![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
ότι θέλει ο φιλος μου τωρα ανοιξα τον imac περιμενε λίγο
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
αντικρυστό www.e4nar.gr/large.php?l=2&id=4&pid=304 Μπαλοθιές Μυζηθροπιτάκια με μέλι http://www.rethymnon.gr/agrotour_sid...takia_meli.jpg Last edited by pirate; 14-02-2010 at 23:45. |
|
|||
|
|||
![]()
Ε τωρα σου βγαζω το καπελο!!!!απιστευτη ταχυτης!!!!:sm5::sm4::sm5::sm4:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΗΡΑΚΛΕΙΩΤΕΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ.ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΑΦΕΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ.ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 6947891964.
ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΜΕ ΤΑ ΔΩΡΑ.ΕΧΩ ΗΔΗ ΕΤΟΙΜΑ ΤΡΙΑ ΔΩΡΑ.ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΛ.PM ή mail(katsaboxakis@gmail.com). |
|
|||
|
|||
![]()
Φάνη άκου :
|
|
|||
|
|||
![]()
kατσε να βαλω μια ρακι και μετα θα τα ακουσω!!!!!!
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
![]()
Λίγες πληροφορίες για το μέρος που θα γίνει η κοπή της πίτας μας. Το αναφέρω γιατί έχω πάει και οφείλω να ομολογήσω ότι το τοπίο είναι πανέμορφο !
![]() ![]() Κρήτη - Ν Ηρακλείου - Το χωριό Ζαρός Ο Ζαρός απέχει απ το Ηράκλειο 45 περίπου χιλιόμετρα και περιγράφεται ως ένας μικρός παράδεισος που περιμένει τον επισκέπτη στην κρητική ενδοχώρα. Πολλοί γνωρίζουν το Ζαρό από το ομώνυμο εμφιαλωμένο νερό (φυσικό ή ανθρακούχο) που διατίθεται στην αγορά την τελευταία εικοσαετία. Και μόνο το γεγονός αυτό παραπέμπει σε έναν τόπο με άφθονα νερά. Ο Ζαρός απέχει απ το Ηράκλειο 45 περίπου χιλιόμετρα και περιγράφεται ως ένας μικρός παράδεισος που περιμένει τον επισκέπτη στην κρητική ενδοχώρα. Θα έρθετε μέσω Αγίας Βαρβάρας και θα περάσετε πρώτα από την πανέμορφη Γέργερη με τα γάργαρα νερά των πηγών της απ' όπου υδρευόταν στην αρχαιότητα ολόκληρη η Γόρτυνα. Κοντά στην περιοχή Βότομος, σε μικρή απόσταση απ το Ζαρό, στην πηγή Βότομος βρίσκεται μια περιοχή κατάφυτη με πλατάνια, μία τεχνητή λίμνη και εκτροφεία πέστροφας. Η πηγή, μαζί με την τεχνητή λίμνη και τα πλατάνια είναι το κίνητρο για να επισκεφτεί κανείς αυτή την περιοχή. Ο επισκέπτης όμως δεν πρέπει να παραλείψει να «πεταχτεί» ως τη μονή Βροντησσίου, που απέχει μόλις 2 χιλιόμετρα απ το χωριό. Είναι ένα μοναστήρι του 14ου αιώνα που βρίσκεται στα νότια του Ψηλορείτη και προσφέρει μοναδική θέα στα Αστερούσια όρη και την πεδιάδα της Μεσαριάς. |
|
||||
|
||||
![]() Απόσπασμα:
![]()
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Η πίττα του GS Forum στην Κρήτη 21-2-10 !!! | FANISGS | "Το ... κοπή τη πίττα" | 421 | 18-03-2010 10:08 |
Φορτηγό «βόμβα» ταξίδευε με 1.500 επιβάτες για Κρήτη | Black_Shadow | Επικαιρότητα | 14 | 25-11-2009 17:12 |