των μοτοσυκλετών κ συντηρητή-αναπαλαιωτή συλλεκτικών αντικειμένων) κ καμιά 20αριά παλιοχαρακτήρες να ξεσηκώνουν το ήρεμο χωριό. Φανταστικός "καφές" κ με υποψήφια καινούργια μέλη. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ο σωστός Μοντ πρώτα ευλογεί τα γένια του
![]() ![]() Έρχεται...... Στάλθηκε από το σούπερ ντουπερ κινητό μου! |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
ο δικός μας μοντεράτορας το ψιλοξεψάχνισε μέχρι να έρθει στην ευλογημένη τράπεζα... ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Έχουμε και λέμε λοιπόν!
Το τιμ ήταν πολύ ανεβασμενο και με τις προσθήκες της τελευταίας στιγμής το πανηγύρι ολοκληρώθηκε! Αναχώρηση από το σημείο συνάντησης ![]() ![]() ![]() ![]() Στάλθηκε από το σούπερ ντουπερ κινητό μου! |
|
|||
|
|||
![]()
Μέσα από μια πολύ όμορφη διαδρομή όπου θα ακολουθήσουν βίντεο φτάσαμε στην κάτω Βλασία και συγκεκριμένα στο παραδοσιακό καφενείο "Η Βλασία"
![]() ![]() ![]() Κάποιοι παρκαραν όπου να'νε.... ![]() ![]() Και άλλοι όπως πρέπει.... ![]() ![]() Υπήρχαν όμως και κάποιοι που.....δεν άντεξαν και με την άφιξη ήθελαν ιατρείο!!! ![]() ![]() Στάλθηκε από το σούπερ ντουπερ κινητό μου! Last edited by mario; 19-09-2013 at 18:13. |
![]() |
|
|