![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]() Απόσπασμα:
Είσαι Οκ !
|
|||
|
|||
![]()
Ήρθε και για μένα η ώρα για το service των 20000 χλμ. Σου στέλνω και πμ με τα στοιχεία μου. Ευχαριστω!
|
|
|||
|
|||
![]()
Τετάρτη έκανα το service των 30000χλμ τι να πω ο Θανάσης τέλειος δεν θα μπορούσε να ήταν καλύτερος τον ευχαριστω λοιπόν κ απο εδώ μέσα,
όπως και το φόρουμ μας. |
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπερα και απο μενα!! εχω κλεισει τις 20.000 αν γινεται και για μενα ενα ραντεβου παρακαλω!!!
|
|
|||
|
|||
![]()
Έκανα χτες το σέρβις μου, φτηνότερα από ότι περίμενα (βέβαια δεν άλλαξα τακάκια πίσω αλλά θα γίνει με την άλλη προσφορά - ενώ με χαλάει που ξαναχρειάζομαι αφού έχουν αλλαχτεί).
Ευχαριστώ και για το καλό μηχανάκι αντικατάστασης. |
|
|||
|
|||
![]()
Service 20000 km γράφει κι εμένα στην οθόνη εδώ και κάτι μέρες, και ποιός είμαι εγώ που θα διαφωνήσω μαζί της... στέλνω pm, ευχαριστώ εκ των προτέρων.
|
|
|||
|
|||
![]()
Ήρθε η ώρα και για μένα ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΕ !!! 30.000 γραφει. οπότε μπορείς ενημέρωσε και για μένα! Ευχαριστω!
Mrdaellis |
|
|||
|
|||
![]()
σέρβις στα 40.000 χιλ. κύρ.ΝΙΚΟ θα ήθελα να μεριμνήσετε.ευχαριστώ Βιιλ.
|
|
||||
|
||||
![]() Απόσπασμα:
Περιμένω τα στοιχεία σου ... ![]()
|
||||
|
||||
![]() Η εταιρία ενημερώθηκε ... ![]() Τηλεφώνησέ τους για ραντεβού ... ![]() .
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Πρόγραμμα για το πώς θα "τηρήσουμε" το αρχείο αποδείξεων της Εφορίας ! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Χρήσιμα | 165 | 09-05-2011 21:06 |
MOTION & STYLE | THANASIS | Τεχνικά θέματα διάφορα | 6 | 31-05-2010 11:32 |
Στην "αγκαλιά" της Τζούλιας το "αυγό του φιδιού" | MARK | Επικαιρότητα | 0 | 13-03-2010 11:45 |
Μέλη της "Χρυσής Αυγής" διέκοψαν εκδήλωση του "Ουράνιου Τόξου" | nek21 | Γενικά - Αναβάτης | 126 | 19-07-2009 00:53 |
φόβοι των ευρωπαίων ότι το "κλίμα της αθήνας" θα φτάσει και σε αυτούς | Vakalos | Επικαιρότητα | 6 | 16-01-2009 11:39 |